Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2006 22:26

И ся бай бай до 22 януари :lol: Иначе епизода беше лудница, много добър беше.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2006 22:35

N2O написа:
Що чак на 22 Януари пак ще има епизод :?: :?: :?: :shock: Не ми се вярва :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2006 22:43

Haven написа:
N2O написа:
Що чак на 22 Януари пак ще има епизод :?: :?: :?: :shock: Не ми се вярва :roll:

почивка си правят хората :P и да не ти се вярва няма да излязат тая година повече.... за ко мислите 13 беше толкова як епизод, за да се зарибите и да изчакате до 22

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 22:15

Абе кво стана с Prison Break-a уе!Стигна се до 13 епизод и дотука :roll: :roll: Няма ли да има нови серии :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 22:19

Heaven написа:
Абе кво стана с Prison Break-a уе!Стигна се до 13 епизод и дотука :roll: :roll: Няма ли да има нови серии :roll:

Погледни по-нагоре и ще видиш защо са спрели...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 12:06

THE KING OF TIME написа:
Така,смятам и аз да метна един коментар за сериала.Не го следя изкъсо,но от последния епизод на първи сезон,който даваха по Нова съм леееко разочарован.Хуу,там успяха най-накрая да избягат от шибания затвор и след това стана вече интересната част :lol: .Пичовете са в некви храсти,кучетата ги надушват,но те разбира се се скриват във специално изкопания за тази цел ров.Разбира се този ров се е озовал там случайно :lol: .След това сцената с хеликоптера.Ама разбира се,че отново ще има некое скривалищенце,дето се е оказало там случайно(ееее,как ги надушват само тея скривалища).След това при бараката на езерото вече стана интересно.Негъра(не му знам името) усилено се потеше да запали колата,вметвайки аргумент за невиждания си професионализъм,че паленето на кола без ключ е все едно да включиш тостер на късо.А през това време останалите пичове си седнали край езерцето,осветявано от лунната светлина(разбира се,пълнолунието е най-доброто време да се избяга от затвор,бил той великия Фокс Ривър) и си говорят ли говорят,все едно нищо не се е случило.Цяла армия ги преследва,но за тях това въобще не е важно,защото тяхното хладнокръвие е невиждано.Разбира се единствено мозъка на операцията Скофилд гледа притеснено(ех,бедния човек).През целия епизод на пичовете въобще не им пука колко хора ги преследват,нито че ще ги застрелят.За да се внесе още тръпка в епизода,ръката на един бива отрязана,но това не му пречи просто да си я загърне с ризата и да търчи по-бързо и от олимпийския шампион по лека атлетика.Със сетни сили пичовете стигат до пистата,но самолета вече отдавна е излетял.В този момент вечно напрегнатия Скофилд роди най-великата идея-"Бягайте към тъмното",знаейки,че точно то ще ги спаси.

Не се подигравам със сериала,но този епизод просто ме попиля от смях.С традиционните за американското кино изтъркани пинизи просто стана много весело.

Аз не разбрах какво мислите за коментара ми :D .Все пак труд вложих.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 16:51

High_voltage написа:
Може би единствената минусова страна в 13-ти епизод беше историята около Белик. Обвиниха го в убийството на Гиъри на базата на съвсем оскъдни доказателства. А пък молбата му да излежава присъдата си във Фокс Ривър е направо смехотворна: Там ще го скъсват от бой и ебане повече от всеки друг затвор!
Мм.. в който и затвор да иде затворниците, с които е, ще разберат каква му е историята и лошо му се пише като научат, че е бил надзирател. Във Фокс Ривър, както той сам си каза, е друго, 'щото би трябвало да има някакви взаимоотношения с бившите си колеги, които се очаква да му пазят гърба... Начина, по който той мисли е, че Фокс Ривър е по-добрата алтернатива, защото там главната разлика ще е, че сега е от другата страна на решетките, но чрез връзките, които има бързо ще си изгради нужния респект между съкилийниците. Той незнае, че везните ще се наклонят неблагоприятно за него.
А що се отнася до самото обвинение - да не забравяме, че е уволнен, заради бягството на затворниците... Не се очаква да му вярват много. Пък и когато го разпитват, той лъже и лъже... С това си влошава много положението. След като може така изкусно да ги измами, как ще му убегне тази подробност, че е оставил съобщение на Гиъри преди да стане инцидента..?! :| Беше повече от явно, какво го очаква.
Като цяло - затварянето на Белик не ми се струва неудачно. Непридвидимо, но добре замислено.

