zerocool, на мен ми хареса увода ти
Иначе те зачисляваме ^^
Редът за пускане на части в момента е:
1.Sentry
2.NhazUl
3.Thunderbringer
4.indigo
5. BOOKY
6.MetalGearRex
7.Dark Archon
8.zerocool
9.Max Payne
10.The CROW
11.IceQueen
12.Кире_Гръчата
По мои представи, да. Кулата, където са създали порталите е тази на "чистата магия", а има и още 4, по една за всеки елемент.(в моята глава е така)IceQueen написа: Макс, само да уточним, ти си от Другите кули, които нямат НИЩО общо с експериментите за порталите. Защото Целта, която гонехме с Изпепеляването на острова бе да няма оцелели, особено магове, които да могат да кажат каква е магията, която ги е отворила, а от там и да не може да се намери лесно магия, която да ги затваря или контролира.
Разказа е хубав, ще измисля къде да те сложа в реда.
Съгласен съм, че от началото на темата май основно изтъквам само негативни неща у текстовете на останалите, но това си има и причина. С риск да обидя някои хора, ще кажа, че от уводите единствено тези на Кирето и Наз ми харесаха, а тези на indigo, Max Payne и IceQueen не бяха лоши. Всички останали имаха много кратки текстове, които нито показваха как ще пише съответният автор, нито ни запознаваха с героя му повече от това да ни кажат името му и какъв е "класът" му. А според мен именно на уводът трябва да се обърне повече внимание, защото в една история с повече герои, това е единственият начин героят ти да бъде запомнен бързо и лесно. Както и да е, надявам се, че следващите части ще са по-добри.Sentry написа:Рекс, не ме изнервяш мен специално, но само ходиш и биеш по главите хората, казваш им "Това е грешно, това е грешно и това не ми харесва" и не посочваш хубавите страни на нещата. Аз лично предпочитам като критикувам да е кратко и ясно. Ако ръмбиш на главата на някого продължително време то той най-вероятно ще те игнорира без да си оправи бакиите. Не мисля, че на някого му е любимото нещо да пренаписва текст - включително на мен и на теб.
Проблемът не е в това, че критикуваш. Проблемът е, че критикуваш и казваш "оправи го веднага", а не "имай го предвид за в бъдеще". Между другото, виждаш ли колко неприятно е да ти пишат само с главни букви? Знаеш много, можеш да пишеш хубаво, но забравяш малко, че не всички са така. Постепенно ще се научат, но няма да стане от веднъж.
Плюс това не виждам проблем хора да използват диалектни думи като "ламав", което си е съкратена форма на "гламав", което пък си е също дума от книжовния български език. За "сорсър" съм съгласен, че въобще не звучи добре - по-добре е да се замени с чародей или с маг или с вълшебник или дори магесник
Не искам да те поучавам - особено теб. Просто не искам всички да избягат от критиката ти. Играе ми се!