Manny_Calavera написа:Дааа, разбирам... Това е само хумор, не е подигравка, ок. В такъв случай, как ще реагирате, Майк, Лорд Даркнес и останалите, които подкрепяте тия свински шеги, ако ей сега съчиня няколко стихотворенийца за МАЙКИТЕ ВИ?! Просто ХУМОР, НЕ ПОДИГРАВКА! Нищо лично! Просто за Майките ви! За Майката на Лорд Даркнес, за МАЙКАТА НА МАЙК..... Няма да ми се сърдите нали?![]()
![]()
![]()
Защото след като приемате с одобрение просташки, лапешки, каквито и да са, шеги спрямо стихотворение посветено на една от най-геройчните битки в историята на българия, след като одобрявате откровената гавра с борбата и смъртта на стотици достойни българи, СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО ПРОТИВ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЕ СТИХОТВОРЕНИЕ ЗА МАЙКИТЕ СИ, нали?!
Ебати профаните!
Това прави липсата на култура и възпитание - идиоти отгледани с американски боклучави филми и латиноамерикански сериали!
В такива моменти бъдещето на страната ни ми изглежда от черно по-черно. Мизерия....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EBATI TAPAKA SI CHESTNA DUMA S TEBE OSHTEOT NACHALOTO NE SE PONASQHME AMA SEGA TOTALNO MI PISNA.
PISHI AKO SHTESH ZA MAIKA MI ZA BABA MI ZA LELIA MI I ZA KOI DRUG ISKASH AKO NAMERISH HORA NA KOITO IM SMESHNO BRAVO SHTE SI NAMERISH PODHODQSHTA KOMPANIQ.
PISNALO MI E OT GIZDAVITE TI IZQWLENIW S KOITO WSE DURJISH DA PODCHERTAESH VISOKOTO SI KULTURNO NIVO I BULGARSKA KRUV NO VSUSHNOST MI PRILICHASH NA NQKUV KOMPLEKSAR DETO SE SE MUCHI DA SE PREDSTAVI ZA NQKOI IDRUG.
I SEGA DA SE VURNEM NA TEMATA TI SI ILI ADSKI TUP I OGRANICHEN VAV SVOETO VIJDANE ILI SI MALOUMEN SLED KATO TAKA I NE MOJA DA RAZBERESH CHE VSQKA SHEGA KOTO E NAPREVENA BEZ ZLOBEN UMISAL MOJE DA BUDE PRQTNA I SMESHNA AKO SHTE TQ DA BUDE I SUS VASIL LEVSKI KOITO E NAI GOLEMIQ BUGARIN NA VSICHKI VREMENA.
GORDEQ SE SUS BULGARIQ ISTORIQTA NI I SUS TOVA CHE SUM RODEN V NEQ NO TOVA NQMA I GRAM DA PROMENI NATSROIKATA MI DA PRIEMAM I VSICHKO VUV JIVOTA SUS SMQH NA USTATA.
DA NAISTINA VUV NQKOI MOMENTI NQMA DA E SMESHNO NO TOGAVA I AZ SHTE SE VUZDURJAM OT PODOBNI IZQVLENIE NO TUK VUV STRANICITE NA EDIN FORUM NA NQKAKVO SI SPISANIE MOGA DA SI POZVOLQVAM DORI I DA NE SE ZAMISLQM zA BULGRIQ I ZA VSICHKO OSTANALO DORI I GRAM.
I ZATOWA NAPISAH I TOZI POST NA LATINICA ZASHTOTO V MOMENTA MI E VSE EDNO NA KAKUV EZIK PISHA I PISHA VSICHKO TOVA ZA SOBSTVENO UDOBLETVORENIE DORI I NIKOI DA NE GO PROCHETE .
TOVA E KRAQT I SHTE KAJA SAMO EDNO POSLEDNO NESHTO KOETO DA SEGA SUM PREMULCHAVAL .
MANY CALAVERA RAZGOVORITE S TEB SA NAI DOSADNO MI NESHTO V TOZI FORUM.