THE KING OF TIME , сега нямам време, но обещавам да коментирам постчето ти...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 16:59

THE KING OF TIME написа:
Аз не разбрах какво мислите за коментара ми :D .Все пак труд вложих.

Не, твоя пост направо ме попиля от смях.Особено репликата "Бягайте към тъмното!"

Размазах се... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 16:28

Хм.. преебах се.
Отворих темата, за да ви попитам как така номера на тая докторката не започва с 555 ( а с 505-555 :D ) и взех, че прочетох какво сте писали.. spoil-нах си историята :/

//

wtf.. в момента, в който натиснах Play и бааам.. катастрофа.. яко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 18:14

хаха THE KING OF TIME ще ме скъсаш

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 11:07

http://zamunda.net/details.php?id=75172

Дърпай народе!
Епизода е просто... Лудница!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 11:10

Йей.. най-сетне :Р
И което е най-якото, някой от мрежата ми сийдва.. ще дойде бързо при мен
А пък кофтито е, че след малко тръгвам към лекарката.. ма то така или иначе още няма субс :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 11:26

Хъх, абе то щом и аз го разбрах без субове... не са мн нужни :P

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:22

Много хубав епизод но само не разбрах какво имаше накрая предвид Майкъл като каза “All we have is a John Doe.”

Какво общо има сериалът Джон Доу с цялата история (освен че Доминик Пърсел играе и в двата).Да не би John Doe да значи нещо :?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:35

Krissan написа:
Много хубав епизод но само не разбрах какво имаше накрая предвид Майкъл като каза “All we have is a John Doe.”

Какво общо има сериалът Джон Доу с цялата история (освен че Доминик Пърсел играе и в двата).Да не би John Doe да значи нещо :?

В сериала Джон Доу главния герой се събужда на неизвестен остров,има всичко в главата си,но не и собствената си памет.И разбулвайки мистерията героя стига до някаква корпорация Феникс,която издирва някакъв жезъл до който май Джон Доу се докопва.И накрая,когато разкриват въпросната корпорация(която прави някакви експерименти с хора),намират(По точно Джон Доу намира) че шефът и е неговия най-добър приятел.Може би нещо такова е имал предвид Скофилд.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:38

Oт друга страна името "Джон Доу" се е превърнало в нарицателно за американците, като под "Джон Доу" имат предвид някой неизвестен човек...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 16:13

Pantomime написа:
Oт друга страна името "Джон Доу" се е превърнало в нарицателно за американците, като под "Джон Доу" имат предвид някой неизвестен човек...

Мхм.. сега ще го гледам и аааз :Р

//

Да, в момента съм на тая част. Ю килл хим, уи гет Джон Доу
Точно, че не могат да открият кой е :)

//

Аре да идва следващия епизод, а :Д

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 18:49

Pantomime написа:

Бах я и славата на тоя сериал.Аз като го гледах преди 2 години само аз си го гледах :lol: .Сега кат гледам е добил някаква слава тоя сериал,който не беше лош като се замисля

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2007 12:50

THE KING OF TIME написа:
Pantomime написа:

Бах я и славата на тоя сериал.Аз като го гледах преди 2 години само аз си го гледах :lol: .Сега кат гледам е добил някаква слава тоя сериал,който не беше лош като се замисля

Много е готин сериала

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2007 12:57

А некой гледал ли е "Ед" ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения