Elder Scrolls 4 Oblivion (официална тема)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

Мнение от Bethrezen »

АrchAngel написа:При мене крашваше.
Преименувах един фахл и проблема се оправи.
Пробвай да я пачнеш или може да ти е фалшив крака.

Играя без крак (с маутнато ДВД), а колкото до пача - пачната е с 1.1 (беше на диска с плъгините, Knights of Nine).
Victims aren't we all?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Туко що записах прослуватата игра. Сега ще вида дали е толкоз добро колкото разправят :?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Bethrezen написа:

Играя без крак (с маутнато ДВД), а колкото до пача - пачната е с 1.1 (беше на диска с плъгините, Knights of Nine).

Кракни я.
Прави повече проблеми без крак.
Обаче първо я пачни до 1.2
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Bethrezen написа:

Аз съм от замунда теглил и 2те. И аз играя като теб без крак и нямам проблеми. Даже съм много очуден как така я играя 1280х1024 без особено бозене. На тази рез ми върви по добре от Готик 3 на 1024х768. За лсд монитор е много важно да е на 1280 има огромна разлика. А иначе пс ми е адски скромен с агп карта ати х 700 про.

Единствените проблеми дето ми създава е като я свалям да гледам картата и чета куестовете в интернет. 1.5гб памет съм но все едно нямам грам свободна, едвам чета и после като се върна понякога работи понякога се бъгне нещо и трябва да рестарт играта. Много ме дразнат такива игри дето не се свалят с алт+таб...

п.п. и аз съм с тоя пач 1.1 от тоя диск .
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Играх докато влязох в първият обливиън портал/гейт. Засега играта радва, но на моменти си е мъка на 256 рам :(
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

АrchAngel написа:
Bethrezen написа:

Кракни я.
Прави повече проблеми без крак.
Обаче първо я пачни до 1.2

2 въпроса: Ти с тази от замунда ли си? и би ли дал линк за пач 1.2 дето си сложил. Чуда се дали да пачвам от 1.1 на 1.2 да не се преебе нещо... четох че ако има експаншъна да не се слага 1.2, но аз не съм слагал още разширението ...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Да.
Аз съм с версията от Zamunda.
За пача : напиши в Google - Oblivion 1.2 Patch Download и със сигурност ще ти излязат няколко места за даунлоуд.
Ако искаш пробвай не-официалните пачове - казват че оправят повече бъгове.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

Мнение от Bethrezen »

Аз съм с верзията на RELOADED, от Арената. Абе как да я пачна? Ако съм сложил плъгините не ми дава да пачвам, ако първо пачна не ми дава да сложа плъгините.
Victims aren't we all?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Да не ти дава че Oblivion.exe е с същото име, но е разлличен по данни?
Пробвай да я преинсталираш без да я кракваш - слагаш плъгините, пачваш и я кракваш.
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

Мнение от Bethrezen »

АrchAngel написа:Да не ти дава че Oblivion.exe е с същото име, но е разлличен по данни?
Пробвай да я преинсталираш без да я кракваш - слагаш плъгините, пачваш и я кракваш.

Това ми дава, но аз не съм я краквал. Просто инсталирам, слагам плъгините и после не ми дава да пачвам. Ако пък сложа първо пачовете ми казва, че плъгините са инсталирани, а ги няма.
Victims aren't we all?
Публикувай отговор