Здравей по БНТ

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Абе... шо не фанеш да фанеш и да фанеш да фанеш.
Това на аватара не съм аз :/
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

THE KING OF TIME написа:Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?
Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
Телевизията с американски шит е БНТ.
А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
Изображение
Ледник

Мнение от Ледник »

Сириус, прощавай.
Никога не съм гледал подобни филмчета и от сегашната ми гледна точка ми се видяха нискокачествени.
Ама не са просто анимета. Има немски филмчета, френски филмчета - и то не култови поредици като "Доктор Злобюл", а разни световнонеизвестни бози, които дори малкия ми брат не ще да загледа.

По-неизвестни и евтини филми = по-малко разходи = повече пари за крадене.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Тея от Здравей даваха като награда списание ПС Мания. Може и още да го правят. Може и разрешение да имат :wink:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Алминатора написа:
Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?
Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

THE KING OF TIME написа:
Алминатора написа:
Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб.
Не ми отговори на въпроса
А пък колкото си щеш ме изключвай,на мен не ми пука.
Изображение
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

същото цитиране се е случвало и в "Gameryshow" по Евроком п-д
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Stealth написа:
Алминатора написа:Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
Специално пък Бонд е такава отвратителна боза, че не можах да изтърпя да изгледам дори един филм.

По темата - доколкото знам всичко е ОК.
Знаех си аз: дава се списание на зрител на предаването, като така се прави реклама на списанието. И се позволява цитиране (тук май само предаването е на кяр).
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Гост

Мнение от Гост »

Обикновеният човек обича комерса.
Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повече :?:
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Ооопа, забравих да се логна. Нищо изказах се и тва е важното. Амин!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Anonymous написа:
Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повече :?:
Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Неверници, а когато гледахте "Улица Сезам", не казвахте, че БНТ е тъпа, нали :x :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Creator

Мнение от Creator »

Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.
Rockstar Gangster
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

creator написа:Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.
Голямото пиле рулззз. Особено с големите пържени картовки и големата кола :lol:

ПП а иначе ме кефеше най-много онова чудовището дето само яде бизквити, май зелено беше...
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

THE KING OF TIME написа:
Anonymous написа:
Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.

Че не е ли идиот бе, интелектуалец? Баш пък ти на тея тема си мълчи, че колко си плитък, само ти си знаеш.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

ShAdY написа:
creator написа:Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.
Голямото пиле рулззз. Особено с големите пържени картовки и големата кола :lol:

ПП а иначе ме кефеше най-много онова чудовището дето само яде бизквити, май зелено беше...
Голямото пиле и мен ме кефеше.Имаше и един червен,ма не си спомням името,май Елмо се казваше.Много ме кефеше :lol: .
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Elmo ist kreig :19:
Аватар
Creator

Мнение от Creator »

Елмо беше гей.
Rockstar Gangster
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

creator написа:Елмо беше гей.
Как смееш?!!??! Голямото пиле пък беше страшно дебело и...и...китаец! :D
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Изображение

:shock:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Публикувай отговор