Гипо написа:Не мога да разбера масата от новите метъли... един ден пускат глупост от рода "слушай метъл, бъди trve", а на следващия се хващат на такава тема... Имам толкова много приятели метъли, много свестни хора... но какво става с вас момчета, не ми е ясно . Дали новоизлюпените метъли сте се превърнали в пълни сдуханяци, които остро отричат всичко извън собствената ви "религия"? Лошо за вас.
GaMeRo_9301 написа:Баси по голяма тъпотия не бях чел.
Всъщност съм чел ама е толкова тъпо та дрънка
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Хахахаха , мноо се кефя като на някой му хрумне да се избъзика с форума така . Веднага половината стожери , дето се правят на интелигентни му се връзват и почват да го псуват . Адски е забавно ...
Marneus Calgar написа:Това почти ме вкара в EXTERMINATUS А аз много рядко се вкарвам в такъв
Каф ти EXTERMINATUS в сравнение с тва последствията от войната за Armagedon са като ухапване от комар. FOR THE LOVE OF THE EMPERROR WHERE THE EYE OF TERROR DO YOU FIND THOSE OGRYN-BRAINED RETARDS!?
Liverpool написа:Какво е това стожер и това курешка? Сериозно питам .
Стожер не знам кво е, ама курешката е кокоше гомно(или от некфо друо селскостопанско пернато)