Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 23:13

ААААААААААААААААА!!!!Май не чува.Колкото и да викам спи 100%.Май тоя пост вече определено е спам ама така или иначе утре може да ме няма така че да си се изкефя като за последно. :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 23:20

Е стига глупости де хора!
Аз просто ви каня да додете в Rivalry, не да се вдигате на бунт срещу човека и подопечния му форум! Оставете админа на мира... единствено искам да пишете в Rivalry и то без глупости, флуудове и други, не да правите нещо лошо на този форум!

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 23:24

I az tuk mai sum za posledno iskam da se sboguvam s vsichki tuk i da i kaja da doidat v Rivarly.Predi da se subudi admina ot sladkiq si sun shte si pravim kakvoto iskame tuk. Ako ni banne pak shte zagubi shtoto nqma da ima koi da se kara s admina tuk i reitinga na PCMania shte padne oshte poveche.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 23:26

TT2 написа:
Е стига глупости де хора!
Аз просто ви каня да додете в Rivalry, не да се вдигате на бунт срещу човека и подопечния му форум! Оставете админа на мира... единствено искам да пишете в Rivalry и то без глупости, флуудове и други, не да правите нещо лошо на този форум!

Dobre de az veche napisah tam svoq purvi post.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 00:17

Дам мислех да си затрая но при така заформилата се ситуация няма да мога . От сега се извинявам ако съм нанесал някакви щети на форума с по долното ми изказване .
Ще започна по ред на номерата .

Cheska незнам от колко време си тук и не ме интересува но какво аз съм разбрал или не съм не е твоя работа . TT2 не веднъж е бил първоизточник на някоя караница с неговите олигофренски упреци че някой е ламер .

Blade красота просто красота. Колко изтънчено си го написал . Все едно си изучавал риторика . Сега започвам да отговарям на въпроситети. Дали имам или нямам смислени постове и дали съм помогнал на някой аз не мога да кажа ( но повярваи ми и ти не можеш защото надали си бил тук за да видиш) . А я да те питам ти на колко хора си помогнал и колко смислени и стоиностни поста имаш ( не говоря на колко хора ти си мислиш че си помогнал а колко хора са ти казали че си им помогнал )? А като можеш да ми покажеш всички смислени постове на TT2 можеш ли да ми покажеш и всичките му фъшкии ? А относно уважението което изтъкваш че TT2 има не мисли че мен никой не ме уважава ( колкото и нафукано да ти звучи ). А да ако си мислиш че някои харесва гъзоблизците дълбоко се лъжеш !
И още нещо я огледаи темата и прочети постовете на TT2 който са след твоя и пак ми говори толкова наперено !

TT2 ооо боже какво ще правим ние слепците сега когато теб те няма . О скръб , мъка .
Поста ти е прекрасен направо се разплаках . Аз простия слепец видях красотата на всевишния ( говоря за теб ако още не си згрял ) . О и колко героично го каза “Disaster_Devil, не можеш да ме спреш... писна ми “ леле краката ми се разтрепераха . Моляте о всевишни недеи да ни отнемаш светлината , недеи да си заминаваш . Да бе ама друг път аре махаи се бе . Изкаш ли да ти кажа нещо надувки като теб скапаха форума . Такива като теб който просто зачеркваха останалите като ламери и темите като “ прости и несвързани с едикво си “ . И знаешли какво по-добре слепци да ни водят отколкото глупци . И тази фраза “... досещам се защо от едно приятно място форума еволюира в едно пълно бунище “ еми и аз знам защото си повярва че си нещо особено и още много като теб си повярваха . Ада ами лафа че отиваш някъде където ще те уважават , нека ти кажа нещо като направиш и там няколко помярски постъки като тази и от там ще ти бият дузпата . Такаче да те няма пък да видим до къде ще стигнем ( мисля че доста напред ) .

Ами всички който се зарекоха да те последват и казаха “ мамкаму на админа и модератора” , нека кажа и нещо за тях . Сега те си мислят как под прикритието на гневната тълпа админа няма да посмее да ги докосне и повярваи те не са готови да си тръгнат от тук .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 00:38

хех, хора по спокоино ве и недеите да псувате модерите защото няма такива :))

и аз преди извесно време бая се бях надъхал, но като се замисля сега и на Росен сигурно не му е лесно - сам да се оправя с форума хич не е малко бреме, макар, че и той прекали с някои свои изяви които не бяха много много коректни ->сещате се, а защо няма модери е една съвсем друга тема която сме я дъвкали и предъвквали много пъти и въобще не изкам да се връщам към нея

аз са сега не смятам да напускам форума, защото тук все още се подвизават хора спечелели моето уважение, но ще ме виждате по рядко и то в теми в които наистина си заслужава да пишеш - жалко е наистина, че такива се срещат все по рядко и по рядко... а беше време...

