Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 21:31
Zero-Blade написа: Смразяваща Луна написа: Zero-Blade написа: Смразяваща Луна написа: А, е... ;р М? Кое? Нагазил си и ти в едни... ;р В едни какви? Какво? Защо не разбирам нищо, от това което се опитваш да ми кажеш, подяволите?! :cry: :P
Dark ambient-и. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Сеп 2007 22:23
Искам да съм вътре
___________________________________ .
|
|
|
|
|
ShitNoob
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 10:46
бай Лазо написа: Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно.
Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 13:00
g0_away_n00b написа: бай Лазо написа: Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно. Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия
Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:09
може ли да го видя? :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:19
Pantomime написа: може ли да го видя? :Р
Не и докато не изгладя достатъчно главата ти и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар.
П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата Не се ебавам нещо не мога да го схвана.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 15:38
Leach написа: Pantomime написа: може ли да го видя? :Р Не и докато не изгладя достатъчно главата ти и направя по-качествена текстура, така де докато не сваля по-качествена текстура с твоя аватар. П.П. Не сериозно някой да ми каже най-накря как се качва в дата Не се ебавам нещо не мога да го схвана. Ама с тоя или със стария аватар? Просто питам де, иначе ти си решаваш
В дата се качва през фтп клиент (аз ползвам Windows Commander - стара версия и съм страшно доволен)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 19:36
Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 20:57
The Chameleon написа: Pantomime, с предния ще е по-добре според мен.. все пак комиксите почнаха с него, сега ще те деформираме ли ?! :Д пък и с него ставаха толкова дебилски физиономии..
Аааа тогава помислих, че никой не е забелязал физиономиите С предния аватар го правя, но пробелма е, че тялото трябва да е чисто бяло и изглежда тъпо. Светлосенките трябва да се добавят върху самата текстура, която е чисто бяла и ала бала. Хамелеоне, ти си лесен:
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 21:03
Ауу.. адски пич съм Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 21:09
Айдеее, почнахме поръчките Ако ти се занимава, тази картинка
ми се нрави доста. Направи нещо такова. И, отново ако ти се занимава, искам мое величество да се появява я тук, я там. Един вид да изчезва и да се появява на друго място. Да не съм лесна мишена. Айде късмет.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 21:33
Leach написа: g0_away_n00b написа: бай Лазо написа: Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно. Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари.
А линк към еф пи ес криейтъра може ли?
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 21:47
bobakin написа: Leach написа: g0_away_n00b написа: бай Лазо написа: Ха, ама ти наистина си решил да я правиш тая игра Интересно ми е с какъв engine се занимаваш и с коя програма за 3Д анимация рисуваш? Или пък използваш някой от готовите гейм мейкъри, въпреки че изглежда твърде добре за такава програма Поздрави за усилията и успех, надявам се че знаеш че това което се опитваш да направиш изобщо не е лесно. Какъв engine бе Прави я с FPS Creator.Той си има вграден.Само тегли модели и оръжия Тъй си е, с криейтъра е.btw Днес изтеглих много як модел на Деник, има го във всички по-гоелми сайтове. Даже има на Pennywise и на Хамелеона. И на Админа предлагат големите сайтове, но искат пари. А линк към еф пи ес криейтъра може ли?
Ето ама има само един сиидър: http://www.zamunda.net/details.php?id=65555
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Сеп 2007 22:33
Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната..
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2007 08:22
The Chameleon написа: Ауу.. адски пич съм :) Ще ти е проблем ли ако имам неква качулка на главата? :) Само мрак и 2 червени очи да се виждат (; Че героя ми винаги е със шлифер с качулка, хайде кафявия шлифер го остави, ама много гол изглеждам без качулка :oops: :lol:
Много ми е интересно как ще изглеждам... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2007 08:25
The Chameleon написа: Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната..
Супер е станал Хамелеона евалата Лийч!
РСманиа тийма трябва да сложят играта на предната си обложка инак ще фълират.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2007 11:21
The Chameleon написа: Има те, ама не знам на кое ниво е тоалетната..
АХАХА-АХАХах-АХАХАХ!
А чича си Кире го направи колкото се може по-агро и гръча
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2007 13:02
Мене ще ме има ли
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Сеп 2007 13:35
Leach написа: Money™ написа: Когато бях малък (3-4 клас) всички се бяха зарибили да правят комикси и си имаха няква компания или нещо подобно. Моята беше "Коч Ентъртеймъд" и рулираше. В седми клас изпод ръцете ми се роди комикс с участието на кактуса Jim (отново под лейбъла на "Коч") бих го пуснал тук, но нямам скенер:/ Абе изобщо ходещ кактус...екзотика - битки с Powerpuff girls, смилане на Марио и Луиджи, но както и да е. Аиде бе видяхте ли трейлъра?! Кажете си мнението! Нещо от техническа гледна точка и ала-бала.
Ами що не се кръстихте Lizzard Entertainment
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|