Предлагам една нова игра...

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Абе интерсептор да е, все тая, важното е, че е Тай! :)

А иначе не съм много сигурен дали на "тези двете" мисии можеш да играеш с него. По-скоро можеш да играеш с него на всички мисии като изкараш златни медали на всички мисии. Тогава ти се отключва Хилядолетния сокол и Тай изстребителя. Обаче по-скоро исках да питам как точно става избирането на Тай-я, защото там е хитрия момент! Но айде, да не ви мъча повече...

Ако не се лъжа, изстребителят дефакто е машината на Кейсън Мур, която Уай-уинговете пленяват още на петата мисия. А избирането му става като, след извоюването на златни медали на абсолютни всички мисии, в хангара посочиш Сокол-а и натиснеш надолу (може и нагоре да беше, не си спомням вече), вместо да въртиш всички други машини. Тогава камерата минава зад гърба на Сокол-а, където дефакто се намира Тай-я.

Ама давай, да приемем, че Сентри е отговорил правилно на въпроса. :)
Never save anything for the swim back!
Аватар
STAL

Мнение от STAL »

аре бе Sentry де си
Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm

EnJoY 8)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ей, Рекс, тая хитринка я бях забравил :roll:

Та ето го и въпроса: Къде и кога за пръв път Cloud Strife от Final Fantasy 7 чува гласа на Jenova?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
STAL

Мнение от STAL »

Sentry написа:Ей, Рекс, тая хитринка я бях забравил :roll:

Та ето го и въпроса: Къде и кога за пръв път Cloud Strife от Final Fantasy 7 чува гласа на Jenova?

човече казах популярни ! игри колко хора от тука мислиш са играли Final Fantasy 7 ?!?
Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm

EnJoY 8)
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Кой са хората които излизат от гробовете в Сериозния Сам 2 като пуцаш по каменните плочи ?Онова ниво със замъка и гръмотевиците сори за неточносста ,но му забравих името .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Стал, адско много хора са играли FF7 в българия, даже знам някои от форума, от Final Fantasy сериите по-популярни, здраве му кажи, щом можеш да задаваш въпрос от MGS, значи и аз мога от FF. Въпроса си остава.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
STAL

Мнение от STAL »

Sentry написа:Стал, адско много хора са играли FF7 в българия, даже знам някои от форума, от Final Fantasy сериите по-популярни, здраве му кажи, щом можеш да задаваш въпрос от MGS, значи и аз мога от FF. Въпроса си остава.

да бе ако до утре никой не отговори на въпроса ти тогава аз ще задам друг. На моя обаче веднага му намериха отговор макар че е от MGS :roll:
Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm

EnJoY 8)
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Mr.Anderson написа:Кой са хората които излизат от гробовете в Сериозния Сам 2 като пуцаш по каменните плочи ?Онова ниво със замъка и гръмотевиците сори за неточносста ,но му забравих името .

Тва са хората от екипа, ако не се лъжа, или тестерите, не съм сигурен.
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Нивото се казва The Citadel а тези които излизат от гробовете са екипа на играта
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Та кой въпрос остава актуален? FF7, нали, а Serious sam не се зачита :?:
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
STAL

Мнение от STAL »

nervE написа:Та кой въпрос остава актуален? FF7, нали, а Serious sam не се зачита :?:

Да FF7 който не е отгоровил вярно няма право да задава въпрос ! това е смисъл на цялата игра
Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm

EnJoY 8)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе, от MGS на въпроса отговори Metal Gear Rex, логично, а?
Както и да е, сигурен съм, че ако Join беше тук щеше да отговори, а всъщност отговора е: малко преди първия boss battle, когато Cloud и Barret залагат първият експлозив за да гръмнат мако реактора. Ето един друг въпрос, по-лесничък надявам се: Какъв главният герой в Discworld Noir?
Аватар
sasheto

Мнение от sasheto »

един вапрос от hl 2 има ли детска играчка в играта ако има каде се намира и как изглежда аре да ви видим ся :19:
Doom 3 never dies only the player
Аватар
nervE

Мнение от nervE »

Саше, не си отговорил на предния въпрос...
H. P. Lovecraft

Изображение
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

Sentry написа:Какъв главният герой в Discworld Noir?

Ринсуинд? :wink:
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Аватар
sasheto

Мнение от sasheto »

много лесно ште отговоря героя е живо същество с име ринсуинд :lol:
Doom 3 never dies only the player
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Мне, в Noir не е Rincewind ;)
killswitch

Мнение от killswitch »

не беше ли инспектор (или детектив не съм сигурен) Lewton :?:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Детектив Lewton, изгонен от градската стража заради вземане на подкуп, браво :)
Та, ти си :)
killswitch

Мнение от killswitch »

OK
Как се казва приятелкaта на Guybrush Threepwood от Monkey Island поредицата? :wink: 8)
Публикувай отговор