п.п. изкренно се надявам да се появи някой модер който да помага на Росен, защото наистина е трудно сам да си, но силно се съмнявам това да стане - не знам, сигурно си има финансова или накаква друга причина за това, то не е и моя рабора - имам си достатъчно ангажименти за които да мисля - това е от мене за сега - и не се сърдете - живи и здрави бъдете, а ако сте и умни сами ще откриите своите водачи и сродните вам души

успех

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 01:20

първо - sorry за флоода но горния пост не го бях видял

второ - може и да не съм изучавал "риторика", но наистина е радваящо, че правописните ти грешки са намалели драстично

трето - аз освен разкази от тебе друго наистина не съм видял, а доколко съм помогнал на някого - ако отидеш най-горе на страницата има едно бутонче - вика му се "търсене" и ако знаеш как се ползва може и сам да провериш /надали ще знаеш - както споменах освен в този форум не съм забелязвал твой смислени изяви относно софтуер или хардуер - пак те питам - кой сега е ламята?/ та относно това бутонче - натисни го и ме потърси - чети и сам се увери

четвърто - на колко хора си мисля, че съм помогнал ли? - ми както споменах "търсене" и само да добавя един пример - виж кой първи в тоя форум писа относно MSBlast.exe и това как се разрешава проблема - прочети цялата тема и ще разбереш на колко хора съм помогнал само в една тема, а ако не са ти достатачни првери и в колко още подобни теми има линкове към моята - за да видят хората как да си разрешат проблема - това е само една тема, а имам доста, ако не ти стигнат ще ти кажа и стария ми nick да провериш и с него какво съм писал

пето - да, мога да ти покажа всичките постове на ТТ2, защото знам за какво е бутона "търсене" и преди да говоря за тебе съм проверил какво си писал, а ти говориш на сляпо - да слепец си

шесто - не ми свучи чак толкова нафукано, хубаво е да си уважаван, НО има една разлика между нас двамата - аз като кажа, че някой ме уважава мога да го подкрепя с факти - малка разлика, но съществена

седмо - наистина е жалко, че смяташ, че човек който защитава приятелите си е "гъзоблизец" - благодаря все пак - сега ми се изясни и твоите приятели сигурно колко "много" държат на тебе щом ти е такова мнението

осмо - мисли преди да пишеш - кой си ти че да заплашваш с бан? - а и кого ще уплашеш - случайно да си чувал за динамични IP-та? - о извиняваи, забравих, че ти не си по тези "неща" - нама повече да те затормозявам с такива сложни думи

девето - отново мисли преди да пишеш - Кой започна цялата тема? Кой написа никому ненужния глупав пост? Кой е причината в този форум да се води такава дискусия? - жалко е, че расъждаваш толкова детински, но няма нищо с такива като тебе съм свикнал в тоя форум и пак те питам Кой сега е ламята? и пак ти казвам Прочети си първия пост и сам си отговори!

десето - не си ме издразнил още много и се здържам - не ме нерви - става лошо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 11:22

"нека ти кажа нещо като направиш и там няколко помярски постъки като тази и от там ще ти бият дузпата"
Аз съм напълно убеден, че озверялата тълпа ще може да направи нещо срещу администратор, да...
Малко трудно.
Но пък - щом си казал... ще внимавам, и без това усещам как в Rivalry напрежението срещу мен нараства и скоро ще ескалира във война. Е, може да не се усеща по постовете вътре, но във въздуха вече се носи чувството на несигурност и скоро ще настъпи ядрена зима.
Преди да говориш, провери дали пък случайно думите ти не са абсолютно грешни - в последния ти пост има някои солидни неточности. Нали помниш - бутона "търсене", ей-там, горе, вдясно от логото на PC Mania.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 12:53

Ех пак ме карате да пиша .

Blade колко мило . Знаеш ли напомняш ми на едно дете 4 клас което се мотае пред блока ми . И то като тебе държи на думите си колкото и грешни да са . Сега “ако отидеш най-горе на страницата има едно бутонче - вика му се "търсене" “ и поразгледаш малко ще си отговориш на много от глупавите въпроси . А дали съм помогнал на някой да си оправи компа или нещо свързано с игра – надали . Но вярвам че на доста хора съм помогнал психически .

Петия отговор ми хареса много .
“пето - да, мога да ти покажа всичките постове на ТТ2, защото знам за какво е бутона "търсене" и преди да говоря за тебе съм проверил какво си писал, а ти говориш на сляпо - да слепец си “
Колко си смешен както казах аз може да съм слепец но по-добре слепец отколкото глупак . Аз те питах “А като можеш да ми покажеш всички смислени постове на TT2 можеш ли да ми покажеш и всичките му фъшкии ? “ , а ти виж ква глупост ми изръси .
Ами шестия ти отговор какво да кажа по него . Май си доста самотен в този форум . Какви факти ще ми дадеш че някой те уважава . Ще го довееш пред мен да ми изрецитира колко чудесен човек си ли ?

Ох милия TT2 някой трябва да го защити , хаиде всички да го защитим . Ти това ли мислиш че правиш бе Blade мислиш че го защитаваш такали . Нека ти кажа нещо ти наистина си гъзоблизец . Ти се чудиш как да се помазниш на някой с идеята после той от своя страна да те уважава . Това е трагично ако така си си спечелил всичките приатели защото на тях надали им дреме за един мазник ! А относно хората които ме уважават и аз уважавам да ти кажа нещо . Аз се радвам че те не се правят на идиоти и да търчат в някоя тема и да подвикват “ Даваи Evil ти си велик “. Щом не се месят значи наистина ме уважават и ми имат доверие че мога и сам да доведа нещата до край ( а ти маи нямаш доверие на TT2 ).

Ех много глупости си написал бе цели девет . Аре и на тази ти простотия да отговоря и да свършвам. Оло четящия нали мислеше преди да пишеш бе идиот . Маи четеш прес пръсти като става дума за мазнене . Това познато ли ти е ? “Не го рекламирам... просто показвам разказа си.
Но така или иначе не разбирам защо стоите тук. Кефи ви да се карате с ламерчета сигурно.”
Ох колко си застрелян . Един съвет от мен мисли преди да пишеш ( или поне чети ) . А да най-голямите лами са тези които опрекват че другите са лами ( и в 90% от случаите те са виновни за караниците ) .

Десет няма какво да го коментирам . Сам се досещаш колко смешно и детински звучи да заплашваш някой по интернет !

TT2 какво да кажа осен приатен престои в Rivalry дано поне там има достатачно идиоти да те търпят !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 17:50

офф сега нямам време да пиша, но ми направи силно впечетления какви глупости дрънкаш - как си помогнал на някой психически като сам не можеж да си помогнеш, не можеш и да четеш даже май освен, че не можеш и да пишеш - аз ти задавам риторичен въпрос, давам ти отговора, а ти след това пак ме питаш същото - или се правиш на тъп или наистина си много загубен - опитал си се да кежеж нещо, но си го написал толкова непохватно, че нямам думи просто и след като не си помогнал на никого да си оправи компа и след като неможеш да го направиш как може да наричаш другите лами - знаеш ли въобще значението на думата "lamer", че я използваш - не е хубаво да употребяваш думички чието значение не знаеш, защото става много смешно понякога

от целия ти пост най ясно ми се наби едно нещо според Evil човек който се застъпва за приятелите си е гъзоблизац - е наистина се радвам, че не съм ти приятел

знаеш ли по какво ти личи най-много, че си ламя - когато се почустваш безсилен започваш да сипеш дирекни обиди относно опонентите ти - много си интелигентен явно - аз както виждаш те засипвам със собствените ти слова, а ти освен да обиждаш май не можеш да измислиш нищо по оригинално - а да можеш - можеж също така и като видиш риторичен въпрос пак да дадеш неверен отговор

п.п. знаеш ли, че си втория човек в тоя форум на когото пиша такива постове - явно имам нещо нередно щом със всички останали се разбирам - но явно има наченки на интелект в тебе щом оспяваш да ми опунираш макар и не много успешно, но тези наченки май са равносилни на правописа ти

п.п.п. офф аре, че бързам, жив и здрав бъди и най-вече порасни

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 20:16

Лош, пълно е с "идиоти", с които се разбираме в Rivalry - да си забелязал някакво странно, едва отличаващо се затъпяване на форума след като пуснахме Rivalry? А някаква липса на добри теми и отличаващи се с нещо добро членове? Ох, чакай бе, извинявай... забравих, че си сляп, как ще си забелязал. Ммм... трябва да ти кажа, че от 1000 и повече постове в Rivalry нито един тъп пост не е оцелял, нито една тъпа тема не е била създадена (дори някои от членовете, тук описвани като ламери, и които пишат в Rivalry, при нас се държат добре - явно са респектирани от дисциплината и уважението, които царят в Rivalry). Какво да ти кажа, EviL - не знам защо си мислиш, че Rivalry е тъпо място - просто го отвори и ще видиш колко сме си добре, колко е спокойно, как пеят птичките и как небето е синьо. После коментарите, вече с различен знак. Не знам защо толкова ти харесва да даваш оценки на нещо, което не си видял, но кой съм аз да те спирам...
И моля те, спри да се обръщаш към когото и да е с "гъзоблизец" - всички знаем кого си заблизал отзад с подобни действия.
Е, хайде, пусни си Blind на KoЯn от първия им аблум и се успокой.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 11:51

Жалко за горката тема - целта й беше да прочетете и коментирате разказа ми, но какво пък - някакъв шибан разказ с алтернативен сюжет по някакъв тъп филм, а?
Deywona - бъди доволен, не съм подминал поста ти. Сега ще се постарая да ти обясня и как стоят нещата ВСЪЩНОСТ. Защото, би било нелогично, да правя подобна "нагла, гнусна и циганска" реклама без причина, нали?
Та така - за да открием този форум (който всъщност ще е форум на портал за гейминг, нет, хард, софт и други такива), Angel-Snake се принуди да извади парите за хостинга и домейна от джоба си. В момента той има сериозни проблеми - търси си ISP за wireless нет, но не става работата и сега е без връзка. Единственият начин да Rivalry да продължи да съществува и парите да не са отишли напразно, освен той да си намери ISP, е Rivalry да събере достатъчно членове и бързо да се разрастне. Не че в момента форума е малък - имаме 100 users и 1000 поста, но това не е достатъчно.
Просто е - или гнусна реклама, или доста пари отиват на вятъра, както и десетки безсънни нощи в планиране. Но както искате... и без това вече е ясно, че парите на Angel си заминават, защо да идвате? Ами стойте си тук. Просто възможността един добре планиран и отлично функциониращ форум да си замина ей-така и да се наложи да продължа да пиша тук (да, за мен тук наистина е бунище и това е лично мнение - единствената реклама тук е онзи линк, който и без това можете да намерите в подписа ми - всичко друго е чисто и неприкосновено лично мнение, така че коментари по него не искам).
Нека заедно да разрушим една идея! Но не знам защо просто не кликнете на въпросния линк и не видите за какво става въпрос... ще е тъпо такова хубаво нещо да си отиде ей-така.

Paste-нах разказа - не забравяйте, че целта на темата все пак е да дадете коментар за него.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 12:13

TT2 написа:
Жалко за горката тема - целта й беше да прочетете и коментирате разказа ми, но какво пък - някакъв шибан разказ с алтернативен сюжет по някакъв тъп филм, а?
Deywona - бъди доволен, не съм подминал поста ти. Сега ще се постарая да ти обясня и как стоят нещата ВСЪЩНОСТ. Защото, би било нелогично, да правя подобна "нагла, гнусна и циганска" реклама без причина, нали?
Та така - за да открием този форум (който всъщност ще е форум на портал за гейминг, нет, хард, софт и други такива), Angel-Snake се принуди да извади парите за хостинга и домейна от джоба си. В момента той има сериозни проблеми - търси си ISP за wireless нет, но не става работата и сега е без връзка. Единственият начин да Rivalry да продължи да съществува и парите да не са отишли напразно, освен той да си намери ISP, е Rivalry да събере достатъчно членове и бързо да се разрастне. Не че в момента форума е малък - имаме 100 users и 1000 поста, но това не е достатъчно.
Просто е - или гнусна реклама, или доста пари отиват на вятъра, както и десетки безсънни нощи в планиране. Но както искате... и без това вече е ясно, че парите на Angel си заминават, защо да идвате? Ами стойте си тук. Просто възможността един добре планиран и отлично функциониращ форум да си замина ей-така и да се наложи да продължа да пиша тук (да, за мен тук наистина е бунище и това е лично мнение - единствената реклама тук е онзи линк, който и без това можете да намерите в подписа ми - всичко друго е чисто и неприкосновено лично мнение, така че коментари по него не искам).
Нека заедно да разрушим една идея! Но не знам защо просто не кликнете на въпросния линк и не видите за какво става въпрос... ще е тъпо такова хубаво нещо да си отиде ей-така.

