Ааааа, педали не ща в темата ми! Дет се вика, страх ме е за гъза ми. Така че КОЗмо гори, ама ти може и да играеш.Undying написа:Аз съм навитак за 10.
Само да поясня,че аз и онзи педал KOZmo сме едно и също лице.
RPG от MGR НОВО!!! (от 62 стр.)
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
ХЕ-ХЕ-ХЕKOZmo написа:Ако те дразни това в подписа му лесно можем да го накараме да си го промени.Просто ще ти кажа старите му никове ти да си ги сложиш и една,две заплахи за физическа саморазправа от моя страна и ефекта ще бъде моментален.
KOZmo дай да не си вадим кирливите ризи, Брат'чед.. ХА-ХА-ХА-ХА
Btw MetalGearRex недей да го плашиш момчето. Той едвам започна да се престрашава да пише разкази и ти гледай да го докараш до инфаркт. ХА-ХА-ХА!! Иначе шегата си я биваше. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
Пък и Падан Фейн на рзабира намека ми така като ти го разбираш, схващаш ли? Той имаше предвид да си го сменя не с някой друг подпис ами да добавя новото му име. Мисли си че му правя реклама. То е така ама лоша реклама.. Така че чети по внимателно и... недей да се плашиш толкова много ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
ЕДИТ: промените са ми върху някой думи който написах грешно в бързината
- EviL
Абе сори за офтопика ама просто не можах да не забележа подписа на Рекс .
Рекс не знаех че имаш такива чуства към мен поласкан съм
.
Сега сериозно . Да не си обикнал злото ( като чуство ) или просто ти е станало нещо .
Започнах да чета темата ма тя много голяма бре ( новата имам предвид ) ще ми трябва малко време .
Рекс и по леко с любовта че почваш да ме плашиш !
Рекс не знаех че имаш такива чуства към мен поласкан съм
Сега сериозно . Да не си обикнал злото ( като чуство ) или просто ти е станало нещо .
Започнах да чета темата ма тя много голяма бре ( новата имам предвид ) ще ми трябва малко време .
Рекс и по леко с любовта че почваш да ме плашиш !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- Till Death Comes
Малиии, верно много съединители /справка -съединител: 'мръсен, долен, ляв педал';)/ има тука.. Рекс и ти ли, не, този път наистина напускам, не мога повече.. Просто съм подложен на 24-часов стрес и зарад' вас веч' не мога да се наведа спокойно, не искам да дружа с такива хора! :'/
Сега сериозно - аре да се разбереме кога ще ста'а работата, че то бива-бива приказки, ама наш'то.. Айде, Рекс, казвай кога, защото тук не е 'часът и мястото са известни'.. Ийвъл, да не би да се включиш и ти, или само се приспиваш с писанията?..
Ей, дух, чи как няма да ми сложиш новите никове?!? Ма я веднага се захващай за /много мръсно подсъзнание../ работа!
p.s. И последно.. Рекс, от кога така и кой 'отвори очите ти за света'? /и други работи.../
ЕДИТ: Ей, ма чак сега го загрях т'ва, бе, Рекс! /подписа ти/ Парадокс, а?
Или нещо друго..
Сега сериозно - аре да се разбереме кога ще ста'а работата, че то бива-бива приказки, ама наш'то.. Айде, Рекс, казвай кога, защото тук не е 'часът и мястото са известни'.. Ийвъл, да не би да се включиш и ти, или само се приспиваш с писанията?..
Ей, дух, чи как няма да ми сложиш новите никове?!? Ма я веднага се захващай за /много мръсно подсъзнание../ работа!
p.s. И последно.. Рекс, от кога така и кой 'отвори очите ти за света'? /и други работи.../
ЕДИТ: Ей, ма чак сега го загрях т'ва, бе, Рекс! /подписа ти/ Парадокс, а?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Ами Мат, аз казах вече - утре (вторник, 20.07,2004) от 10 часа вечерта (22:00).
Иначе се радвам, че загряхте това с подписа ми. Аз и бездруго си търсех нещо ново след като нашите отпаднаха от еврото по футбол и от световното по волейбол. Та Заека ми даде добра идея. И аз напук!
Иначе се радвам, че загряхте това с подписа ми. Аз и бездруго си търсех нещо ново след като нашите отпаднаха от еврото по футбол и от световното по волейбол. Та Заека ми даде добра идея. И аз напук!
Never save anything for the swim back!
Екс всъщност Амемит не е раса.Замислих го да бъде като титла,а самите Амемити да са орден от наемни убийци,но поради творческата ми немощ не успях да го напиша много добре и се отказах да го поствам.Просто прескочих уводната част и минах направо на случката.Тъй че едва ли ще има някакъв проблем с това.Existence написа: Само че расите и света в който е героят ти няма да се зачитат с оглед натова че ние всички сме от различни светове![]()
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
TheGuardian написа:Хора, утре заминавам за Батак и ще се върна някъде събота-неделя.Ако проведете игра давайте без мен.
Aaa...това е гадно!
Сега Рекс ще трябва да го включи по време на играта...
Гард,бая ще изпуснеш!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен така
Аз заминавам неделя, 21:30 ми е влака
Но НАИСТИНА искам да пробваме тая вечер щото едва съм изкопчил РС-то да е у нас... а има още битки за това кой да го използва след 22:00 - аз или майка ми... хич не ми е лесно и искам да си заслужава! 
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Виждам че се събираме!!
Май чакаме само Рекс и Сентри... май май
Според моя часовник има още 2 мин до съдбовния момент! ТРЕПЕРЕТЕ СМЪРТНИ!! 
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Till Death Comes
А който не е - нема да бъде богопомазан.
Ааа, са мноу се кефя, пристигна книга 4 от 'Колелото', а майка ми на обяд нешо се ядоса и сега е цяло чудо, че успях да я накарам да ме остави за малко пред компа.. /Екс, ти как успя?
/ Но за колко, това е друг въпрос..
Та ше почваме ли или..?
Оффтопик:
Бтв, аз сега пиша нов разказ и в най-скоро време ще го видите, но този път не мисля да го зарязвам, напротив - мисля всяка част да е изпипана, прегледна, бе вий си знаете!
Ааа, са мноу се кефя, пристигна книга 4 от 'Колелото', а майка ми на обяд нешо се ядоса и сега е цяло чудо, че успях да я накарам да ме остави за малко пред компа.. /Екс, ти как успя?
Та ше почваме ли или..?
Оффтопик:
Бтв, аз сега пиша нов разказ и в най-скоро време ще го видите, но този път не мисля да го зарязвам, напротив - мисля всяка част да е изпипана, прегледна, бе вий си знаете!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Падан Фейн написа:А който не е - нема да бъде богопомазан.
Ааа, са мноу се кефя, пристигна книга 4 от 'Колелото', а майка ми на обяд нешо се ядоса и сега е цяло чудо, че успях да я накарам да ме остави за малко пред компа.. /Екс, ти как успя?/ Но за колко, това е друг въпрос..
Та ше почваме ли или..?
Оффтопик:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ей ако Рекс ни наготи такъв ГАДЕН номер гласувам аз да съм ДМ!!! Или направо ще взема длъжността ! Писна ми да се провалят нещата, а и тъкмо Хами ще види дали съм добър ДМ - може и да му хареса и да ме набута и наживо... ъгх!

The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through