кой ви е любимия автор от PC МАНИЯ?
- Бижутера
- Обратна връзка:
кой ви е любимия автор от PC МАНИЯ?
по принцип всички ме кефят,ама Жорко Панайотов си има запазено място в сърцето ми!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Владимир Тодоров, защото го прецакват с най-трудните статии и все пак той успява. Георги Панайотов в сравнение с миналогодишните си представяние, днес не е особено на ниво, а конкретно на Лили Стоилова не мога симпатизирам, защото куест-статиите ги прескачам моментално - ревюто им по принцип е блестящо като интерпретация, а самия куест - обикновено скучна сапунка, така че се извинявам на дамата, че въпреки заради едното женско име в толкова мъжки екип не мога да дам великолепна оценка. От Пламен Димитров, нашия любим модератор и Димитър Трифонов, Борис Цветков, Асен Георгиев, Кирил Илиев съм останал с добро впечатление по една или друга причина, докато Орлин Широв и Сашо Бойчев не смятам по моему, че проявяват някакъв кой знае какъв професионализъм в работата си - първия, заради необективността си към самите статии, а втория - заради несериозната му "остроумна" рубрика, която изгуби оригиналността си преди... няколко години, а по хумор и остроумие е равносилна на шоу на комедиен актьор в американски ресторант. С тези ми забележки, мисля, че екипа на пръв поглед е железен и мисля, че се представя като такъв. Извинявам се за коментара си, може да не е съвсем актуален, понеже откакто поскъпна списанието не съм го вземал - не заради самата цена, ами рядко ми се мярка по РЕПовете, за което не знам дали да се радвам - или хората го изкупуват като топъл хляб, или РЕПовете приемат нисък тираж. За мен ПС МАНИЯ си остава единственото компютърно списание, каквото и да става 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Неизбежно е да се изтъкне някого от списъка, без да нарушим хармонията,
понеже, макар невинно,
това ще внесе тъга в погледа на останалите.
Пичове,
всеки си има велики предимства.
Така сме дарени от небето,
че всеки е уникален с нещичко (аз, например, съм единствен с моята прословута ламерщина, простотия и пуешки нрав, съчетан с магарешки инат).
--------
Вие съвсем оправдано ще запитате -
защо тогава се включвам в постинга,
при все че не ебавам сепаративни практики.
Ето отговора ми:
- Наминах, да поздравя упоменатите в анкетата (докладваха ми, че надничат крадешком). Наминах и да поздравя форумската общност.
----------
Правилно ли постъпих или нафлъдих чутовно за пореден път?
Естествено, че постъпката ми е правилна. .
Нека обясня мотивите си.
1.
Не е флъд, понеже днешните форумски софтуери са дълбоки и носят яко на придошли реки.
2.
Подаването на добра дума,
от сърце и без притворство,
носи само ползи.
Понеже "фсекой има нужда от лиубоф",
както се пееше в един френски шансон, изпълняван от нашенче-драгалевче в кръчма на Парижко предградие, съпровождайки си самостоятелно на акордеон.
----
Съвсем сериозно.
Съфорумци,
бивайте рахат и безметежни,
но непременно подайте по една френди реплика към авторите, пишещи в прескъпата ми РС Мания,
щото,
да знаете, че пишещото братство е доволно тънко-ранимо и се трогва от всичко.
Ако съумеете да усмихнете тях, впоследствие непременно ще виждате усмивката си в списанието, втъкана в пичовските анализи и обзори.
Така ще завъртим една Хармония!
Закле`ам се.
понеже, макар невинно,
това ще внесе тъга в погледа на останалите.
Пичове,
всеки си има велики предимства.
Така сме дарени от небето,
че всеки е уникален с нещичко (аз, например, съм единствен с моята прословута ламерщина, простотия и пуешки нрав, съчетан с магарешки инат).
--------
Вие съвсем оправдано ще запитате -
защо тогава се включвам в постинга,
при все че не ебавам сепаративни практики.
Ето отговора ми:
- Наминах, да поздравя упоменатите в анкетата (докладваха ми, че надничат крадешком). Наминах и да поздравя форумската общност.
----------
Правилно ли постъпих или нафлъдих чутовно за пореден път?
Естествено, че постъпката ми е правилна. .
Нека обясня мотивите си.
1.
Не е флъд, понеже днешните форумски софтуери са дълбоки и носят яко на придошли реки.
2.
Подаването на добра дума,
от сърце и без притворство,
носи само ползи.
Понеже "фсекой има нужда от лиубоф",
както се пееше в един френски шансон, изпълняван от нашенче-драгалевче в кръчма на Парижко предградие, съпровождайки си самостоятелно на акордеон.
----
Съвсем сериозно.
Съфорумци,
бивайте рахат и безметежни,
но непременно подайте по една френди реплика към авторите, пишещи в прескъпата ми РС Мания,
щото,
да знаете, че пишещото братство е доволно тънко-ранимо и се трогва от всичко.
Ако съумеете да усмихнете тях, впоследствие непременно ще виждате усмивката си в списанието, втъкана в пичовските анализи и обзори.
Така ще завъртим една Хармония!
Закле`ам се.
Нема таа, нема онаа.
-
Гост
ТРУПОНАРЕЗЕНинс ти си номер едно, мен!
Стилът ти направо е една поразителна експликация на вътрешен еквилибриум.
Хармонично структурираната ти мисъл и последователност на разсъжденията,
(добрия форматинг),
стихоплетоподобната
структура
на
всичко което пишеш
е поразителна. Да! Ю дъ меен!
<Жоро Панайотов'з дъ мен туу>
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Стилът ти направо е една поразителна експликация на вътрешен еквилибриум.
Хармонично структурираната ти мисъл и последователност на разсъжденията,
(добрия форматинг),
стихоплетоподобната
структура
на
всичко което пишеш
е поразителна. Да! Ю дъ меен!
<Жоро Панайотов'з дъ мен туу>
Честно казано единственият автор, чиито статии се отличават от тези на останалите в списанието със нетрадиционното си и затова интересно поднасяне на информацията, със своята вдъхновеност и звучене, идващи сякаш от самия player, потопен в света на играта, и заедно с това съдържащи и професионални описания и съвети статии, е Георги Панайотов.
Не смятам, че след като работата на този автор, говорейки сама за способностите му да списва, прави такова впечатление поне на един човек, дори само на един човек, може да се каже, че "не е особено на ниво", с цялото ми уважение active.
Целият екип на ПЦМ е страхотен и затова ви пожелавам да дерзаете все така напред, момчета и момичета. Защото можете. Защото сте уникални. И защото имате причина да го правите - всичките ви верни и разчитащи на вас читатели.
Не смятам, че след като работата на този автор, говорейки сама за способностите му да списва, прави такова впечатление поне на един човек, дори само на един човек, може да се каже, че "не е особено на ниво", с цялото ми уважение active.
Целият екип на ПЦМ е страхотен и затова ви пожелавам да дерзаете все така напред, момчета и момичета. Защото можете. Защото сте уникални. И защото имате причина да го правите - всичките ви верни и разчитащи на вас читатели.
“You want power so badly, but you are afraid to stare into the sun, the greatest source of power, in case it blinds you. But tell me something else - you stare into the abyss instead ... does it really stare back?"
- <GLaDiaToR>
-
Bagerista_Boy