TT2 написа:Жалко за горката тема - целта й беше да прочетете и коментирате разказа ми, но какво пък - някакъв шибан разказ с алтернативен сюжет по някакъв тъп филм, а?
Deywona - бъди доволен, не съм подминал поста ти. Сега ще се постарая да ти обясня и как стоят нещата ВСЪЩНОСТ. Защото, би било нелогично, да правя подобна "нагла, гнусна и циганска" реклама без причина, нали?
Та така - за да открием този форум (който всъщност ще е форум на портал за гейминг, нет, хард, софт и други такива), Angel-Snake се принуди да извади парите за хостинга и домейна от джоба си. В момента той има сериозни проблеми - търси си ISP за wireless нет, но не става работата и сега е без връзка. Единственият начин да Rivalry да продължи да съществува и парите да не са отишли напразно, освен той да си намери ISP, е Rivalry да събере достатъчно членове и бързо да се разрастне. Не че в момента форума е малък - имаме 100 users и 1000 поста, но това не е достатъчно.
Просто е - или гнусна реклама, или доста пари отиват на вятъра, както и десетки безсънни нощи в планиране. Но както искате... и без това вече е ясно, че парите на Angel си заминават, защо да идвате? Ами стойте си тук. Просто възможността един добре планиран и отлично функциониращ форум да си замина ей-така и да се наложи да продължа да пиша тук (да, за мен тук наистина е бунище и това е лично мнение - единствената реклама тук е онзи линк, който и без това можете да намерите в подписа ми - всичко друго е чисто и неприкосновено лично мнение, така че коментари по него не искам).
Нека заедно да разрушим една идея! Но не знам защо просто не кликнете на въпросния линк и не видите за какво става въпрос... ще е тъпо такова хубаво нещо да си отиде ей-така.
Paste-нах разказа - не забравяйте, че целта на темата все пак е да дадете коментар за него.
Ае човек, ти си опасен бе! Сега дайте да се махаме от форума на пс мания, защото иначе Ангел ще си загуби парите! Ей, народе, вий дето ровите из бунището - РУШИТЕ форума на ривалри! Разбирате ли?!
П.П. грози те опасност да се "завърнеш" принудително във форума на пс мания? Оу, ноу, би ли си причинил подобно "гнусно" нещо?! (абе кво слагам кавички, то всичко трябва да се заклещи между две такива)
П.П.п. все пак, въпреки изцепките, искам да кажа, че пожелавам успех на ривалри, повярвайте ми - искрен съм, въпреки тези глупости...