кой ви е любимия автор от PC МАНИЯ?

Идеи за сайта и списанието

кой ви е любимия автор от PC МАНИЯ?

Александър Бойчев
3
4%
Асен Георгиев
1
1%
Борис Цветков
0
Няма гласували
Владимир Тодоров
8
10%
Георги Панайотов
21
26%
Димитър Трифонов
0
Няма гласували
Иван Дончев
1
1%
Ивелин Иванов
1
1%
Кирил Илиев
0
Няма гласували
Лилия Стоилова
10
12%
Момчил Милев
1
1%
Морган Кроу
4
5%
Орлин Широв
5
6%
Пламен Димитров
3
4%
Свилен Енев
2
2%
Сергей Ганчев
1
1%
Стоян Спахиев
0
Няма гласували
ВСИЧКИ СА МИ ЛЮБИМИ!
20
25%

Общо гласове: 81

Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Понеже конзолите са ми слабост - аз съм за Ивелин Иванов... Нека да продължава с творческите търсения из дебрите на конзолната страна... Long live Final Fantasy and Medal of Honor series !!!
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Всички са яки,но най ми харесва Александър Бойчев
~Mist

Мнение от ~Mist »

TapaT0p40_Power написа:брех, добре че съм аз да подкрепя Морган Кроу, човека-нечовек

Рулира, даже и пикира,но защо не пише?

Искам Морган Кроу :notfair:
Писал е. Преди няколко години имаше и статия от него. Деразай!
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

В последния брой, всеки автор се е постарал. Голям кеф е да чета статиите им вече :P
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Георги Панайотов,неговия стил най-много ми допада.
Изображение
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

AcTivE написа:Владимир Тодоров, защото го прецакват с най-трудните статии и все пак той успява. Георги Панайотов в сравнение с миналогодишните си представяние, днес не е особено на ниво, а конкретно на Лили Стоилова не мога симпатизирам, защото куест-статиите ги прескачам моментално - ревюто им по принцип е блестящо като интерпретация, а самия куест - обикновено скучна сапунка, така че се извинявам на дамата, че въпреки заради едното женско име в толкова мъжки екип не мога да дам великолепна оценка. От Пламен Димитров, нашия любим модератор и Димитър Трифонов, Борис Цветков, Асен Георгиев, Кирил Илиев съм останал с добро впечатление по една или друга причина, докато Орлин Широв и Сашо Бойчев не смятам по моему, че проявяват някакъв кой знае какъв професионализъм в работата си - първия, заради необективността си към самите статии, а втория - заради несериозната му "остроумна" рубрика, която изгуби оригиналността си преди... няколко години, а по хумор и остроумие е равносилна на шоу на комедиен актьор в американски ресторант. С тези ми забележки, мисля, че екипа на пръв поглед е железен и мисля, че се представя като такъв. Извинявам се за коментара си, може да не е съвсем актуален, понеже откакто поскъпна списанието не съм го вземал - не заради самата цена, ами рядко ми се мярка по РЕПовете, за което не знам дали да се радвам - или хората го изкупуват като топъл хляб, или РЕПовете приемат нисък тираж. За мен ПС МАНИЯ си остава единственото компютърно списание, каквото и да става :wink:
с тоя тук мислим напълно едентично , наи вече за владо и за куест статиите
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
Публикувай отговор