Форумен FIFA турнир XIV [Immortality , Marin !]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP
2
3%
С много слаби отбори
30
48%
Champions League
30
48%

Общо гласове: 62

Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Митак споко , случва се , след някой друг ден ще си отново страшилище :wink:
П.П За тура за ся сме 100% с моя съотборник :wink: Дано не се подлъзнем на финалната линия , макар че аз бих препочел феликс и пигси , колкото и странно да звучи , алан ми е някав много коварен , някак си все се измъква и взима максимума от мача :P
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време) :cry:
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

FELIX написа:ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време) :cry:
ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!! :roll:
Яко подписи...х
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Pileto написа:
FELIX написа:ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време) :cry:
ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!! :roll:

Pile,това,че не си минавал групите не означава,че си по-малко достоен от всеки от клана.Колко мача сме играли с тебе,а?20-30?Полвината ти си ме бил,половината аз,половината равни,и съм си изградил представа,че си голям пич и добър играч.Пожелавам ти много успех за напред в клана.

П.П Кога ще пускате тема за новия турнир?
.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе секи път се разправяме и се аз се връщам. Не може ли да не се върна... нямам място, ако някой ми каже с какво мога да ви бъда полезен може и да размисля, но не искам да казвате-оо, много си добър дрън дрън. няма такива неща... фащам се на бас че има доста по-добри от мене които не са в клана! са много искам да съм сред добрите, но едно е мечта, друго е реалност.
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

FELIX написа:абе секи път се разправяме и се аз се връщам. Не може ли да не се върна... нямам място, ако някой ми каже с какво мога да ви бъда полезен може и да размисля, но не искам да казвате-оо, много си добър дрън дрън. няма такива неща... фащам се на бас че има доста по-добри от мене които не са в клана! са много искам да съм сред добрите, но едно е мечта, друго е реалност.
Митак...лично твое право е да напуснеш...неможем да те спрем, обаче те съветваме. Това можем да направим. А оттук вече, както решиш. Недей да мислиш обаче, че след като си в малко по-лоша форма си по-слаб... :roll:
Яко подписи...х
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

не, сори че го казвам, но найстина искам да си отпочина. Ако ще друг път да не се връщам (то и така ще стане), но не мога да издържам хем на тура тука, хем на некви други идиоти да играем срещу тях от друг клан и кат ме опукат кат прасе да видиме. Айде, някой да ми произнесе прощалната реч и да одим на бесилото... махам банерчето от подписа ми и едно ще ви кажа-силен отбор, стискам палци, правим каквото можем за вас (всмисъл от организаторски цели), ако трябва и мачове ще ви играем е така за тренинг!

пък и напоследък никво време не ми оставаше-сега трябва повече да отделям покрай края на срока... :twisted:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Абе вие тука го ударихте на латиноамерикански сериал.Като искат да се махат да се махат.Те си преценяват дали им се играе или не ,а вие после 2-3 страници ги разобеждавате колко са били полезни и т.н. ,което мен лично ме дразни.Повечето сме на по 16-20 години и би трябвало вече да мислим сами без да се влияем от другите и най-малкото ,което би трябвало направите например за Феликс е да уважите решението му!
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ми глей сега FELIX в твойта ситуация съм и аз и още мноого други.И аз не съм постиглнал нищо повече от няколко полуфинала и 2 финала , и аз съм само веднъж шампион и то преди толкова време че все едно не съм.Ама ми пука продължавам да си играя и не се отказвам.(е за тва уважавам The Master).А за времето - ми ще ти кажа същото което казах на Piggsy.На който не му достига време да се ограничи само да един турнир и клана ест и да играе много малко приятелски мачове.(за пример давам tanasi и мене ) колкото и да сме заети винаги си играем мачовете , винаги има време и то ти е най-малкия проблем.

Така че те съветвам просто да продължаваш да си играеш и да не ти дреме много много ако отпаднеш.Знаеш че ше има следващ турнир :P Ше се опитваш и така.

Премисли добре ситуацията и ше разбереш че не си само ти в нея и че просто няма смисъл.Ако и след това искаш да се откажеш никой няма да те спре , все пак ти си решаваш.НИе само можем да те убеждаваме и съветваме но не и да ти казваме какво да правиш. :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

дам, върнахте ме, но просто... шанса ми да играя верно мач за клана ще е мнооого малък. ситуацията ми е плачевна. Не може ебаси, да ми каже някой който да играе като мене, същия стил, същата схема, същите финтове, ебаси бият ме като тъпан с по 5 гола разлика, но аз се радвам че съм му счупил гръбнака от финтове, залъгвания и тем подобни. Никой не играе като мене и това ме надъхва донякъде! :cry:

ама че съм надут, отивам да ритам и ще счупа вратата!
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Значи играх с Piggsi :lol:

Абе тва момче не може ли да играе нормално бе? аз разбирам, че мача е важен ама се пак...

