Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Как може бе?!
Публикувано на: 08 Окт 2003 10:45

Manny_Calavera написа:
Дааа, разбирам... Това е само хумор, не е подигравка, ок. В такъв случай, как ще реагирате, Майк, Лорд Даркнес и останалите, които подкрепяте тия свински шеги, ако ей сега съчиня няколко стихотворенийца за МАЙКИТЕ ВИ?! Просто ХУМОР, НЕ ПОДИГРАВКА! Нищо лично! Просто за Майките ви! За Майката на Лорд Даркнес, за МАЙКАТА НА МАЙК..... Няма да ми се сърдите нали? :evil: :evil: :evil:
Защото след като приемате с одобрение просташки, лапешки, каквито и да са, шеги спрямо стихотворение посветено на една от най-геройчните битки в историята на българия, след като одобрявате откровената гавра с борбата и смъртта на стотици достойни българи, СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО ПРОТИВ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЕ СТИХОТВОРЕНИЕ ЗА МАЙКИТЕ СИ, нали?!
Ебати профаните!
Това прави липсата на култура и възпитание - идиоти отгледани с американски боклучави филми и латиноамерикански сериали!
В такива моменти бъдещето на страната ни ми изглежда от черно по-черно. Мизерия.... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

EBATI TAPAKA SI CHESTNA DUMA S TEBE OSHTEOT NACHALOTO NE SE PONASQHME AMA SEGA TOTALNO MI PISNA.
PISHI AKO SHTESH ZA MAIKA MI ZA BABA MI ZA LELIA MI I ZA KOI DRUG ISKASH AKO NAMERISH HORA NA KOITO IM SMESHNO BRAVO SHTE SI NAMERISH PODHODQSHTA KOMPANIQ.
PISNALO MI E OT GIZDAVITE TI IZQWLENIW S KOITO WSE DURJISH DA PODCHERTAESH VISOKOTO SI KULTURNO NIVO I BULGARSKA KRUV NO VSUSHNOST MI PRILICHASH NA NQKUV KOMPLEKSAR DETO SE SE MUCHI DA SE PREDSTAVI ZA NQKOI IDRUG.
I SEGA DA SE VURNEM NA TEMATA TI SI ILI ADSKI TUP I OGRANICHEN VAV SVOETO VIJDANE ILI SI MALOUMEN SLED KATO TAKA I NE MOJA DA RAZBERESH CHE VSQKA SHEGA KOTO E NAPREVENA BEZ ZLOBEN UMISAL MOJE DA BUDE PRQTNA I SMESHNA AKO SHTE TQ DA BUDE I SUS VASIL LEVSKI KOITO E NAI GOLEMIQ BUGARIN NA VSICHKI VREMENA.
GORDEQ SE SUS BULGARIQ ISTORIQTA NI I SUS TOVA CHE SUM RODEN V NEQ NO TOVA NQMA I GRAM DA PROMENI NATSROIKATA MI DA PRIEMAM I VSICHKO VUV JIVOTA SUS SMQH NA USTATA.
DA NAISTINA VUV NQKOI MOMENTI NQMA DA E SMESHNO NO TOGAVA I AZ SHTE SE VUZDURJAM OT PODOBNI IZQVLENIE NO TUK VUV STRANICITE NA EDIN FORUM NA NQKAKVO SI SPISANIE MOGA DA SI POZVOLQVAM DORI I DA NE SE ZAMISLQM zA BULGRIQ I ZA VSICHKO OSTANALO DORI I GRAM.
I ZATOWA NAPISAH I TOZI POST NA LATINICA ZASHTOTO V MOMENTA MI E VSE EDNO NA KAKUV EZIK PISHA I PISHA VSICHKO TOVA ZA SOBSTVENO UDOBLETVORENIE DORI I NIKOI DA NE GO PROCHETE .
TOVA E KRAQT I SHTE KAJA SAMO EDNO POSLEDNO NESHTO KOETO DA SEGA SUM PREMULCHAVAL .
MANY CALAVERA RAZGOVORITE S TEB SA NAI DOSADNO MI NESHTO V TOZI FORUM.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2003 12:53

Знаеш ли, Майк, ти си мой човек. Освен това си прав - имам чувството, че говоря на некакъв бавноразвиващ се идиот - толкоз ли му е трудно да схване проклетата шега!!! :x :x :x

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Как може бе?!
Публикувано на: 08 Окт 2003 13:03

Оф, майк, по-добре не се престаравай, с всеки твой пост се убеждавам все повече и повече, колко тъп си в действителност. Има нещо вярно в подписа ти, обаче ти явно си се постарал да не загубиш детския си акъл, а не сърце.
Няма смисъл да казва, че ти си един смешен патриотар, защото човек, който се смее на свински шеги за националните ни герой и в същото време твърди, че се гордее с това, че е българин и тн. не може да се нарече по друг начин, е може би и идиот, за теб май важат и двете определения.
А, и последно за мене, щото ти много внимание ми оказваш с поста си. Не съм се мъчил да се правя на някого, или да подчертавам колко съм интелигентен или нещо такова, смея да твърдя, че съм достатъчно културен и ако това ти прави неприятно впечатление....оставям изводите за теб. О, а това че съм ти бил досаден :) :) :) взимам макаровия и се гърмя в главата, как можах да го допусна!? Аз много държах да съм ти интересен, обаче явно нещо между нас не се получи! :cry:

Човек, простичък си, нищо не мога да направя...Но не си сам, виж само колко хора събира пред телевизора един плешив улигофрен, всяка вечер!

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2003 13:14

Lord of darkness написа:
Знаеш ли, Майк, ти си мой човек. Освен това си прав - имам чувството, че говоря на некакъв бавноразвиващ се идиот - толкоз ли му е трудно да схване проклетата шега!!! :x :x :x

Човек, може би си искал да се пошегуваш, но в такива случай резултатът се нарича гавра. Така се е получило, според мен, защото още нямаш изцяло изградена ценностна система и просто не можеш да разбереш, че с някой неща шегите не вървят. Не ми е работата да ти ги пиша тия неща, обаче го правя, защото не можеш да ме разбереш като ти пиша. Виж, майк, като че ли вече се е оформил като тъпак, дано си по-малък и имаш време да се поправиш.... :wink: :wink: :wink:

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2003 13:33

Относно ценностната ми система държа да заявя, че поне по едно си приличаме с тебе - вярата и обичта към България. Честно казано, наскоро се поразрових и открих нещо, което според мен е удивително. Нарича се Големият Заговор срещу българите. Можеш да го прочетеш във форума. И се извинявам, ако нещо съм сгафил и не си останал доволен.
PS: Може да напишем нещо под твоя редакция, ако искаш. :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2003 17:11

heh many zareji nema poveche kvo da si govorim s teb.
Imam obache bolezneno chustvo za neshto koeto zasega nqma da izkaja .
Otnosno "razgovorite ni " mislq da gi prekratim zashtoto ot tova nikoi ne pecheli samo se nervim i dvamata.

p.p.
za pleshiviq tapak vecher si prav no za drugi neshta ne

editvm samo zashtoto se setih da dobava neshto mnogo vajno:
Ti kaza che ima neshta s koito prosto shega ne biva i tuk edinstvenata razlika mejdu men i teb az moga da se sheguvam sus absoliutno vsichko

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2003 20:08

Хайде стига сте се карали за глупости. Англичаните не си ли правят майтап с Робин Хууд. Съмняват се даже, че Шекспир не си е писал произведенията. За американците да не говоря, защото те май вече с всичко са се "изгаврили" в родинката си. И ПАК остават патриоти, виждате... Не го правят заради Буш (не залагайте на него за следващите избори, Уесли Кларк отсега се вижда, че ще го помете), а заради ония звездички и червено-бели лентички. Определено да си склонен да се посмееш на нещо, свързано с родината, не значи, че не си патриот и т.н. В 21 век сме, няма място за консерватизъм. Наистина е много тъпо сега да спорите това редно ли е, не е ли и какво му е нередното... Тъпо е хора, тъпо е, затова предлагам да спрете. И защо не обърнете внимание на темата на Lord of darkness за Големия заговор? Човек, пуснал тема за историята на България, да бъде обвиняван в чуждопоклонничество и антипатриотизъм? Стига бе хора... просто искаше да се пошегува момчето. Не му се нахвърляйте така, Atentator, Manny... печени хора сте, бива ли сега да се хващате за една шегичка.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2003 12:52

