Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)
Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)
Кой спори САМО за хардкор игри? Спорим за продажби на игри като цяло. Wii sports се купува да се играе, Windows 7 - не. Лапенце, лапенце.
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
аз имам оригинален Вин7 и играм игри на него I WIN!!!
абе оунах те от всякаде ни ми се обяснявай да ще играме фабле3 на ПЦ с тебе заедно че нали си ПЦ геимър
I rest my case.
абе оунах те от всякаде ни ми се обяснявай да ще играме фабле3 на ПЦ с тебе заедно че нали си ПЦ геимър
I rest my case.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Ще я играеш много след мене и 100% съм сигурен, че ще я изпиратстваш. Успех.
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Много се чудя дали някой не го лийкна този "трейлър"

Както и да е,забавиха я за PC-за пореден път сме прецакани.
TheKillerDog21 написа:
Много се чудя дали някой не го лийкна този "трейлър"![]()
*възмутено* Аватара ти е на inFamous!

seanisback написа:TheKillerDog21 написа:
Много се чудя дали някой не го лийкна този "трейлър"![]()
*възмутено* Аватара ти е на inFamous!
Не ми хареса герой в inFamous 2,за тва

Да бе, усрали са му модела. В първата игра беше супер bad-ass пък във двойката е обратен общо взето.
seanisback написа:Да бе, усрали са му модела. В първата игра беше супер bad-ass пък във двойката е обратен общо взето.
Пък аз отначало се обърках:Взели,че написали:"Героя се завръща в 2-та игра."
Пък аз му гледам снимката и си викам:"Ебати блузата

Опитвали са се да взимат от Нейтън Дрейк явно, ама накрая са се усетили, че не е много успешно и са турили татуировки тук-таме, че да не е чак такова безобразие.
seanisback написа:Опитвали са се да взимат от Нейтън Дрейк явно, ама накрая са се усетили, че не е много успешно и са турили татуировки тук-таме, че да не е чак такова безобразие.
Резултата е,че феновете се чешат по главата и се чудят дали да я бойкотират или да са благодарни,че има 2-ка,дори и с такъв "мъжествен" герой

-
- В момента играе: World of Tanks
- Обратна връзка:
Да питам онтопик, тази игра ще има ли Childhood период? Те са ми любими в всички Fable-та
Почти 100% сигурно.
joar написа:Почти 100% сигурно.
А да бе.Този път Молиньо май няма да ни губи времето с това,за съжаление.
Това как ти дойде на ум?
joar написа:Това как ти дойде на ум?
Всичкият геймплей съм видял/изгледал,няма нищо от период "Детство".Така че май ще почнем пораснали и готови да пърдим в лицата на хората.

Не знам, но на мен играта плашещо много ми прилича на 2ката, а ми се искаше да я променят малко. Ще видим де, дано да греша и играта да е малко по-изпипана и комплексна.
DJ Cat написа:Не знам, но на мен играта плашещо много ми прилича на 2ката, а ми се искаше да я променят малко. Ще видим де, дано да греша и играта да е малко по-изпипана и комплексна.
Абе ако мога да приложа "Uppercut Fart" на невинните жители на Албион,другото много-много не ме интересува