Абе... шо не фанеш да фанеш и да фанеш да фанеш.THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Здравей по БНТ
Това на аватара не съм аз :/
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
Телевизията с американски шит е БНТ.
А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
Сириус, прощавай.
Никога не съм гледал подобни филмчета и от сегашната ми гледна точка ми се видяха нискокачествени.
Ама не са просто анимета. Има немски филмчета, френски филмчета - и то не култови поредици като "Доктор Злобюл", а разни световнонеизвестни бози, които дори малкия ми брат не ще да загледа.
По-неизвестни и евтини филми = по-малко разходи = повече пари за крадене.
Никога не съм гледал подобни филмчета и от сегашната ми гледна точка ми се видяха нискокачествени.
Ама не са просто анимета. Има немски филмчета, френски филмчета - и то не култови поредици като "Доктор Злобюл", а разни световнонеизвестни бози, които дори малкия ми брат не ще да загледа.
По-неизвестни и евтини филми = по-малко разходи = повече пари за крадене.
Тея от Здравей даваха като награда списание ПС Мания. Може и още да го правят. Може и разрешение да имат 
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб.Алминатора написа:Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Не ми отговори на въпросаTHE KING OF TIME написа:Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб.Алминатора написа:Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
А пък колкото си щеш ме изключвай,на мен не ми пука.А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
- shantararam
- Обратна връзка:
същото цитиране се е случвало и в "Gameryshow" по Евроком п-д
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Знаех си аз: дава се списание на зрител на предаването, като така се прави реклама на списанието. И се позволява цитиране (тук май само предаването е на кяр).Stealth написа:Специално пък Бонд е такава отвратителна боза, че не можах да изтърпя да изгледам дори един филм.Алминатора написа:Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
По темата - доколкото знам всичко е ОК.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Гост
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.Anonymous написа:Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повечеОбикновеният човек обича комерса.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
THE KING OF TIME написа:Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.Anonymous написа:Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повечеОбикновеният човек обича комерса.
Че не е ли идиот бе, интелектуалец? Баш пък ти на тея тема си мълчи, че колко си плитък, само ти си знаеш.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Голямото пиле и мен ме кефеше.Имаше и един червен,ма не си спомням името,май Елмо се казваше.Много ме кефешеShAdY написа:Голямото пиле рулззз. Особено с големите пържени картовки и големата колаcreator написа:Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.![]()
ПП а иначе ме кефеше най-много онова чудовището дето само яде бизквити, май зелено беше...