Автор |
Съобщение |
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:00
MaRiN_007 написа: Еми при 8-1 да излезнеш не мисля че е за дисквалифициране , все пак така или иначе мача е решен да бе ама аз исках да напраа някаф рекорд примерно 12-13 гола
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:20
gonzo 1:1 Georgi Просто съм си късметлийче че не вкара пича още някой гол
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 16 Яну 2008 23:35
WAN | Georgi написа: gonzo 1:1 Georgi Просто съм си късметлийче че не вкара пича още някой гол хах як мач ама тия такива пропуски скоро не съм праил на празна врата и от 1 метър Якубу бие в главата на ГК хаха луда раота иначе гола го вкара Якубу писъм съм и на другите чакам ги
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 09:19
Collector 2:2 bukmeikara имаше грешка в резултата въпреки че не е съществена
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 11:55
Остават ми 2 мача само с Феликс и със Стифлър Феликс вчера никакъв го нямаше
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 14:44
Ем другите от групата не пишат вече 3 ден ... дори и Марин ако е така до края ===> Служебни !
|
|
|
|
|
Wayne_Rooney
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:03
днес си взех оригиналната фифа 08 ще мога ли да играя с хора които са с пиратска
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:13
Wayne_Rooney написа: днес си взех оригиналната фифа 08 ще мога ли да играя с хора които са с пиратска хахаххахахахахха абе много хора си я взеха бе... браво браво да живее нацията... имаме напредък, другата фифа може да станеме бая народ миии ще можеш само ако махаш пача при положение
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:35
Излезе нещо непредвидено тази вечер няма да мога да играя нкакъв мач П.П Е браво идвайте повече че вече има един отбор който представя България и трябва да си направим отбор и ние , или да се присъединим , другите момци , имаме шанс играя доста често с тях добри са , но мисля че не е непосилно да влезем , ама си трябва доста игра в сърварите , начина на игра е съвсем различен от тука по форумите , протата играят с мултитоол и на фаст играта е адски бърза няма никви защити всичко е в атака , и като цяло стават страшни мачове , само това мога да кажа , който не си я взел може да съжалява
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:50
Georgi 4:0 Felix http://store.picbg.net/pubpic/C6/2B/e158c68f91adc62b.JPGЕми доста интересен мач дори и резултата да е такъв... Определено трябваше да вкара поне 1-2 гола имаше не малко полужения но и аз пропуснах някои... успех на пича за напред!! Благодаря му че прояви разбирателство че няма да мога да играя идните дни и прие да играем Малко по-късно ще играя последния ми мач със Стифлър
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 19:57
играхме с WAN | Georgi Bolton-4 Stuttgart-0 ми пропуснах си яко положения дори бих казал че мача си беше равностоен просто с тоя отбор хич не ме бива, незнам сбърках ли в избора или какво пфф, чудна работа, след една такава загуба направо съм пред отказване... поне от клана това си е чиста глупост, аз тука се боря дали ще стана едвам едвам 4 в класирането да продължа, просто никакъв не играя, нищо, се едно Милан в Италия... срам и позор направо, мразя да губя от който и да е и с колкото и да е абе Марине я измисли неква офертация да вземеме да създадеме отборче в ЕСЛ па да предизвикаме тия лешперковци от националния тим дето направо избеснявам като чуя че са взели някъв израелец ап не се ли събрахме петима-аз ти тоз Wayne_Rooney, Романс че намериме още некой загорел с оригиналната фифа и без отбор и готово
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 20:23
Те не са национален отбор , просто са си направили бг отбор и са българи и ги пишат като национали с една дума правят новото LNX преведено на наш език , всички ги знаят кой бяха. Крееган играе там и капитан , красито е на 1во място в есл бг и на 10 то в световния кво повече да говорим парчона твоя любимец не съм играл с него и не знам определено си заслужава отбора им и и трябва да го признаем че те са тима който ще бъде официален за България . Макар че 2-3 от отбора не са на такова топ ниво като тях. И без големи затруднения могат да се победят. Ние пак може си направим отбор но за да сме национални ни трябва нещо повече от отбор , все пак там играе крееган 3тия мин година Като цяло аз имам доста познати който са с оригиналната , много лошо че ми предстой тая година да ходя в университет бих се стегнал да ги помета малко сигурен съм че мога да влезна в отбора говорил съм с красито но просто нямам достатъчно. Особенно следващите месеци ще е по малко . Тряя свикнеш със стила на игра там , тва е аз като пойграх към 2 седмици и много от хората ги биех , макар че имаше уникално добри. Малко се поразпуснах с писането и мислите , ама карай и от това да има за това е темата. Какато казах немога да играя мойте хора да не ми пишат много гадно стана. Феликс давай ти направи всичко на тея квалификация , не е толквоа трудно
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 20:27
Обърка ли сте 1 резултат - Lalav [Atl.Madrid] - PuhPat [Porto] 3-2 .... В този мач аз бия с 3:2 .... ,а не Лалав ... Едит: Wayne_Rooney [Blackburn] skype: manutd-fenbg - PuhPat 1:4
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 20:48
Стифлър 1:0 Георги Еми простоооо на празна врата ме спъва от зад Иии с 2 удара във вратата и 4 общо ме би а аз имах над 9 във вратата просто нямах късмет. Аре свърших си мачовете и надявам се се класирам имам: 1 загуба, 2 равни и 3победи = 11 точки Мисля че се класирам...а да видиме
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 20:53
Общо взето връщам на вратаря мисля и повеждам натиснах 5 пъти А за да ритне но той чака Анелка да му вземе топката не се гордея с постъпката си но можеше да вкараш а ти поведе.Аз направих шпагат и те спънах нарочно. ДА пак казвам че не се гордея.Можеше да ме биеш изпусна много но и аз изпуснах да реша мача.Ти заслужаваше победата,но не всеки който заслужава си я печели
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 21:56
Eхо Ще ме извинявате много, ама ми ебаха майката от всякъде, то не е учене, не е именници, рожденници и секви такива, затва не съм имал време да вляза... Уикенда ще гледам да изиграя повечето си мачове, отбор ще напиша в събота от някой от останалите Пак сри... PS: Браво че почнахме нов турнир, че тва първенство беше ужас...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 22:06
6.ReD_InSaNe [VIllareal] - kennY [HamburgerSV] [ 0:5 до 70 мин ]
Нямам пик защото излезе точно като вкарах 5тия гол ... :С
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 22:08
Букмейкара 5-3 Лалав
2 Оуен,2 Мартинс и 1 Гивън
Качествен мач с много положения.
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 17 Яну 2008 22:34
Група C
4.eminemcho [Bayer L.] skype: bamb00cha
Не отговаря ...
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 18 Яну 2008 12:17
И от мойта група 4 ден вече не отговарят ===> служебни .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|