Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
Хаха да...именно, мене, ако ви хареса как играя и ме вземете добре, ще се радвам много, ама бате ти да напуснеш...то кво стана ебати Piggsy, ся и ти...без тия...играеш достатъчно добре, за да си в клана според мен, а и си 1 от най-добрите в него и извън него..., така че не виждам смисъл на поста ти...кат почнеш да мачкаш Troy ще бъде вече добре 

Яко подписи...х
- † iMMortality †
А бе аз искам да защита 1 играч в турнирите ни,които е с вас от много отдавна и вие го пренебрегвате тотално.Мога ли да попитам защо почнахте да се съгласявате на някакви буквално току що регистрирали се,които нито ги знаем,нито нищо,а Alan_Smith го забравихте?!?!Да не би нещо да е по-слаб от всички,че така нито го споменавате и го правите по тоя начин тотален аутсайдер.Според мен,ако ще има заместници на играчите от клана това са:Alan_Smith и The Legend Killer.
п.п. Другите участници,които не са в клана,а искат да влезат,да не ми се сърдят,защото това,което говоря е самата истина!
п.п. Другите участници,които не са в клана,а искат да влезат,да не ми се сърдят,защото това,което говоря е самата истина!
† Harbinger of Death †
хаха immortality† iMMortality † написа:А бе аз искам да защита 1 играч в турнирите ни,които е с вас от много отдавна и вие го пренебрегвате тотално.Мога ли да попитам защо почнахте да се съгласявате на някакви буквално току що регистрирали се,които нито ги знаем,нито нищо,а Alan_Smith го забравихте?!?!Да не би нещо да е по-слаб от всички,че така нито го споменавате и го правите по тоя начин тотален аутсайдер.Според мен,ако ще има заместници на играчите от клана това са:Alan_Smith и The Legend Killer.
незнам, какво имаш против нас, тези "новите", които играем някои от 3ти турнир(говора за мен в момента), когато ти още не си бил регнат...и ми говориш за нови. А за Alan_smith подкрепям, добър е, с него сега играм в турнира на 2ки и в момента с него сме мн равностойни. А за Legend Killer нямам добро мнение за него...още в групите ме би калитарски с 2:1 и се направи на интересен след това.
Но иначе както кажеш...ние "новите" да си мълчиме а

Яко подписи...х
- † iMMortality †
Под нов разбирам такъв,който буквално току що се е регнал и не е играл нито 1 турнир на пц мания и иска вече да влиза в отбора.Ти не си в тая категория на новите.
@феликс:Аз пък останах с много лошо впечатление от него.Играхме верно 45 минути,в които РЕАЛНО МАЧЪТ бе 2-2.Аз поведох 2 пъти,обаче към края ми се наложи да дам пауза,за да видя баща ми,защото се върна от работа и хоп връщам се топката е на центъра и резлутата 3-2 за него.НЯМА ЛИ ОЧИ ДА ПОГЛЕДНЕ,ЧЕ НЕ ИГРАЯ В МОМЕНТА?!Единственото,което ми хареса в стила му на игра бе изчакването да се освободи някой негов футболист,но пак като я вземе топката тичка към края на наказателното от там ръца пръца врътни затник(крисан знае за какво имам предвид) и бие удър.А корнерите също са му от бъгавия вариант,дето я даваш на тоя близкия до корнера с него тичкаш до аут линията и центрираш,а е бъгаво,защото е пределно ясно,че на тея центрирания вратаря НЕ отраегирва и това е 80-90% гол.Това е моето мнение за неговата игра,а реално той вкара 1 гол,защото направих дуспа...
@феликс:Аз пък останах с много лошо впечатление от него.Играхме верно 45 минути,в които РЕАЛНО МАЧЪТ бе 2-2.Аз поведох 2 пъти,обаче към края ми се наложи да дам пауза,за да видя баща ми,защото се върна от работа и хоп връщам се топката е на центъра и резлутата 3-2 за него.НЯМА ЛИ ОЧИ ДА ПОГЛЕДНЕ,ЧЕ НЕ ИГРАЯ В МОМЕНТА?!Единственото,което ми хареса в стила му на игра бе изчакването да се освободи някой негов футболист,но пак като я вземе топката тичка към края на наказателното от там ръца пръца врътни затник(крисан знае за какво имам предвид) и бие удър.А корнерите също са му от бъгавия вариант,дето я даваш на тоя близкия до корнера с него тичкаш до аут линията и центрираш,а е бъгаво,защото е пределно ясно,че на тея центрирания вратаря НЕ отраегирва и това е 80-90% гол.Това е моето мнение за неговата игра,а реално той вкара 1 гол,защото направих дуспа...
† Harbinger of Death †
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Така преди малко играх с бай нас , доста пъти сме играли , но от много време не бяхме и днсе реших да го видя как , резултата мисля да не го обява а да оставя мнението за себе си
Казах му че ще му кажем днес кво е решението ни, тай че по касно може да се съберем в обще чат, но аз имам едно друго предложение , да направят кандидатите за място в клана нещо като турнирче , или казано да ги разбирам кой са те ? Който иска да влезе да пише тука , ама сега да не се надценява примерно ето сега както е алан , или пилето и бай нас и за килъра нз не мога да кажа аз ама предполагам няма да го искате , и да направят няколко мача тея хора и да пишат резултатите и да играят 2от3 , поне така мисля че е най-справедливо , но пак кажете вие

Казах му че ще му кажем днес кво е решението ни, тай че по касно може да се съберем в обще чат, но аз имам едно друго предложение , да направят кандидатите за място в клана нещо като турнирче , или казано да ги разбирам кой са те ? Който иска да влезе да пише тука , ама сега да не се надценява примерно ето сега както е алан , или пилето и бай нас и за килъра нз не мога да кажа аз ама предполагам няма да го искате , и да направят няколко мача тея хора и да пишат резултатите и да играят 2от3 , поне така мисля че е най-справедливо , но пак кажете вие

-
- Обратна връзка:
Сега като се замисля (благодарение на Иморталити) какво общо има той с PCMANIA като не е играл и в един турнир даже.И не трябва да го взимаме дори да е добър защото все пак има 2-3 ма постоянни играчи в турнира които нямат място в клана и извенъж има показваме среден пръс и взимаме човек който нито го знаем нито нищо А ДАЖЕ е и в друг клан.Още не съм много сигурен но мисля да гласувам против за него.(нищо лично).Каква е гаранцията че пича няма след месец да напусне или нещо подобно.
Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.
Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.
- † iMMortality †
Alan_Smith написа:† iMMortality †,благодаря ,че се сети за мен, но просто нямам желание да участвам в клана.Лично мнениеТака че моята кандидатура отпада!
Няма защо да ми благодариш.От много отдавна се каня да задам тоя въпрос,но просто не е честно спрямо теб...Ти можеш и биеш всички от тоя клан и накрая->ти нито си в него,нито те броят като вероятен заместник на някой...
@крисан:Благодаря,че си ме разбрал правилно и ме подкрепяш.

† Harbinger of Death †
-
- Обратна връзка: