Аре де
Mass Effect 2
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Re: Mass Effect 2
ROLE-Playing Game. В играта може да има много стрелба но основния фокус на играта е върху персонажите.
Аре де
Водите ми се познавачи.
Аре де
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Въпрос-SPOILER
Съвсем в началото, ако не бях тръгнал да спасявам Джокера, какво щеше да стане?
Съвсем в началото, ако не бях тръгнал да спасявам Джокера, какво щеше да стане?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Играя малко по малко и се наслаждавам максимално. Не съм чак толкова изпаднал да бързам да я превъртя, като не мърдам от компа и след това да нямам търпение да я започна отначало. На час по лъжичка са казали хората.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Май нямаш изборТрифон Иванов написа:Въпрос-SPOILER
Съвсем в началото, ако не бях тръгнал да спасявам Джокера, какво щеше да стане?![]()
Seigar -X- написа:ROLE-Playing Game. В играта може да има много стрелба но основния фокус на играта е върху персонажите.
Аре деВодите ми се познавачи.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
но все пак "мания"Трифон Иванов написа:еми каа са "пц мания", не гейм мания, нърд мания и т.н.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да,и аз таман,35 часа и 1 минута.Fanatic написа:Врътнах я
Чутовна!!
a.k.a Frosty
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Очаквам ураган от ругатни, обвинения и викове "еретик" , но все пак ще кажа какво мисля за ME 2. За момента съм с доста противоречиви впечатления. От една страна имаме страхотната история, запомнящите се персонажи, локаций, оставящи те бездиханен в продължение на часове. Някои моменти са просто достойни за Оскар ( срещата с Гарус ме просълзи.) Има го здравия екшън, от първата част. Но някакси чувствам, че повечето нововъведения са или излишни или не до там обмислени( ъпгрейдите и липсата на разнообразие при арсенла). А обяснението за въвеждане на пълнители за оръжията е по-невероятно и от алиби на циганин, натоварил каруцата си с парчета от катерушки. От една страна МЕ 2 доразвива поредицата, но от друга премахва, някои от нещата, които направиха първата игра хит. Ще изчакам мнението на другите посетители на тази тема, междувременно ще изчакам 26 за да си я купяи да я доиграя с чиста съвест.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Хахахахах рекламата в цитаделата на елкорци, които ще играят Хамлет

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Играта има и някои неща, които са донякъде излишни....например системата за ресурси.
Добра идея е като цяло, но сканирането на планети е скучно....
I wanna be sedated.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ъм ти ъпгреиди не правиш лиFanatic написа:Играта има и някои неща, които са донякъде излишни....например системата за ресурси.
а др реклама за от место престаплението е още по яка дори споменаха Хореишио
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Offtopic: Споко пич. Тебе никога не съм те слагал в РПГ познавачите.Tiny написа:Май нямаш изборТрифон Иванов написа:Въпрос-SPOILER
Съвсем в началото, ако не бях тръгнал да спасявам Джокера, какво щеше да стане?![]()
![]()
Seigar -X- написа:ROLE-Playing Game. В играта може да има много стрелба но основния фокус на играта е върху персонажите.
Аре деВодите ми се познавачи.
Btw харесват ми оценките от Gamespot (сегашните)
Xbox360 - 9.8
PC - 9.6
Xbox360 май не е виждало рпг преди.
US Release: Call of Duty: Black Ops
Пф ти си луд аз я превъртях за 18.Иначе е много добра,ма първата повече ме изкефи,като сюжет най-вече.Drovage написа:Да,и аз таман,35 часа и 1 минута.Fanatic написа:Врътнах я
Чутовна!!
[SPOILER] Тука още от началото си знаеш ква ти е главната мисия и цялата игра нея си гониш....Очаквах накрая да станат некви обратни ала бала а то кур.3-4 мейн мисии и тва беше...Малко тъпо
[/SPOILER]
Междо другото не знам що,ма сичките bioware игри имат тенденцията в началото да са трудни,а накрая да стават елементарни.Което няма много логика
- Frosty.
Да ама ти сигурно никви странични мисии не си играл.Пък аз абсолютно всички мисии,всички планети сканирах,няколко куеста от тези планети,кацах на тях,търсих всички макети на кораби за стаята ми,търсих всички животни,говоря със всеки.То да изпраскам направо мейн куеста е тъпо.
a.k.a Frosty
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Що да е излишнаFanatic написа:Играта има и някои неща, които са донякъде излишни....например системата за ресурси.
Засега единственото ми оплакване е липсата на инвентара и разнообразието от предмети. Трябваше да си останат + ъпгрейдите от тази част.
Offtopic: Споко пич. Тебе никога не съм те слагал в РПГ познавачите.Seigar -X- написа:
[/quote]
Тебе винаги съм те слагал при тъпите.
Не си прави труда да ми отговаряш, вече си в игнор листа.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ъпгрейд, ъпгрейд....колко да е ъпгрейд.....Сканирането става малко по-бързо, но пак е скучно. Scan-а от МЕ 1 ми харесваше повече.
I wanna be sedated.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
ХОРА ПЛС ХЕЛП
СПОЙЛЕР ЯКО
начи стигнах точно след като вленах в омега 4 релея та ся ми дава да си разделя екипа на 2 и да пратя един човек да отвори вратите пратил съм до ся 3 човека Гариус Теин и накрая Тали и тримата ги трепат като тръгнат да затварят вратата не искам никой да умира за тва че моля някой да ми помогне и да ми каже кой да пратя та да не го убият 10х
КРАЙ
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
начи стигнах точно след като вленах в омега 4 релея та ся ми дава да си разделя екипа на 2 и да пратя един човек да отвори вратите пратил съм до ся 3 човека Гариус Теин и накрая Тали и тримата ги трепат като тръгнат да затварят вратата не искам никой да умира за тва че моля някой да ми помогне и да ми каже кой да пратя та да не го убият 10х
КРАЙ
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Frosty.
За оня през процепите ли става дума? Ако е за там и аз пратих Тали но пак умря след туй кат затваряха вратите.Пък то по добър technical mechanic от нея няма.Нз кой друг би се справил.Може би сме объркали нещо в диалозите по рано и за това сега така става.Иначе тя ми беше Лоял.
a.k.a Frosty
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
еееее пак ще пробвам ама с различни диалози дано да стане