Знеш ли, ТТ2, с тебе май ще намерим общ език. :live:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 19:38

Stihotvorenieto ne pro4etoh(6toto 6te e e glupost,izmislena ot edin ispanski Zaek),pro4etoh mneniata i iskam da zadam na vsi4ki edin vapros:S kvo e tolkova velika Bulgaria?Mnogo mi dremi!Basi tupite nacionalisti!Imat krupki na ga6tite ama mnogo im znae ustata!Kazvam :ia po-tiho tam!A puk ako tolkova mnogo iskate da se naduhvate s patriotizam,gledaite niakoi lainian US film ili si pusnete kaseta s re4 na Fidel Kastro!No az predlagam-nai-dobre se gramnete!Idioti s nisko samo4ustvie-kompleksari,ei tva ste vie!!!

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 19:56

Тъй, говедо с говедо, явно провокираш и двете страни в спора ни. Това че ти си един безподобен нихилист не означава, че и ние трябва да сме такива. И моля те следващия път помисли: първо, били сме прекалено горди, после сме имали ниско самочувствие. Чети повече книжки, гледай нещо по-така, а не разни Матрици и тям подобни. И земи се гръмни ти, щото май ти си единственият сдуханяк в целата тая история. Егати дебила. :fingers:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 19:58

И още нещо - що да съм точно ИСПАНСКИ заек?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 19:59

Ако аз бях написал такава глупост, както ти за расизма, не бих се обадил никога повече. Като си мълчиш ще те мислят за глупав, като се обадиш ще се убедят в това. Idioti s nisko samo4ustvie-kompleksari,ei tva ste vie!!! - не знам кой избива комплекси върху родината ни сега. Виж, човек-паун, аз не обичам държавата България, аз обичам страната, земята България. И съм патриот, ако ме питаш. С какво толкова е велика?
1. Най-древното обработено злато на света
2. Държавата на 3 морета, тогава може би най-силната държава в Европа
3. Симеон - цар на българи и ромеи
4. Подвига на опълченците
5. За първи път ползваме авиация за бойни цели при битката за Охрид
6. Велика армия, която за разлика от теб е обичала България и заради политиците е загинала за нея. Сега я няма.
7. Спасяването на българските евреи под натиска на нацистка Германия
8. САЩ'94 и ОНОВА поколение
9. Класирането за Португалия'04
10. Има още за добавяне ...

Пълен глупак.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 20:28

Хах, в тия интернет форуми найстина се срещат уникални същества! Какво толкова се гордеем с БЪЛГАРИЯ?! Има само две неща, които са достатъчни да те накарат да се гордееш с БЪЛГАРИЯ - повече от 1300 години история, собствена, уникална азбука и език. Ако тоя паун-идиот, ми каже 5 държави с тези две характеристики, които съществуват сега - ше му пратя 5лв. по пощата!

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 20:58

Започвам да се убеждавам, че в тоя форум има дебили, ама тоя паун е дебил на квадрат. Не знае и дума за историята на България, държава, съществувал в Азия почти 4000 години пр. Хр. И тръгнал да се прави на голема работа. Тоя требе да го вържат некъде и там да си го оставят.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 21:18

1.NIckat mi idva ot -Human 6toto tva mi e liubimata rasa na warcraft3,a Paun4o,6toto familiata mi e Paunov 2.Matricata e SUPER!!! 3.Ispanski zaek 6toto ti be6e pisal niakade,4e u4i6 ispanski i si v 8 klas 4.Mislia,4e vie naistina ste kompleksari 5.Vpro4em na men ne mi puka za Bulgaria.Ne mislia,4e triabva da se gordeia s minaloto,a triabva da gledam v nastoia6teto(znam,4e e kli6e,ama e viarno)Malko se presilih s cel da vi afektiram i uspiah :twisted: Myxaxa!!!A men naistina me drazniat golemi patrioti!Ot4itam,4e hora sa umirali i stardali za da bude svobodna Bulgaria,no VAPROSAT e "Za6to"?Ne zabraviaite,4e informaciata,koiato 4erpite za minaloto e ot u4bnici za 3-4 klas i niakvi zduhani nau4no-NEpopuliarni filmi(moga da kaja,4e tva e dosta pristrastno podneseno!!!) 6.A onzi laf za rasizma,ako o6te ne si go razbral si mnogo spe4en be,glupak!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 21:23

Human_Paun4o написа:
6.A onzi laf za rasizma,ako o6te ne si go razbral si mnogo spe4en be,glupak!!!

