Иначе, спойлери.
Deus Ex: Human Revolution
Re: Deus Ex: Human Revolution
Ако знаеш как да пишеш чийтове, кажи, че искам да се нагрухам на третия си рън, бе, мой! 
Иначе, спойлери.
Иначе, спойлери.
Spoiler for :
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Дракс, стана навик да ми спасяваш некомпетентния задник
. Значи ще трябва да търся гранатомет някъде. Ще се обикаля базата, няма как.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Пак спойлер.
И нямаш проблеми, доволен съм да помогна. 
Spoiler for :
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Аз тва го минах. Проблема ми е, че съм се специализирал като изключително стелт персонаж и ползвам най-вече пушката с приспивни стрелички. Така че, аз тоя гранатомет го изхвърлих. Май ще се налага да зареждам по стар сейв. Ама като съм доверчива кратуна и ходя до LIMB, така ми се пада.
Spoiler for :
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Аз гранатомета си го намерих малко преди битката с Барет, и от тогава си го мъкна 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
И аз сега се разтърсих, за да видя как ще изглежда играта ако още отначало се напълниш на максDraksis написа:Ако знаеш как да пишеш чийтове, кажи, че искам да се нагрухам на третия си рън, бе, мой!![]()
Пак казвам - за да не се чудите, револверът се равнява на гранатомет ако му сложите explosive rounds
-
Theron Fears
Добре, а съвет как да бия Барет без гранатомет, без револвер и без тежки оръжия. Имам 10мм, снайпера със заглушител, стън гъна и този със стреличките....
Като го зашеметя с граната се пробвах да го Q-итна, обаче греда, той ме хваща прасва ми 1 следователно минус 50 живот и после картечницата насочена към мен...
Като го зашеметя с граната се пробвах да го Q-итна, обаче греда, той ме хваща прасва ми 1 следователно минус 50 живот и после картечницата насочена към мен...
Бягаш наоколо като Бени Хил и го гърмиш със снайпера, когато имаш възможност. Това ти е най-силното оръжие 
-
Theron Fears
Звучи вълнуващо, определено битките с босовете са правени от друго студио, няма стелт убиване на бос...
ето по това играта прилича Алфа Протокол - калпавите бос битки.
ето по това играта прилича Алфа Протокол - калпавите бос битки.
Почти всяка битка може да се мине без да си гръмнал и един куршум. В тази с Барет може да бягаш и да му мяташ варели.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Мен ме радват трудните битки с босове. Носят едно олд скуул усещане
(примерно Хенри V от return to castle wolfenstein), нищо, че си късам нервите с тях.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И за револвера същото важи. Тъкмо го убих с около 2 барабана. Много лесни тия босовеOnePageLife написа:Grenade launcher > Namir
a.k.a Frosty
Не знам какво толкоз са ви трудни бос битките. В момента отидох в Китай, а преди това Барет го убих със ммммм.... 50 патрона от карабината, 1 EMP граната, 1 ръчно детонираща се граната и 1 токсичен варел.
Възможно ли е да си съхранявам някъде нещата от инвенторията, че много често ми се пълни и понякога нямам място да взимам разни неща като гранатомета преди Барет.
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Намерих го за около 5 секунди зяпане 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- MartoG
- В момента играе: Blacklight Retribution, Team Fortress 2, League of Legends
- Обратна връзка:
Drecher, и аз като теб се специализирах като стелт персонаж и сгафя ли нещо, пускам сейва. Обаче на полицейското управление направих голяма грешка и трябваше да мина на "Рамбо" стил.
А другият ми път, в който се наложи да стрелям, беше след като излязох от офиса на Zhao, там когато ти правят засада, щото просто не знаех къде да се скрия. 
А относно Барретт - 1 токсичен варел, 1 експлозивен варел. Това го направих точно 2 пъти и умря. Без патрони, без нищо (аз и без това имах само 10мм пистолет).
А относно Барретт - 1 токсичен варел, 1 експлозивен варел. Това го направих точно 2 пъти и умря. Без патрони, без нищо (аз и без това имах само 10мм пистолет).
Nil Desperandum.'
Deus Ex or why Narratives fail.
Въпросът, който искам да задам, е: "Ще се спрат ли IGN да бъдат тотални идиоти?"
Въпросът, който искам да задам, е: "Ще се спрат ли IGN да бъдат тотални идиоти?"
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Започнах да чета. До тук
Нямам нищо против личното мнение на човека, ама тая статия мирише на развалено.
четях през ред. След това изречение затворих страницата.Plenty of very good games, like Mass Effect 2, barely even have a plot
Нямам нищо против личното мнение на човека, ама тая статия мирише на развалено.
Особено впечатление прави как се опитва да изтъкне аргументите си като неотрицаема истина.
"Can't spell "ignorant" without IGN" напълно си заслужава слогана.
"Can't spell "ignorant" without IGN" напълно си заслужава слогана.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!