Prison Break

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

И ся бай бай до 22 януари :lol: Иначе епизода беше лудница, много добър беше.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

N2O написа:И ся бай бай до 22 януари :lol: Иначе епизода беше лудница, много добър беше.
Що чак на 22 Януари пак ще има епизод :?: :?: :?: :shock: Не ми се вярва :roll:
Стамат&Харалампи

Мнение от Стамат&Харалампи »

Haven написа:
N2O написа:И ся бай бай до 22 януари :lol: Иначе епизода беше лудница, много добър беше.
Що чак на 22 Януари пак ще има епизод :?: :?: :?: :shock: Не ми се вярва :roll:

почивка си правят хората :P и да не ти се вярва няма да излязат тая година повече.... за ко мислите 13 беше толкова як епизод, за да се зарибите и да изчакате до 22
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Абе кво стана с Prison Break-a уе!Стигна се до 13 епизод и дотука :roll: :roll: Няма ли да има нови серии :roll:
Аватар
N2O
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Heaven написа:Абе кво стана с Prison Break-a уе!Стигна се до 13 епизод и дотука :roll: :roll: Няма ли да има нови серии :roll:

Погледни по-нагоре и ще видиш защо са спрели...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

THE KING OF TIME написа:Така,смятам и аз да метна един коментар за сериала.Не го следя изкъсо,но от последния епизод на първи сезон,който даваха по Нова съм леееко разочарован.Хуу,там успяха най-накрая да избягат от шибания затвор и след това стана вече интересната част :lol: .Пичовете са в некви храсти,кучетата ги надушват,но те разбира се се скриват във специално изкопания за тази цел ров.Разбира се този ров се е озовал там случайно :lol: .След това сцената с хеликоптера.Ама разбира се,че отново ще има некое скривалищенце,дето се е оказало там случайно(ееее,как ги надушват само тея скривалища).След това при бараката на езерото вече стана интересно.Негъра(не му знам името) усилено се потеше да запали колата,вметвайки аргумент за невиждания си професионализъм,че паленето на кола без ключ е все едно да включиш тостер на късо.А през това време останалите пичове си седнали край езерцето,осветявано от лунната светлина(разбира се,пълнолунието е най-доброто време да се избяга от затвор,бил той великия Фокс Ривър) и си говорят ли говорят,все едно нищо не се е случило.Цяла армия ги преследва,но за тях това въобще не е важно,защото тяхното хладнокръвие е невиждано.Разбира се единствено мозъка на операцията Скофилд гледа притеснено(ех,бедния човек).През целия епизод на пичовете въобще не им пука колко хора ги преследват,нито че ще ги застрелят.За да се внесе още тръпка в епизода,ръката на един бива отрязана,но това не му пречи просто да си я загърне с ризата и да търчи по-бързо и от олимпийския шампион по лека атлетика.Със сетни сили пичовете стигат до пистата,но самолета вече отдавна е излетял.В този момент вечно напрегнатия Скофилд роди най-великата идея-"Бягайте към тъмното",знаейки,че точно то ще ги спаси.

Не се подигравам със сериала,но този епизод просто ме попиля от смях.С традиционните за американското кино изтъркани пинизи просто стана много весело.

Аз не разбрах какво мислите за коментара ми :D .Все пак труд вложих.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Crazy Fool

Мнение от Crazy Fool »

High_voltage написа:Може би единствената минусова страна в 13-ти епизод беше историята около Белик. Обвиниха го в убийството на Гиъри на базата на съвсем оскъдни доказателства. А пък молбата му да излежава присъдата си във Фокс Ривър е направо смехотворна: Там ще го скъсват от бой и ебане повече от всеки друг затвор!
Мм.. в който и затвор да иде затворниците, с които е, ще разберат каква му е историята и лошо му се пише като научат, че е бил надзирател. Във Фокс Ривър, както той сам си каза, е друго, 'щото би трябвало да има някакви взаимоотношения с бившите си колеги, които се очаква да му пазят гърба... Начина, по който той мисли е, че Фокс Ривър е по-добрата алтернатива, защото там главната разлика ще е, че сега е от другата страна на решетките, но чрез връзките, които има бързо ще си изгради нужния респект между съкилийниците. Той незнае, че везните ще се наклонят неблагоприятно за него.
А що се отнася до самото обвинение - да не забравяме, че е уволнен, заради бягството на затворниците... Не се очаква да му вярват много. Пък и когато го разпитват, той лъже и лъже... С това си влошава много положението. След като може така изкусно да ги измами, как ще му убегне тази подробност, че е оставил съобщение на Гиъри преди да стане инцидента..?! :| Беше повече от явно, какво го очаква.
Като цяло - затварянето на Белик не ми се струва неудачно. Непридвидимо, но добре замислено.

