Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 14:23
Undying написа: Аз съм навитак за 10.
Само да поясня,че аз и онзи педал KOZmo сме едно и също лице.
Ааааа, педали не ща в темата ми! Дет се вика, страх ме е за гъза ми. Така че КОЗмо гори, ама ти може и да играеш. 
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
Wicked Spirit
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 15:50
KOZmo написа: Ако те дразни това в подписа му лесно можем да го накараме да си го промени.Просто ще ти кажа старите му никове ти да си ги сложиш и една,две заплахи за физическа саморазправа от моя страна и ефекта ще бъде моментален.
ХЕ-ХЕ-ХЕ
KOZmo дай да не си вадим кирливите ризи, Брат'чед.. ХА-ХА-ХА-ХА
Btw MetalGearRex недей да го плашиш момчето. Той едвам започна да се престрашава да пише разкази и ти гледай да го докараш до инфаркт. ХА-ХА-ХА!! Иначе шегата си я биваше. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
Пък и Падан Фейн на рзабира намека ми така като ти го разбираш, схващаш ли? Той имаше предвид да си го сменя не с някой друг подпис ами да добавя новото му име. Мисли си че му правя реклама. То е така ама лоша реклама.. Така че чети по внимателно и... недей да се плашиш толкова много ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
ЕДИТ: промените са ми върху някой думи който написах грешно в бързината
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 16:06
Навит бря. Утре 10 е добре 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 16:29
Абе сори за офтопика ама просто не можах да не забележа подписа на Рекс .
Рекс не знаех че имаш такива чуства към мен поласкан съм  .
Сега сериозно . Да не си обикнал злото ( като чуство ) или просто ти е станало нещо .
Започнах да чета темата ма тя много голяма бре ( новата имам предвид ) ще ми трябва малко време .
Рекс и по леко с любовта че почваш да ме плашиш ! 
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Till Death Comes
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 16:44
Малиии, верно много съединители /справка -съединител: 'мръсен, долен, ляв педал';)/ има тука.. Рекс и ти ли, не, този път наистина напускам, не мога повече.. Просто съм подложен на 24-часов стрес и зарад' вас веч' не мога да се наведа спокойно, не искам да дружа с такива хора! :'/
Сега сериозно - аре да се разбереме кога ще ста'а работата, че то бива-бива приказки, ама наш'то.. Айде, Рекс, казвай кога, защото тук не е 'часът и мястото са известни'.. Ийвъл, да не би да се включиш и ти, или само се приспиваш с писанията?..
Ей, дух, чи как няма да ми сложиш новите никове?!? Ма я веднага се захващай за /много мръсно подсъзнание../ работа!
p.s. И последно.. Рекс, от кога така и кой 'отвори очите ти за света'? /и други работи.../
ЕДИТ: Ей, ма чак сега го загрях т'ва, бе, Рекс! /подписа ти/ Парадокс, а?  Или нещо друго..
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 18:02
Ами Мат, аз казах вече - утре (вторник, 20.07,2004) от 10 часа вечерта (22:00).
Иначе се радвам, че загряхте това с подписа ми. Аз и бездруго си търсех нещо ново след като нашите отпаднаха от еврото по футбол и от световното по волейбол. Та Заека ми даде добра идея. И аз напук! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 19:23
Existence написа: Само че расите и света в който е героят ти няма да се зачитат с оглед натова че ние всички сме от различни светове 
Екс всъщност Амемит не е раса.Замислих го да бъде като титла,а самите Амемити да са орден от наемни убийци,но поради творческата ми немощ не успях да го напиша много добре и се отказах да го поствам.Просто прескочих уводната част и минах направо на случката.Тъй че едва ли ще има някакъв проблем с това.
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 19:47
Нема проблем. Само да ви кажа обаче, че всичко ще си е в моя свят, така че не се надявайте света да е както вие го искате - може орките да са добри, може драконите да плюят вода, може елфите да са безухи... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2004 23:36
Хора, утре заминавам за Батак и ще се върна някъде събота-неделя.Ако проведете игра давайте без мен.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 09:38
TheGuardian написа: Хора, утре заминавам за Батак и ще се върна някъде събота-неделя.Ако проведете игра давайте без мен.
Aaa...това е гадно!
Сега Рекс ще трябва да го включи по време на играта...
Гард,бая ще изпуснеш!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 16:27
Ами явно ще трябва да сме без Гарда... Кофти! Тъкмо щяхме да играем и все някой някъде. Май и Екса щял да заминава на море от събота, така че явно няма да сме в пълен състав в скоро време.
Предложения какво ще правим? Аз викам да пробваме да играем.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 16:35
Няма проблем.С тези които няма да са тук ще играем до един момент,а после може да ги изгубим някъде по трасето,а когато се върнат да изскочат от някой крайпътен камък и пак да се съберем.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 17:20
Аз съм съгласен така  Аз заминавам неделя, 21:30 ми е влака  Но НАИСТИНА искам да пробваме тая вечер щото едва съм изкопчил РС-то да е у нас... а има още битки за това кой да го използва след 22:00 - аз или майка ми... хич не ми е лесно и искам да си заслужава! 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 17:24
Значи тая вечер ще играем - 10 чса. Който е тук, намазва... 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 20:58
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Till Death Comes
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 21:01
А който не е - нема да бъде богопомазан.
Ааа, са мноу се кефя, пристигна книга 4 от 'Колелото', а майка ми на обяд нешо се ядоса и сега е цяло чудо, че успях да я накарам да ме остави за малко пред компа.. /Екс, ти как успя?  / Но за колко, това е друг въпрос..
Та ше почваме ли или..?
Оффтопик:
Бтв, аз сега пиша нов разказ и в най-скоро време ще го видите, но този път не мисля да го зарязвам, напротив - мисля всяка част да е изпипана, прегледна, бе вий си знаете! 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 21:06
Падан Фейн написа: А който не е - нема да бъде богопомазан. Ааа, са мноу се кефя, пристигна книга 4 от 'Колелото', а майка ми на обяд нешо се ядоса и сега е цяло чудо, че успях да я накарам да ме остави за малко пред компа.. /Екс, ти как успя?  / Но за колко, това е друг въпрос.. Та ше почваме ли или..? Оффтопик: Бтв, аз сега пиша нов разказ и в най-скоро време ще го видите, но този път не мисля да го зарязвам, напротив - мисля всяка част да е изпипана, прегледна, бе вий си знаете! 
 ИСКАШ ДА КАЖЕШ,ЧЕ ЗАРЯЗВАШ ПОЛУМЪРТВИЯ/ПОЛУЖИВИЯ?! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 21:07
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Till Death Comes
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 21:10
Абе Рекс-а трябва да дойде скоро, поне така мисля.. Ше видим..
А за разказа с полумъртвия - нема да го зарязвам, просто новата част ше излезе след година.  А и новия, според мен, е по-'убав!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2004 21:12
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|