Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят...moon-kill написа:тва нешто ако ти каже да скочиш от моста ....Абе я вземи го послушай

стиа бе вие тотално го закопахте горкия .. то да не постне нещо човек баси гилдията..и кат се изреди секи с тъпата си критика кво стаа?хитро.рабрахме че е тъпо и ? що не го повтори още някои..Lord of Darkness написа:Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят...moon-kill написа:тва нешто ако ти каже да скочиш от моста ....Абе я вземи го послушайУви, творците по душа останахме адски малко... но аз те разбирам, приятелю!
Какво толкова съм му казал? Аз лично съм доволоен от прочетеното и не разбирам защо трябва всички да му се нахвърляте така.d4rk написа:стиа бе вие тотално го закопахте горкия .. то да не постне нещо човек баси гилдията..и кат се изреди секи с тъпата си критика кво стаа?хитро.рабрахме че е тъпо и ? що не го повтори още някои..Lord of Darkness написа:Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят...moon-kill написа:тва нешто ако ти каже да скочиш от моста ....Абе я вземи го послушайУви, творците по душа останахме адски малко... но аз те разбирам, приятелю!
мислих че го иронизираш ,ако не е така моля за извинение -.-Lord of Darkness написа:Какво толкова съм му казал? Аз лично съм доволоен от прочетеното и не разбирам защо трябва всички да му се нахвърляте така.d4rk написа:стиа бе вие тотално го закопахте горкия .. то да не постне нещо човек баси гилдията..и кат се изреди секи с тъпата си критика кво стаа?хитро.рабрахме че е тъпо и ? що не го повтори още някои..Lord of Darkness написа:Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят...moon-kill написа:тва нешто ако ти каже да скочиш от моста ....Абе я вземи го послушайУви, творците по душа останахме адски малко... но аз те разбирам, приятелю!