Аз всъщност слушам народна музика.Гипо написа:Не мога да разбера масата от новите метъли... един ден пускат глупост от рода "слушай метъл, бъди trve", а на следващия се хващат на такава тема... Имам толкова много приятели метъли, много свестни хора... но какво става с вас момчета, не ми е ясно.
Дали новоизлюпените метъли сте се превърнали в пълни сдуханяци, които остро отричат всичко извън собствената ви "религия"?
Лошо за вас.
МОЕТА ПУЕЗИЯ
-
бръмбарозавър
-
Mephistophels
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Всъщност съм чел ама е толкова тъпо та дрънкаGaMeRo_9301 написа:Баси по голяма тъпотия не бях чел.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- Loose_Cannon
- Обратна връзка:
Каф ти EXTERMINATUS в сравнение с тва последствията от войната за Armagedon са като ухапване от комар.Marneus Calgar написа:Това почти ме вкара в EXTERMINATUSА аз много рядко се вкарвам в такъв
FOR THE LOVE OF THE EMPERROR WHERE THE EYE OF TERROR DO YOU FIND THOSE OGRYN-BRAINED RETARDS!?
Стожер не знам кво е, ама курешката е кокоше гомно(или от некфо друо селскостопанско пернато)Liverpool написа:Какво е това стожер и това курешка?![]()
Сериозно питам.