Paste-нах разказа - не забравяйте, че целта на темата все пак е да дадете коментар за него.

Ае човек, ти си опасен бе! Сега дайте да се махаме от форума на пс мания, защото иначе Ангел ще си загуби парите! Ей, народе, вий дето ровите из бунището - РУШИТЕ форума на ривалри! Разбирате ли?!

П.П. грози те опасност да се "завърнеш" принудително във форума на пс мания? Оу, ноу, би ли си причинил подобно "гнусно" нещо?! (абе кво слагам кавички, то всичко трябва да се заклещи между две такива)

П.П.п. все пак, въпреки изцепките, искам да кажа, че пожелавам успех на ривалри, повярвайте ми - искрен съм, въпреки тези глупости...

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 12:50

Дамм работата не отива на добре .
Първо Вортекс Номад ( Deywona ) приветствам те с добре дошъл . Къде се загуби толкоз време . И защо не продължиш разказа “ Воинът “ .

Такам TT2 както казах самолюбието ти те заслепява . И що за глупост е това “да си забелязал някакво странно, едва отличаващо се затъпяване на форума след като пуснахме Rivalry “ , не нищо такова не съм забелязал . Занм че би ти се искало ама това че двама свесни са се изнесли със останалите 98 надали ще повлияе на форума . “А някаква липса на добри теми и отличаващи се с нещо добро членове “И кой си ти та да решаваш кой са свесните членове и добрите теми ???
“Ммм... трябва да ти кажа, че от 1000 и повече постове в Rivalry нито един тъп пост не е оцелял, нито една тъпа тема не е била създадена (дори някои от членовете, тук описвани като ламери, и които пишат в Rivalry, при нас се държат добре - явно са респектирани от дисциплината и уважението, които царят в Rivalry)” – да и при режима на Хитлер е имало дисциплина но е нямало свобода на мнението . Това ли предлагате вие ?? Ако темата не допада на някой се трие така ли ?? Ох да ви имам и форума да ви имам .

Аиде сега ми обясни на кой ближа задника ?? От мен да мине ще ти кажа , ближа моя задник и ничии друг ! Защото тук има всичко от което се нуждая . Има свесни членове , готини теми , сериозни теми , забавни теми . Да не мислиш че искам да отида някъде където във вид на суховати текстове ще намирам нужната ми информация ??

Ох и колко тъжно ми стана за горкия човек който си е дал парите и може да ги загуби !! Ами виж сега няма нищо гарантирано на тоя свят , утре аз като изгърмя със някое капиталовложение ще доидеш ли да ми дадеш от твоите пари и време ?? И още нещо като за теб е много як форум това значи ли че за нас е много як ?? А за разрушението спокоино можеш да ме викнеш !

И понеже толкова пъти твърдеше че държиш на думата си очаквам ако оня форум не оцелее да не те видя повече тук на бунището при слепците !

А да Вортекс мини виж края на разказа " Един ден в Ада " ( ако още не си го погледнал )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 12:59

Ммм... EviL, човеко, най-после разбрах откъде идват противоречията - ти харесваш този форум и ти е добре тук... Ами хубаво, стой си, значи. Аз не споделям мнението ти, че има достатъчно хубави теми по каквито и да е въпроси. А за твърдението ти, че Rivalry е място, пълно със суховати текстове - ами не, не е така... дисциплина има, тоест - трият се само постове и теми, неприятни за другите. Не мога да разбера защо не влезеш и не се убедиш... така говориш неверни неща. Просто не са ти верни твърденията бе човек, спора става безсмислен - пусни Rivalry и провери за какво става дума - не можеш да оплюваш нещо без да си го видял!
Manny, 10x за пожеланието, все пак...

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 15:14

Майко тука направихте гражданска война!
Защо тази агресия?
Защо това каране?
Защо?
Не можете ли некъв консенсус да постигните бе guys?

Тука не сме се събрали за да се караме а да дискутираме интересни неща,да обсъждаме игри и сякви такива.

-----------------------------
ма и аз кви глупости написах.
-----------------------------
честито ти завръщане(за кой път) между другото Evil.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com