Заеби ти ебавка, аз се разстроих

cekira написа:АВЕРИТЕ? Къде ли сте сега?
cekira написа:Аз се сетих как се криехме да пушим някакви цигари....."Шипка" май се казваха и после се жулим с дъвки "Турбо" да не миришем .....Ех....... и как брулехме орехи и ръцете ни ставаха черни ....после ги продавахме и с парите си копувахме сокчета "Калифорния" и едни вафлички забравих им името......Ех.....и как жулехме с един приятел у нас на Терминатора ....тогава беше култов , поне при нас......Ех.....с последна въздишка си припомням незабравими мигове с аверите...АВЕРИТЕ? Къде ли сте сега?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
cekira написа:...Ех.....и как жулехме с един приятел у нас на Терминатора ...
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.