Информацията е получена от анонимни източници, но съм сигурен, че е имало начин да се потвърди. В видеото си Rhykker напасва някои парчета от пъзела (job listings, major devs from Blizz going silent for years etc.). Oтделно Team 3 e съставен от 100-300 човека, което значително би затруднило някой, ако реши да проследява лийкс.iskam_keri_russell написа:Този не мога да го възприема насериозно.
Ако беше говорил само с бивши, тогава можеше да мине за достоверно.
Но и с настоящи? Дори да са били анонимни, за хората от централата на Близърд с детективски нюх няма да е никак трудно да ги открият кои са.
А и освен това нищо не пречи умишлено да са го подхранвали с фалшива информация с цел компромат.
Това беше преди 4-5 години. Сега нещата са други:iskam_keri_russell написа:Че нали още в началото на статията се изтъкват спиранията на Титан и втория експанжън на Диабло като примери за обратното -- че Близърд всъщност запазва политиката си на поддържането на високо качество, и че никога няма да направи компромис тип "Повече вместо по-добро"?
Нека сме честни- играта продате милионите копия, заради безумният хайп. Дори и с десетките милиони продажби доста бързо след това сървърите се опразниха яко, защото геймплей-я куцаше.iskam_keri_russell написа:Диабло 3 не знам как са могли да го тълкуват като "огромен провал" в Близърд, при положение че играта счупи всякакви рекорди при излизане. Това че доста хора не харесаха промяната в стила спрямо Диабло 1 и 2 по никакъв начин не попречи на цялостния успех на играта, и комерсиален, и игрови, въпреки първоначалните спънки.
Отделно с премахването на RMAH се отстрани начина по който Activision-Blizzard толкова силно се надяваха да получат допълнителни приходи от играта, което съм сигурен, че е било доста разочароващо за инвеститорите им.
Тук се бъркаш, в предишната статия никога не се е говорило за готово демо, а за видео, в което Allen Adham анонсира Diablo 4.iskam_keri_russell написа:Още: Доколкото се разбира, реалната работа (тоест, стъпката след ниво "проект") по "Диабло 4" наистина започва през 2016та.
Това веднага контрира версията на автора от предната му статия, че Близърд са имали готово демо на играта за този Близкон, което е било махнато от програмата няколко седмици преди това.