THE KING OF TIME , сега нямам време, но обещавам да коментирам постчето ти...
Draksis

Мнение от Draksis »

THE KING OF TIME написа:Аз не разбрах какво мислите за коментара ми :D .Все пак труд вложих.

Не, твоя пост направо ме попиля от смях.Особено репликата "Бягайте към тъмното!"

Размазах се... :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Хм.. преебах се.
Отворих темата, за да ви попитам как така номера на тая докторката не започва с 555 ( а с 505-555 :D ) и взех, че прочетох какво сте писали.. spoil-нах си историята :/

//

wtf.. в момента, в който натиснах Play и бааам.. катастрофа.. яко
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

хаха THE KING OF TIME ще ме скъсаш
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
N2O
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

http://zamunda.net/details.php?id=75172

Дърпай народе!
Епизода е просто... Лудница!
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Йей.. най-сетне :Р
И което е най-якото, някой от мрежата ми сийдва.. ще дойде бързо при мен
А пък кофтито е, че след малко тръгвам към лекарката.. ма то така или иначе още няма субс :)
Аватар
N2O
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Хъх, абе то щом и аз го разбрах без субове... не са мн нужни :P
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Много хубав епизод но само не разбрах какво имаше накрая предвид Майкъл като каза “All we have is a John Doe.”

Какво общо има сериалът Джон Доу с цялата история (освен че Доминик Пърсел играе и в двата).Да не би John Doe да значи нещо :?
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Krissan написа:Много хубав епизод но само не разбрах какво имаше накрая предвид Майкъл като каза “All we have is a John Doe.”

Какво общо има сериалът Джон Доу с цялата история (освен че Доминик Пърсел играе и в двата).Да не би John Doe да значи нещо :?

В сериала Джон Доу главния герой се събужда на неизвестен остров,има всичко в главата си,но не и собствената си памет.И разбулвайки мистерията героя стига до някаква корпорация Феникс,която издирва някакъв жезъл до който май Джон Доу се докопва.И накрая,когато разкриват въпросната корпорация(която прави някакви експерименти с хора),намират(По точно Джон Доу намира) че шефът и е неговия най-добър приятел.Може би нещо такова е имал предвид Скофилд.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Oт друга страна името "Джон Доу" се е превърнало в нарицателно за американците, като под "Джон Доу" имат предвид някой неизвестен човек...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Pantomime написа:Oт друга страна името "Джон Доу" се е превърнало в нарицателно за американците, като под "Джон Доу" имат предвид някой неизвестен човек...

Мхм.. сега ще го гледам и аааз :Р

//

Да, в момента съм на тая част. Ю килл хим, уи гет Джон Доу
Точно, че не могат да открият кой е :)

//

Аре да идва следващия епизод, а :Д
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Pantomime написа:Oт друга страна името "Джон Доу" се е превърнало в нарицателно за американците, като под "Джон Доу" имат предвид някой неизвестен човек...

Бах я и славата на тоя сериал.Аз като го гледах преди 2 години само аз си го гледах :lol: .Сега кат гледам е добил някаква слава тоя сериал,който не беше лош като се замисля
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

THE KING OF TIME написа:

Бах я и славата на тоя сериал.Аз като го гледах преди 2 години само аз си го гледах :lol: .Сега кат гледам е добил някаква слава тоя сериал,който не беше лош като се замисля

Много е готин сериала
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

А некой гледал ли е "Ед" ?
Публикувай отговор