Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2005 21:14
Абе интерсептор да е, все тая, важното е, че е Тай!
А иначе не съм много сигурен дали на "тези двете" мисии можеш да играеш с него. По-скоро можеш да играеш с него на всички мисии като изкараш златни медали на всички мисии. Тогава ти се отключва Хилядолетния сокол и Тай изстребителя. Обаче по-скоро исках да питам как точно става избирането на Тай-я, защото там е хитрия момент! Но айде, да не ви мъча повече...
Ако не се лъжа, изстребителят дефакто е машината на Кейсън Мур, която Уай-уинговете пленяват още на петата мисия. А избирането му става като, след извоюването на златни медали на абсолютни всички мисии, в хангара посочиш Сокол-а и натиснеш надолу (може и нагоре да беше, не си спомням вече), вместо да въртиш всички други машини. Тогава камерата минава зад гърба на Сокол-а, където дефакто се намира Тай-я.
Ама давай, да приемем, че Сентри е отговорил правилно на въпроса.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 11:20
аре бе Sentry де си
___________________________________ Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 12:05
Ей, Рекс, тая хитринка я бях забравил
Та ето го и въпроса: Къде и кога за пръв път Cloud Strife от Final Fantasy 7 чува гласа на Jenova?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 15:14
Sentry написа: Ей, Рекс, тая хитринка я бях забравил Та ето го и въпроса: Къде и кога за пръв път Cloud Strife от Final Fantasy 7 чува гласа на Jenova?
човече казах популярни ! игри колко хора от тука мислиш са играли Final Fantasy 7 ?!?
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 21:55
Кой са хората които излизат от гробовете в Сериозния Сам 2 като пуцаш по каменните плочи ?Онова ниво със замъка и гръмотевиците сори за неточносста ,но му забравих името .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 22:29
Стал, адско много хора са играли FF7 в българия, даже знам някои от форума, от Final Fantasy сериите по-популярни, здраве му кажи, щом можеш да задаваш въпрос от MGS, значи и аз мога от FF. Въпроса си остава.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 22:38
Sentry написа: Стал, адско много хора са играли FF7 в българия, даже знам някои от форума, от Final Fantasy сериите по-популярни, здраве му кажи, щом можеш да задаваш въпрос от MGS, значи и аз мога от FF. Въпроса си остава.
да бе ако до утре никой не отговори на въпроса ти тогава аз ще задам друг. На моя обаче веднага му намериха отговор макар че е от MGS
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 23:06
Mr.Anderson написа: Кой са хората които излизат от гробовете в Сериозния Сам 2 като пуцаш по каменните плочи ?Онова ниво със замъка и гръмотевиците сори за неточносста ,но му забравих името .
Тва са хората от екипа, ако не се лъжа, или тестерите, не съм сигурен.
___________________________________ "That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 23:15
Нивото се казва The Citadel а тези които излизат от гробовете са екипа на играта
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 23:18
Та кой въпрос остава актуален? FF7, нали, а Serious sam не се зачита
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2005 00:39
nervE написа: Та кой въпрос остава актуален? FF7, нали, а Serious sam не се зачита
Да FF7 който не е отгоровил вярно няма право да задава въпрос ! това е смисъл на цялата игра
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 00:43
А бе, от MGS на въпроса отговори Metal Gear Rex, логично, а?
Както и да е, сигурен съм, че ако Join беше тук щеше да отговори, а всъщност отговора е: малко преди първия boss battle, когато Cloud и Barret залагат първият експлозив за да гръмнат мако реактора. Ето един друг въпрос, по-лесничък надявам се: Какъв главният герой в Discworld Noir?
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 06:51
един вапрос от hl 2 има ли детска играчка в играта ако има каде се намира и как изглежда аре да ви видим ся
___________________________________ Doom 3 never dies only the player
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 09:02
Саше, не си отговорил на предния въпрос...
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 09:54
Sentry написа: Какъв главният герой в Discworld Noir?
Ринсуинд?
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 14:04
много лесно ште отговоря героя е живо същество с име ринсуинд
___________________________________ Doom 3 never dies only the player
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 14:19
Мне, в Noir не е Rincewind
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 17:46
не беше ли инспектор (или детектив не съм сигурен) Lewton
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 23:30
Детектив Lewton, изгонен от градската стража заради вземане на подкуп, браво
Та, ти си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2005 00:02
OK
Как се казва приятелкaта на Guybrush Threepwood от Monkey Island поредицата?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|