Не за друго, а защото тук няма това съчетание на умения и тактическа мисъл, както в гореспоменатата игра.
Какво ще се съветваме, "цели се между очите ли"?
Карай, ние да я изиграем, пък...
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Е как няма да можешDrecher написа:Играта наистина ще остане в гейм-аналите. Поне едно заглавие да си оправдае хайпа.
BTW, с Nvidia 9600gt съм, ще успея ли да я подкарам ?
трудна задача е (понеже са адски много), но се опитай да хвърлиш едно око на коментарите в замунда - там някъде се крие отговора на твоя проблем 100%Изход написа:Шибан мас ефект,нещоне тръгва
Като дам new game и после male ми забива и не иска да зареди. Някаква идея как да оправя проблема? Свалих играта на минимум и пак не става. Минималните исстемни изисквания ги покривам!
Да, едноядрен на 2.8 (при това на 5 години, че и на АМДТрифон Иванов написа:И аз почетох малко и си извадих извода, че този проблем се появява при хора с едноядрени процесори - ти с такъв ли си?
Аз съм с такава карта - играта хвърчи на макс не се притеснявайDrecher написа:Играта наистина ще остане в гейм-аналите. Поне едно заглавие да си оправдае хайпа.
BTW, с Nvidia 9600gt съм, ще успея ли да я подкарам ?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Ей тука Хикса ми оправи настроението за пет дни напред.SAS*Ghost* написа:...А тази хвърчи като замаяна на всичко надупено на макс...