Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 23:00

moon-kill написа:
тва нешто ако ти каже да скочиш от моста ....Абе я вземи го послушай
Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят... :( Уви, творците по душа останахме адски малко... но аз те разбирам, приятелю!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 23:11

Lord of Darkness написа:
moon-kill написа:
Не се ядосвай на тия невежи, те просто не разбират от творчество. Тук няма да намериш признание, само ще те оплюят... :( Уви, творците по душа останахме адски малко... но аз те разбирам, приятелю!
стиа бе вие тотално го закопахте горкия .. то да не постне нещо човек баси гилдията..и кат се изреди секи с тъпата си критика кво стаа?хитро.рабрахме че е тъпо и ? що не го повтори още някои..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2005 23:48

ей скивайте ся 2 поста ми жарнаха 1/10 от самочувствието.остналите 9/10 си хванаха пътя

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 08:45

d4rk написа:
Lord of Darkness написа:
moon-kill написа:
стиа бе вие тотално го закопахте горкия .. то да не постне нещо човек баси гилдията..и кат се изреди секи с тъпата си критика кво стаа?хитро.рабрахме че е тъпо и ? що не го повтори още някои..
Какво толкова съм му казал? Аз лично съм доволоен от прочетеното и не разбирам защо трябва всички да му се нахвърляте така.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 10:20

Lord of Darkness написа:
d4rk написа:
Lord of Darkness написа:
moon-kill написа:
Какво толкова съм му казал? Аз лично съм доволоен от прочетеното и не разбирам защо трябва всички да му се нахвърляте така.
мислих че го иронизираш ,ако не е така моля за извинение -.-

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 13:04

moon-kill написа:
1.Извинявам се за грешките
2.Просто си казвам че сам 8 клас нищо друго
3.За 15 минути само това ,,хумористично текстче,, успях да измисля
4.Абе нали не ми писа 2

А пък ако си мислиш, че "творчество" се нарича 6 по български... Тогава се замисли :lol:
П.П. Хехе, Зубро, кефиш :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 18:35

Виж пич като не ти харесва добре ама колкото и да е тапичко есето на мен си ме кефи и много много не ми пука за твоето мнение .а ако не ти харесва есето напражи 1 анкета за ИЛИ против пак каквото стане.аре чао от мене че немският зове

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 21:46

Имам едно предложение за теб...
Изкарай си го на принтер. После отиди някъде да ти направят около... да, мисля, че 100 копия ще стигнат.
Отиваш у вас. Слагаш лепило по стените(гледай да не е Поксипол или ЗалепЗаТавана, щото ТВЪРДЕ бързо изсъхват), взимаш листовете и почваш да ги поставяш.
ВНИМАНИЕ! Ако оставиш празно място някъде ще бъдеш санкциониран и ще ти се отнемат 5 точки! Това ще ти попречи да... дааа.... да победиш!
След това трябва да прочетеш всяка дума. ВНИМАНИЕ(отново)! Думата се счита за прочетена само когато е подчертана(няма да мамиш, ей!).
Надявам се това "на мен ми хареса" да се промени, след като си направил гореописаните действия :lol:
П.П. Аж не пража анжети жа жсяко нежто, катжо тжебе! Тжу ли!?!?
ЖЪ!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 23:19

пич кажи ми ся защо се даржиш като задник.мен си ме кефи независимо колко пати го прочета 20-30-100 няма значение.кат не ти харесва прав ти пат

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com