Селяния/виж първа страница
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
\m/___(>o<)___\m/
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Дочети темата до края и тогава ми се прави. А за хауса няма да коментирам защото не си заслужава изгубеното време...Tоny написа:Боте, ходи си при билбордовете и не се обяснявай много-много. 'Те ебем у глупавото хаус-фенчеbOtLik3 написа:Ей, Тони, как го измисли това за огледалото бе?Ти си ебаси гъзето, честно. Като порастна искам да стана като тебе!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
\m/___(>o<)___\m/
-
\m/___(>o<)___\m/
Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
Мразя да пиша такива неща, но вече не издържам. Айде лека нощ.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
\m/___(>o<)___\m/
Естествено, че не мога да направя нищо.Не съм и тръгнал, в свободна страна живеем все пак. Това, разбира се, не ми пречи да смятам, че хаусът и изродите, които създава са долни едноклетъчни. Но пък мога да те псувам и ти също не можеш да направиш нищоbOtLik3 написа:Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
за хауса техното и трансо нищо лошо се не чува че ше стаа мазало :Р
Един мъдър човек бе казал:"Пишете убави работи що сме убави хора!"
лииилиии ако съм сбъркал....
Един мъдър човек бе казал:"Пишете убави работи що сме убави хора!"
лииилиии ако съм сбъркал....
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ти наистина си бил едно много зациклило дете,бе.Вижда се ,че имаш комплекс от руси гейчета,бе лайнар.Измисли нещо ново.Tоny написа:Естествено, че не мога да направя нищо.Не съм и тръгнал, в свободна страна живеем все пак. Това, разбира се, не ми пречи да смятам, че хаусът и изродите, които създава са долни едноклетъчни. Но пък мога да те псувам и ти също не можеш да направиш нищоbOtLik3 написа:Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
Мразя да пиша такива неща, но вече не издържам. Айде лека нощ.Айде, бегай да плачкаш.
Нали ти казвам.Замисли се какво правиш тук.Да,да спориш цяла нощ и да пишеш бавни постове наистина е яко зациклящо.
След като прочетох последноте ти 2-3 поста от типа "Майка ти...еди що си й казах...ама тя.." вече ми е ясно що за лайно си.Тия лафове с огледалото и майките в предучилищната бяха модерни.
И за хаусанищо не можеш да кажеш.Той е над теб.b0tLiK3,спри да се разправяш с него на тема Хаус.Както каза ти,не си струва изгубеното време.Идиотчето си е идиотче.Каквото и да прави си остава същия боклук.Какво се опитваме аз и ти да му вкарваме акъл в главата...
Сега спри,умри и ако искаш в следващия пост можеш да ми кажеш "Който каквото вика,за себе си го вика" (така хем ще вкараш нов лаф,хем ще се преместиш в първи клас )
И
|
|
| 
-
Алминаторa10322
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- martinkfreеman
-