О-о-о-о-о...разбрал го е ...няма начин да не е :lol: .
----------------------
Споко човече разбираме те напълно.Мда...:)))

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 21:26

Mai vav foruma ima samo 3ma normalni:AZ!!! ,Resident i fre6_ ,da mu misliat ostanalite...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 21:43

Ти и този лаф на Resident май разбра, като те гледам... Та аз съм нормален като полова ориентация, но като graphix designer съм напълно ненормален, щото така трябва... ТРЯБВА СЕ МИСЛИ КОПЕУЕ. Без мислене и без идеи не става работата. Такива като тебе, които не оценяват родината си правилно и задават въпроса "Защо войниците са дали живота си в името на България?" не ми трябват. Защото отговора е "Заради България!", а просмукани мозъци като теб не го разбират. Да не би случайно да си арменец или турчин, нещо такова? Моля те, ускопой ме, че не си българин. Като ти гледам фамилията май излиза, че си, обаче... подхожда ти. Периш се като паун в момента, мислиш се за нещо особено. Ами не, ти си поредният, който след време ще се хили на простотията си. Но може и да е късно да осъзнаеш грешката си, човек-паун... Защото би трябвало да си горд, че идваш отнякъде. Да се чувстваш щастлив, че си българин. Не заради държавата, заради БЪЛГАРИЯ. Вярвай ми, бил съм в най-красивите европейски градове и съм се дивял на красотите им, но когато се върнах в България бях истински щастлив и почувствах какво е за мен родината. Болния ти мозък не разбира що за нещо е това отечеството. Но какво ти говоря на теб, толкова си прост, че отговора ще е псувня или далеч от темата.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 22:13

Armencite 6te gi poznae6 po golemia nos,a turcite sa mnogo po inteligentni ot mnogo bulgari!Az sam bulgarin(razbirai grajdanin),a ne niakoi selianin do6al po vremeto na bai To6o v golemia grad!DA,smeia se na prostotiata si,ob4am da se samoironiziram,Da,imam visoko samo4uvstvie,no go pokazvam pred drugite riadko i familiata mi podhojda,NO!!! za razlika ot mnogo hora samo4uvstvieto mi e osnovatelno i ti si poslednia na koito 6te kaja za6to!AZ sa6to sam hodil iz EVROPATA,vijdal sam mnogo krasivi ne6ta i sam se pital "kakvo 6te stane s tva ako e v Bulgaria" otgovor;"6te go oserat,opikaiat,nadraskat i nakraia 6te go prodadat"Tova e mantaliteta na srednosatisti4eskia bulgarian kato teb naprimer!DA,zaradvah se,4e se varnah v Bulgaria sled putuvaniata,NO pri4inite sa mnogo prosti:semeistvo,rodnini,priateli!Garantiram na vseki,4e v 4ujbina e s 1000000000000i puti po-iako,nare4i go 4ove6ko otkolkoto tuk,taka 4e ti si poslednia koito 6te mi govori za evropeiskite strani(ne govorim za suvetskite republiki i balkansite strani)

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 22:15

Вече ми писна. Най - любезно моля този явно душевноболен индивид да НЕ изказва мнението си по теми, които не разбира. Пиша за Големия Заговор, за дългогодишно насаждания нихилизъм и презрение от България. Нейните красоти ВЕЧЕ са осрани, и то не без участието на такива като теб. Ей таквиз празноглави олигофрени са символа на България пред чужбина. Е, пауне, ти изглежда си отличен пример за духовно деградирал примат. Къде ще търсиш достойнството си - сега, когато го нямаш или в миналото, когато си го загубил? На мене ми се струва, обаче, че ти не искаш и не можеш да имаш достойнство. Така че си затваряй голямата уста и ходи да обогатиш онова сиво нещо, подобно на прояден от молци пуловер, задрямал в черепа ти на плъх. И най - после разбери - ако те е срам от България, то те е срам от теб самия. Защото ти (образно казано) ни срамиш пред света. Благодарим ти за светлия принос. Поклон! (не очаквам от теб да разбереш тази ирония)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com