retro написа:абе нещо ме хвана носталгията и си инсталирах фифа 98, но за мое учудване в папката нямаше крак. някой може ли да ми помогне, щото търсих по тук по там ама ми излиза само фифа 98 за нинтендо с някви неотворими файлове
Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
*Ghost Master написа:Brothers in Arms: Road to Hill 30
Сега я дърпам. Ше ти я дам като се видим.
10x
Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
retro написа:абе нещо ме хвана носталгията и си инсталирах фифа 98, но за мое учудване в папката нямаше крак. някой може ли да ми помогне, щото търсих по тук по там ама ми излиза само фифа 98 за нинтендо с някви неотворими файлове
Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.
Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.
Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?
Отиваш да си изпълняваш куестовете . Мене най ме изкефи оня, дето трябва да търсиш брата на един търговец. Не съм сигурен за точната бройка, ама май че трябва да обиколиш 4 свята, за да ти кажат нещо за него. Пр.
-Да, видях го, отиваше във...
После в другия свят:
Стоя тука и отиде в един от съседните светове...
И т.н.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!