бай Лазо написа:Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.
Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия
бай Лазо написа:Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.
Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия
Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.
Не и докато не изгладя достатъчно главата ти и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар.
П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата Не се ебавам нещо не мога да го схвана.
Не и докато не изгладя достатъчно главата ти и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар. П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата Не се ебавам нещо не мога да го схвана.
Ама с тоя или със стария аватар? Просто питам де, иначе ти си решаваш
В дата се качва през фтп клиент (аз ползвам Windows Commander - стара версия и съм страшно доволен)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии..
Аааа тогава помислих, че никой не е забелязал физиономиите С предния аватар го правя, но пробелма е, че тялото трябва да е чисто бяло и изглежда тъпо. Светлосенките трябва да се добавят върху самата текстура, която е чисто бяла и ала бала. Хамелеоне, ти си лесен:
Ауу.. адски пич съм Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Айдеее, почнахме поръчките Ако ти се занимава, тази картинка
ми се нрави доста. Направи нещо такова. И, отново ако ти се занимава, искам мое величество да се появява я тук, я там. Един вид да изчезва и да се появява на друго място. Да не съм лесна мишена. Айде късмет.
Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.
А линк към еф пи ес криейтъра може ли?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
The Chameleon написа:Ауу.. адски пич съм :) Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? :) Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка :oops: :lol:
Когато бях малък (3-4 клас) всички се бяха зарибили да правят комикси и си имаха няква компания или нещо подобно. Моята беше "Коч Ентъртеймъд" и рулираше. В седми клас изпод ръцете ми се роди комикс с участието на кактуса Jim (отново под лейбъла на "Коч") бих го пуснал тук, но нямам скенер:/ Абе изобщо ходещ кактус...екзотика - битки с Powerpuff girls, смилане на Марио и Луиджи, но както и да е. Аиде бе видяхте ли трейлъра?! Кажете си мнението! Нещо от техническа гледна точка и ала-бала.