FORUM:The video game (Character Screenshots)

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Zero-Blade написа:
Смразяваща Луна написа:
Zero-Blade написа:
Смразяваща Луна написа:А, е... ;р

М? Кое?

Нагазил си и ти в едни... ;р

В едни какви? Какво? Защо не разбирам нищо, от това което се опитваш да ми кажеш, подяволите?! :cry:

:P

Dark ambient-и. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Искам да съм вътре :oops:
.
ShitNoob

Мнение от ShitNoob »

бай Лазо написа:Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра :shock: Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма :wink: Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.

Какъв engine бе :lol: :lol: Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия
Leach

Мнение от Leach »

g0_away_n00b написа:
бай Лазо написа:Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра :shock: Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма :wink: Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.

Какъв engine бе :lol: :lol: Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия

Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

може ли да го видя? :Р
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Leach

Мнение от Leach »

Pantomime написа:може ли да го видя? :Р

Не и докато не изгладя достатъчно главата ти :lol: и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар.
П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата :lol: Не се ебавам нещо не мога да го схвана.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Leach написа:
Pantomime написа:може ли да го видя? :Р

Не и докато не изгладя достатъчно главата ти :lol: и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар.
П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата :lol: Не се ебавам нещо не мога да го схвана.
Ама с тоя или със стария аватар? Просто питам де, иначе ти си решаваш :)

В дата се качва през фтп клиент (аз ползвам Windows Commander - стара версия и съм страшно доволен)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Аз пък използвам filezilla и много рядко MS-DOS Prompt
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии.. :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Leach

Мнение от Leach »

The Chameleon написа:Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии.. :lol:

Аааа тогава помислих, че никой не е забелязал физиономиите :o С предния аватар го правя, но пробелма е, че тялото трябва да е чисто бяло и изглежда тъпо. Светлосенките трябва да се добавят върху самата текстура, която е чисто бяла и ала бала. Хамелеоне, ти си лесен:
Изображение
:lol:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ауу.. адски пич съм :) Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? :) Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка :oops: :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Айдеее, почнахме поръчките :lol: Ако ти се занимава, тази картинка

Изображение

ми се нрави доста. Направи нещо такова. И, отново ако ти се занимава, искам мое величество да се появява я тук, я там. Един вид да изчезва и да се появява на друго място. Да не съм лесна мишена. Айде късмет.
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Leach написа:
g0_away_n00b написа:

Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.

А линк към еф пи ес криейтъра може ли?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

bobakin написа:
Leach написа:
g0_away_n00b написа:

А линк към еф пи ес криейтъра може ли?

Ето ама има само един сиидър: http://www.zamunda.net/details.php?id=65555
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната.. ;)
天皇陛下万歳。。!

VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Chameleon написа:Ауу.. адски пич съм :) Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? :) Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка :oops: :lol:

Много ми е интересно как ще изглеждам... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Chameleon написа:Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната.. ;)

:lol: :lol: :lol:

Супер е станал Хамелеона ;) евалата Лийч!

РСманиа тийма трябва да сложят играта на предната си обложка инак ще фълират.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

The Chameleon написа:Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната.. ;)

АХАХА-АХАХах-АХАХАХ!

А чича си Кире го направи колкото се може по-агро и гръча :D
джумерки
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

Мене ще ме има ли :?: :cry:
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Leach написа:
Money™ написа:Leach-къртиш копеле!!! :lol: :lol:
Производител - Коч Ентъртеймънд :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL:

Когато бях малък (3-4 клас) всички се бяха зарибили да правят комикси и си имаха няква компания или нещо подобно. Моята беше "Коч Ентъртеймъд" и рулираше. В седми клас изпод ръцете ми се роди комикс с участието на кактуса Jim (отново под лейбъла на "Коч") бих го пуснал тук, но нямам скенер:/ Абе изобщо ходещ кактус...екзотика - битки с Powerpuff girls, смилане на Марио и Луиджи, но както и да е.
Аиде бе видяхте ли трейлъра?! Кажете си мнението! Нещо от техническа гледна точка и ала-бала.

Ами що не се кръстихте Lizzard Entertainment :lol: :lol: :lol:
Use Google Sucker
Изображение
Публикувай отговор