П.П За тура за ся сме 100% с моя съотборник

ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!!FELIX написа:ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време)
Pileto написа:ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!!FELIX написа:ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време)
Митак...лично твое право е да напуснеш...неможем да те спрем, обаче те съветваме. Това можем да направим. А оттук вече, както решиш. Недей да мислиш обаче, че след като си в малко по-лоша форма си по-слаб...FELIX написа:абе секи път се разправяме и се аз се връщам. Не може ли да не се върна... нямам място, ако някой ми каже с какво мога да ви бъда полезен може и да размисля, но не искам да казвате-оо, много си добър дрън дрън. няма такива неща... фащам се на бас че има доста по-добри от мене които не са в клана! са много искам да съм сред добрите, но едно е мечта, друго е реалност.
Alan_Smith написа:Alan Smith [Man Utd] 5 - 3 Piggsy [Barcelona]
Сензация или не, това е полжението - с Пилето сме на финал!!Доста слабо се представихме в 1/4 финал , в който така и не разбрах как се класирахмеи въобще не предполагахме, че можем да стигнем толкова напред в турнира.После като научихме жребия положението вече беше още по плачевно(Piggsy и Felix).Казахме си - дотука сме.С колегата доста тренирахме и това даде резултат.Двете ни победи над FELIX ни дадоха надежда, че можем да се докопаме до финала.В първия мач Пилето загуби с 4:3, но това беше добър резултат за мен,защото знаех, че не трябва да падам с повече от един гол.
Така дойде и решителния двубой,в който Piggsy гонеше победа с разлика, която да им стигне да се класират на финала.Още в началото ме поведе с 1:0, и към 30 мин изравних.Отново излезе напред в резултата, но реагирах като ожилен и обърнах до 3:2.После ако не се лъжа стана 3:3 и оформих крайния резултат към края 5:3.Оставеше малко и връзката прекъсна, така че решихме да не доиграваме мача.Искам да отбележа, че имах и голяма доза късмет, но време беше и той да кацне и при мен веднъж.Срещу него съм играл доста пъти и точно това ми липсаваше.Изпусна много чисти голови положение, а аз общо взето реазлирах повечето си.И вкрайна сметка с Пилето сме на финал.
Ми ние отдавна преизпълних ме целите си и в мачовете от финала ще гониме достойно представяне пък какво станеЯсно ни е, че сме аутсайдери в него.