Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 23:29

абе нема да е лошо аз да се разформировам... за ко писах тоя профил бе... ама че съм тъп. земете некой кадърен деба, дето ще ви свърши работата, па за мене си оставете сам да си ги дробим нещата! :wink:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 12:45

FELIX написа:
абе нема да е лошо аз да се разформировам... за ко писах тоя профил бе... ама че съм тъп. земете некой кадърен деба, дето ще ви свърши работата, па за мене си оставете сам да си ги дробим нещата! :wink:

По твойта логика аз тряя да си ънинстална фифата.Ае моля ти се забранено ти е да напускаш :twisted:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 13:05

аз имам предложение Митко да се махне и Митко да влезне в клана!
Пилето е достоен заместник-не го казвам като похвала, просто много по-добра игра от преди прави... :shock:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 13:51

Молбата ти за напускане е отхвърлена , за другия Митко може и да се получи :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 13:56

Хаха да...именно, мене, ако ви хареса как играя и ме вземете добре, ще се радвам много, ама бате ти да напуснеш...то кво стана ебати Piggsy, ся и ти...без тия...играеш достатъчно добре, за да си в клана според мен, а и си 1 от най-добрите в него и извън него..., така че не виждам смисъл на поста ти...кат почнеш да мачкаш Troy ще бъде вече добре :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:03

добре де, оставам, ама да не кажете друго ако загубя следващия мач! егати, поне да бях почнал с победа срещу онзи от Алиенс... сега ми е още по-гадно, искам да бия, но незнам как... 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:26

А бе аз искам да защита 1 играч в турнирите ни,които е с вас от много отдавна и вие го пренебрегвате тотално.Мога ли да попитам защо почнахте да се съгласявате на някакви буквално току що регистрирали се,които нито ги знаем,нито нищо,а Alan_Smith го забравихте?!?!Да не би нещо да е по-слаб от всички,че така нито го споменавате и го правите по тоя начин тотален аутсайдер.Според мен,ако ще има заместници на играчите от клана това са:Alan_Smith и The Legend Killer.

п.п. Другите участници,които не са в клана,а искат да влезат,да не ми се сърдят,защото това,което говоря е самата истина!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:33

останах с добри впечатления от мача с Бай нас. Би ме с доста и то леко-3 на 1... усеща се стил, някак играе много точно и винаги знае какво иска!

лично мнение!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:41

† iMMortality † написа:
А бе аз искам да защита 1 играч в турнирите ни,които е с вас от много отдавна и вие го пренебрегвате тотално.Мога ли да попитам защо почнахте да се съгласявате на някакви буквално току що регистрирали се,които нито ги знаем,нито нищо,а Alan_Smith го забравихте?!?!Да не би нещо да е по-слаб от всички,че така нито го споменавате и го правите по тоя начин тотален аутсайдер.Според мен,ако ще има заместници на играчите от клана това са:Alan_Smith и The Legend Killer.

п.п. Другите участници,които не са в клана,а искат да влезат,да не ми се сърдят,защото това,което говоря е самата истина!
хаха immortality
незнам, какво имаш против нас, тези "новите", които играем някои от 3ти турнир(говора за мен в момента), когато ти още не си бил регнат...и ми говориш за нови. А за Alan_smith подкрепям, добър е, с него сега играм в турнира на 2ки и в момента с него сме мн равностойни. А за Legend Killer нямам добро мнение за него...още в групите ме би калитарски с 2:1 и се направи на интересен след това.
Но иначе както кажеш...ние "новите" да си мълчиме а :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 14:59

Под нов разбирам такъв,който буквално току що се е регнал и не е играл нито 1 турнир на пц мания и иска вече да влиза в отбора.Ти не си в тая категория на новите.

@феликс:Аз пък останах с много лошо впечатление от него.Играхме верно 45 минути,в които РЕАЛНО МАЧЪТ бе 2-2.Аз поведох 2 пъти,обаче към края ми се наложи да дам пауза,за да видя баща ми,защото се върна от работа и хоп връщам се топката е на центъра и резлутата 3-2 за него.НЯМА ЛИ ОЧИ ДА ПОГЛЕДНЕ,ЧЕ НЕ ИГРАЯ В МОМЕНТА?!Единственото,което ми хареса в стила му на игра бе изчакването да се освободи някой негов футболист,но пак като я вземе топката тичка към края на наказателното от там ръца пръца врътни затник(крисан знае за какво имам предвид) и бие удър.А корнерите също са му от бъгавия вариант,дето я даваш на тоя близкия до корнера с него тичкаш до аут линията и центрираш,а е бъгаво,защото е пределно ясно,че на тея центрирания вратаря НЕ отраегирва и това е 80-90% гол.Това е моето мнение за неговата игра,а реално той вкара 1 гол,защото направих дуспа...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:13

Ок, както и да е, аз просто коментирах това
Цитат:

защото влизам в тази категория... :wink:

пп.а за тези които са се регнали току що и аз съм против!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:14

Така преди малко играх с бай нас , доста пъти сме играли , но от много време не бяхме и днсе реших да го видя как , резултата мисля да не го обява а да оставя мнението за себе си :)
Казах му че ще му кажем днес кво е решението ни, тай че по касно може да се съберем в обще чат, но аз имам едно друго предложение , да направят кандидатите за място в клана нещо като турнирче , или казано да ги разбирам кой са те ? Който иска да влезе да пише тука , ама сега да не се надценява примерно ето сега както е алан , или пилето и бай нас и за килъра нз не мога да кажа аз ама предполагам няма да го искате , и да направят няколко мача тея хора и да пишат резултатите и да играят 2от3 , поне така мисля че е най-справедливо , но пак кажете вие :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:29

† iMMortality †,благодаря ,че се сети за мен, но просто нямам желание да участвам в клана.Лично мнение ;)Така че моята кандидатура отпада!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:43

Сега като се замисля (благодарение на Иморталити) какво общо има той с PCMANIA като не е играл и в един турнир даже.И не трябва да го взимаме дори да е добър защото все пак има 2-3 ма постоянни играчи в турнира които нямат място в клана и извенъж има показваме среден пръс и взимаме човек който нито го знаем нито нищо А ДАЖЕ е и в друг клан.Още не съм много сигурен но мисля да гласувам против за него.(нищо лично).Каква е гаранцията че пича няма след месец да напусне или нещо подобно.

Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 15:48

Alan_Smith написа:
† iMMortality †,благодаря ,че се сети за мен, но просто нямам желание да участвам в клана.Лично мнение ;)Така че моята кандидатура отпада!

Няма защо да ми благодариш.От много отдавна се каня да задам тоя въпрос,но просто не е честно спрямо теб...Ти можеш и биеш всички от тоя клан и накрая->ти нито си в него,нито те броят като вероятен заместник на някой...
@крисан:Благодаря,че си ме разбрал правилно и ме подкрепяш. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:01

Бих участвал в клана, но с друга роля :) Преди важни срещи, който иска да свирка да загрее с мене :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:31

аз съм играл в тунирите на пс мания пиле нали ме знае6 нали сме играли двамата в тунира на пц мания

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:33

bai-nas написа:
аз съм играл в тунирите на пс мания пиле нали ме знае6 нали сме играли двамата в тунира на пц мания
кога сме играли? не се сещам?

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:41

пиле на фифа 2006 сме играли

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 16:42

bai-nas написа:
пиле на фифа 2006 сме играли
възможно е, аз обаче не си спомням такова нещо...

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com