Spoiler for :
Реално си е ''изпълнил дълга'' към Нощния страж - бранил е the realms of men до смъртта си
Сега може да им тегли една Цензура майна и да иде да си отмъщава на който намери за добре.
Утре ще напиша по-подробно мнение за епизоданелегален написа:Има теории, че цялата сцена с Рикон и Оша е постановка от страна на Ъмбър - вълчата глава е фалшива.
TheChosen1 написа:даджайците
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Може малко терминлогията да съм объркал. Имах предвид, че Белите Бродници (синеоките), а не ордата от Други (зомбитата) ще могат да преминат през Вала. Това се разбира от факта, че след като Бран бе маркиран, те успяха да пробият и минат необезпокоявано през магическата защита на пещерата.нелегален написа:
ебаси колко съм несъгласен с всичко, коет каза
първо, откъде накъде това, че Бран е тагнат от Другите означава, че ще могат да преминат Вала? Нещо не виждам причинно-следствената връзка.
За чичо Бенджен - не. По-скоро или някакви други Горски чада, или Диваци оцелели от Хардхоум, или Coldhands.
Относно Другите - емиииии НЕ. GRRM просто не е такъв!
Струва ми се unlikely, но не можем да знаем. Според мен е просто предводителят на Другите, а Великият друг е самата трансцендентална енергия зад тях. Както е тръгнало вярвам че рано или късно всичко ще ни се изясни по тази линия.нелегален написа:Великият Друг и Кралят на Нощта едно и също нещо ли са?