Тука има за ifa - Road to World Cup 98retro написа:абе нещо ме хвана носталгията и си инсталирах фифа 98, но за мое учудване в папката нямаше крак. някой може ли да ми помогне, щото търсих по тук по там ама ми излиза само фифа 98 за нинтендо с някви неотворими файлове
Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Re: търся крак за фифа 98
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ето ти за Counter-Strike 1.5:Vegeta_ssj написа:Moje li link za flatout ama da ne e ot data.bg
sorry ako ima sa6tiq post ama ne mi se 4ete 60 str
P.S ako moje i link4e za half life i cs do versia 1.5ta ko stana we ?
http://wlist.fenbg.com/popup.php?Active=Games&&ID=931
А за Flatout - знам,че го има в http://www.arenabg.com , но в момента нямам достъп и не мога да ти дам точен линк.
- shantararam
- Обратна връзка:
Brothers in Arms: Road to Hill 30
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
sergeantrh0
- shantararam
- Обратна връзка:
10xSergeant Rho написа:Сега я дърпам. Ше ти я дам като се видим.*Ghost Master написа:Brothers in Arms: Road to Hill 30
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
- Букмейкара
http://www.data.bg/f.php?fid=1921862Darth Revan написа:Rq Сплинтер Целл 3
дано е тва не съм сигурен
-
Гост
Хора, какво мислите за новата игра на хемимонт геймс - Rising Kingdoms. Картинки може да видите тук: http://www.gamershell.com/pc/rising_kin ... shots.html
-
Гост
Re: търся крак за фифа 98
JazzJack написа:Тука има за ifa - Road to World Cup 98retro написа:абе нещо ме хвана носталгията и си инсталирах фифа 98, но за мое учудване в папката нямаше крак. някой може ли да ми помогне, щото търсих по тук по там ама ми излиза само фифа 98 за нинтендо с някви неотворими файлове
супер мн благодаря...
голям фън било фифа 98 хохох
препоръчвам я на сички фенове на бирата
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?Ot_drug_svqt_sym написа:Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''.
Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам.![]()
![]()
И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Отиваш да си изпълняваш куестовете{{RAZBIVACHA}}® написа:Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?Ot_drug_svqt_sym написа:Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''.
Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам.![]()
![]()
И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
После в другия свят:-Да, видях го, отиваше във...
И т.н.Стоя тука и отиде в един от съседните светове...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
kaskaskak
Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!