Та Pileto 3:4 Piggsy
Би ме...поведох, поведе ме с 3:1 оттам 4:2 и 4:3...не ми стигна времето за обрат, иначе можеше...тва е от мен.
Яко подписи...х
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Alan 5:3 Piggsy
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Alan Smith [Man Utd] 5 - 3 Piggsy [Barcelona]

Сензация или не, това е полжението - с Пилето сме на финал!!Доста слабо се представихме в 1/4 финал , в който така и не разбрах как се класирахме :D и въобще не предполагахме, че можем да стигнем толкова напред в турнира.После като научихме жребия положението вече беше още по плачевно(Piggsy и Felix).Казахме си - дотука сме.С колегата доста тренирахме и това даде резултат.Двете ни победи над FELIX ни дадоха надежда, че можем да се докопаме до финала.В първия мач Пилето загуби с 4:3, но това беше добър резултат за мен,защото знаех, че не трябва да падам с повече от един гол.

Така дойде и решителния двубой,в който Piggsy гонеше победа с разлика, която да им стигне да се класират на финала.Още в началото ме поведе с 1:0, и към 30 мин изравних.Отново излезе напред в резултата, но реагирах като ожилен и обърнах до 3:2.После ако не се лъжа стана 3:3 и оформих крайния резултат към края 5:3.Оставеше малко и връзката прекъсна, така че решихме да не доиграваме мача.Искам да отбележа, че имах и голяма доза късмет, но време беше и той да кацне и при мен веднъж.Срещу него съм играл доста пъти и точно това ми липсаваше.Изпусна много чисти голови положение, а аз общо взето реазлирах повечето си.И вкрайна сметка с Пилето сме на финал.

Ми ние отдавна преизпълних ме целите си и в мачовете от финала ще гониме достойно представяне пък какво стане :) Ясно ни е, че сме аутсайдери в него.
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Alan_Smith написа:Alan Smith [Man Utd] 5 - 3 Piggsy [Barcelona]

Сензация или не, това е полжението - с Пилето сме на финал!!Доста слабо се представихме в 1/4 финал , в който така и не разбрах как се класирахме :D и въобще не предполагахме, че можем да стигнем толкова напред в турнира.После като научихме жребия положението вече беше още по плачевно(Piggsy и Felix).Казахме си - дотука сме.С колегата доста тренирахме и това даде резултат.Двете ни победи над FELIX ни дадоха надежда, че можем да се докопаме до финала.В първия мач Пилето загуби с 4:3, но това беше добър резултат за мен,защото знаех, че не трябва да падам с повече от един гол.

Така дойде и решителния двубой,в който Piggsy гонеше победа с разлика, която да им стигне да се класират на финала.Още в началото ме поведе с 1:0, и към 30 мин изравних.Отново излезе напред в резултата, но реагирах като ожилен и обърнах до 3:2.После ако не се лъжа стана 3:3 и оформих крайния резултат към края 5:3.Оставеше малко и връзката прекъсна, така че решихме да не доиграваме мача.Искам да отбележа, че имах и голяма доза късмет, но време беше и той да кацне и при мен веднъж.Срещу него съм играл доста пъти и точно това ми липсаваше.Изпусна много чисти голови положение, а аз общо взето реазлирах повечето си.И вкрайна сметка с Пилето сме на финал.

Ми ние отдавна преизпълних ме целите си и в мачовете от финала ще гониме достойно представяне пък какво стане :) Ясно ни е, че сме аутсайдери в него.

indeed :wink:
Яко подписи...х
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

ай честито и ще ви помоля да изиграем мачовете до вечерта в неделя,че от другата седмица,простоо незнам дали ще мога да пускам пц-то.Нереално много работа имам
† Harbinger of Death †
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Пожелавам успех на Марин и Иморталити , защото съм за тях , дано ги биете :wink: Стискам ви палци :D
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Piggsy написа:Пожелавам успех на Марин и Иморталити , защото съм за тях , дано ги биете :wink: Стискам ви палци :D

Я,пък съм за Пилето.Ае,бате,че ти стискам палци.
.
PCM FIFA

Мнение от PCM FIFA »

СЛЕД МАЛКО СЕ ПУСКА ТЕМА ЗА НОВИЯ ТУРНИР !!!
Няма да има ограничение за отборите така че мисля че всички ще се запишете.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Еми предлагам 3 звездните отбори да са само втородивизионни или от малките държави понеже примерно Аталанта са две класи над останалите отбори.
Изображение
PCM FIFA

Мнение от PCM FIFA »

Уверявам те че това е абсолютно невярно.Факта че избирам втородивизионен Френски отбор пред отбор от Серия А (Аталанта) е показен :wink:
Публикувай отговор