Те не са национален отбор , просто са си направили бг отбор и са българи и ги пишат като национали с една дума правят новото LNX преведено на наш език , всички ги знаят кой бяха. Крееган играе там и капитан , красито е на 1во място в есл бг и на 10 то в световния кво повече да говорим парчона твоя любимец

не съм играл с него и не знам определено си заслужава отбора им и и трябва да го признаем че те са тима който ще бъде официален за България . Макар че 2-3 от отбора не са на такова топ ниво като тях. И без големи затруднения могат да се победят. Ние пак може си направим отбор но за да сме национални ни трябва нещо повече от отбор , все пак там играе крееган 3тия мин година
Като цяло аз имам доста познати който са с оригиналната , много лошо че ми предстой тая година да ходя в университет бих се стегнал да ги помета малко сигурен съм че мога да влезна в отбора говорил съм с красито но просто нямам достатъчно. Особенно следващите месеци ще е по малко . Тряя свикнеш със стила на игра там , тва е аз като пойграх към 2 седмици и много от хората ги биех , макар че имаше уникално добри. Малко се поразпуснах с писането и мислите , ама карай и от това да има за това е темата.
Какато казах немога да играя мойте хора да не ми пишат много гадно стана. Феликс давай ти направи всичко на тея квалификация , не е толквоа трудно