... до победата! И в Благоевград не се учи.Sashakiss® написа:Май навсякъде ще е така
Вторник на училище?!?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
-
Loopmaster
-
Loopmaster
Помислих те за един друг пич, от едно друго форумово, и ти имаш като неговия аватар. Разликата е, че твоя е по-голям. Ама като гледам си ученик, а той е бая по-голямДади написа:wtf e ''lowstef''?Stormy Sky написа:Познах ли?Дади написа: hackz? wtf, btw @.@
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- MAsTeR DeViL
- Till.Lindemann
значи скивате ли кво става
значи първо им предлагат нещо, накрая го отменят още стачки, накрая приемат бюджета с което забиват даскалите, те няа какво да направят, прибират се с мокри опашкси като мръсни мишки и пак да не останат като послидните боклуци казват, ме те все още ще са с стачка готовост, защото...
значи първо им предлагат нещо, накрая го отменят още стачки, накрая приемат бюджета с което забиват даскалите, те няа какво да направят, прибират се с мокри опашкси като мръсни мишки и пак да не останат като послидните боклуци казват, ме те все още ще са с стачка готовост, защото...