Автор |
Съобщение |
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:47
You know you both are retarder for arguing on the internet, right?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:49
Ей, Тони, как го измисли това за огледалото бе? Ти си ебаси гъзето, честно. Като порастна искам да стана като тебе!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:50
bOtLik3 написа: Ей, Тони, как го измисли това за огледалото бе? Ти си ебаси гъзето, честно. Като порастна искам да стана като тебе!
Боте, ходи си при билбордовете и не се обяснявай много-много. 'Те ебем у глупавото хаус-фенче
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:50
@Orange.Label & Tony
Stfu, bitchez.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:52
Tоny написа: bOtLik3 написа: Ей, Тони, как го измисли това за огледалото бе? Ти си ебаси гъзето, честно. Като порастна искам да стана като тебе! Боте, ходи си при билбордовете и не се обяснявай много-много. 'Те ебем у глупавото хаус-фенче
Дочети темата до края и тогава ми се прави. А за хауса няма да коментирам защото не си заслужава изгубеното време...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:53
Disturbеd написа: @Orange.Label & Tony Stfu, bitchez.
Темата е за хранене бе, кво искаш ?
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:54
Tоny написа: Disturbеd написа: @Orange.Label & Tony Stfu, bitchez. Темата е за хранене бе, кво искаш ?
Да беше погледнал по-внимателно ли...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:58
bOtLik3 написа: Дочети темата до края и тогава ми се прави. А за хауса няма да коментирам защото не си заслужава изгубеното време...
Добре, няма да ти се "правя" (?!?!). А за второто си прав - хаусът наистина не заслужава да губиш време с него
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 01:07
Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
Мразя да пиша такива неща, но вече не издържам. Айде лека нощ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 01:13
bOtLik3 написа: Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
Мразя да пиша такива неща, но вече не издържам. Айде лека нощ.
Естествено, че не мога да направя нищо.Не съм и тръгнал, в свободна страна живеем все пак. Това, разбира се, не ми пречи да смятам, че хаусът и изродите, които създава са долни едноклетъчни. Но пък мога да те псувам и ти също не можеш да направиш нищо Айде, бегай да плачкаш.
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 01:36
К, сега вече наистина започвам да се чувствам нормална...
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 02:54
за хауса техното и трансо нищо лошо се не чува че ше стаа мазало :Р
Един мъдър човек бе казал:"Пишете убави работи що сме убави хора!"
лииилиии ако съм сбъркал....
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 08:10
Tоny написа: bOtLik3 написа: Порастни бе, човек. Много се дразня на такива като тебе "слушаш музика която не ми харесва => ти си глупав". Всеки има право да слуша каквато музика харесва и ти, нещастник тъп, не можеш да направиш нищо. Ако искаш си го запиши някъде и си го лепни до монитора, за да се подсещаш всеки път, когато пишеш такива лайняни постове.
Мразя да пиша такива неща, но вече не издържам. Айде лека нощ. Естествено, че не мога да направя нищо.Не съм и тръгнал, в свободна страна живеем все пак. Това, разбира се, не ми пречи да смятам, че хаусът и изродите, които създава са долни едноклетъчни. Но пък мога да те псувам и ти също не можеш да направиш нищо Айде, бегай да плачкаш.
Ти наистина си бил едно много зациклило дете,бе.Вижда се ,че имаш комплекс от руси гейчета,бе лайнар.Измисли нещо ново.
Нали ти казвам.Замисли се какво правиш тук.Да,да спориш цяла нощ и да пишеш бавни постове наистина е яко зациклящо.
След като прочетох последноте ти 2-3 поста от типа "Майка ти...еди що си й казах...ама тя.." вече ми е ясно що за лайно си.Тия лафове с огледалото и майките в предучилищната бяха модерни.
И за хаусанищо не можеш да кажеш.Той е над теб.b0tLiK3,спри да се разправяш с него на тема Хаус.Както каза ти,не си струва изгубеното време.Идиотчето си е идиотче.Каквото и да прави си остава същия боклук.Какво се опитваме аз и ти да му вкарваме акъл в главата... Просто няма да стане.
Сега спри,умри и ако искаш в следващия пост можеш да ми кажеш "Който каквото вика,за себе си го вика" (така хем ще вкараш нов лаф,хем ще се преместиш в първи клас )
И
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 08:19
Zerkiel написа: Един мъдър човек бе казал:"Пишете убави работи що сме убави хора!"
Точно така.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 08:34
Хахахаа ебаси офтопика
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 08:36
ПОГРОМ написа: Zerkiel написа: Един мъдър човек бе казал:"Пишете убави работи що сме убави хора!"
Точно така.
Така е. Само че словата на този мъдър човек бяха насочени към една група от наистина " 'убави 'ора". Не като вас. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 11:34
k lol pvp n stop fludin trade
dem bg nubs
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 11:38
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 11:41
Ама ти верно си бил адски тъпо парче
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 11:44
bOtLik3 написа: Ама ти верно си бил адски тъпо парче
Ахах, retarded ppl Ебаси, почна жал да ми става да ви храня. Аз целя да си увелича броя на постовете, а те се нервират
Едит: Как няма да ми е жал... Боте, само си погледни поста Да споря с вас е като да си уреждам боксов мач с инвалид без ръце
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|