Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
dr_gilotin

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от dr_gilotin »

dr_gilotin написа:Един въпрос: Сега когато руните са за скиловете а сокетите не са нещо подобно на руните от 2ката, това означава ли че колекциите са едни от най-добрите итеми?
Като гледам стриймове, забелязах че никой почти няма уникални итеми или части от колекция.

Да питам и аз тогава, отново че останах без отговор тогава.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

В момента уникалните предмети са под всякаква критика и имат нужда от сериозен бъф; не мога да кажа за положението инферно с 5 валър бъфа от 1ва ръка, но сетове и уникати май падат мн рядко; общо взето всичко е въпрос на късмет - може и син, може и жълт да е най-добрия предмет, който се падне :) ( но определено не е уникат )

д3 определено има повече плюсове от минуси за мен, но не мога да отрека, че има разни фейлове и разни неща, които ме дразнят; лично аз очаквах повече от репликите, клипчетата и историята като цяло; има някои мега нелепи, предвидими, детски аспекти Lore-а, който е съставен от тези неща. От към графика и звук е супер, няма спор. ест, като всяка игра ще има да доизкусуряват сума неща и след известен брой месеци определено ще е "н1", но уви няма да има как да оправят lore проблема :lol: някой би си помислил " прекалено голям си вече " или " прекалено много си очаквал ", но не съм съгласен! Да не са го слагали това 18+ като ще ми правят детски сюжети.. постоянното "taunt"-ване на разни босове е тоооолкова смешно и "неДиабло" ... историята я разбираш акт преди да се е случила, благодарение на lore книжките, които намираш по пътя или буквални реплики на разни персонажи; клипчетата колкото и красиви да са можеха мноооооого по-яко и смислено да представят случващите се събития... за пример предпоследното клипче
Spoiler for :
диабла си стои пред портите на рая и я посреща империус сам самичък, разменят си няколко чийзи реплики тип аа моя стар враг, покажи си истинското лице размахва пръчката и от безпомощната лея се трансформира диабла в пълна мощ ( way to go imperiustard ) после гледаш няква сцена тип матрицата дето забавя с 10 секунди действието, диабла врещи суперсоник вик, дето е втф вместо да бълне поне 1 огнена светкавица or whatever и като цяло е бахти фейла наред с редица други куриози във всяко клипче
в диабло 2 всяка една реплика имаше смисъл и допринасяше за света, тук на моменти имам чувството, че са сложили реплики колкото да има кво да се каже :x

едит : ето ви още рант.

[13:55:08] Ultra'Nippon says: д2 опънинг синематика почва в лудница, после диабло избива брутално цяла странноприемница
[13:55:42] Ultra'Nippon says: в тал раша гробницата гледаш как гнойни и кървави мехури излизат от лицето на dark wanderer-a докато крещи и губи човечността си
[13:55:50] Ultra'Nippon says: гледаш мефисто в цялата му страховита мощ
[13:55:59] Ultra'Nippon says: а тук ...... пфф ебати детската епик история
[13:56:58] Ultra'Nippon says: д2 беше много по-брутална а дори не беше 18+
[13:58:06] Ultra'Nippon says: и всичките пошли реплики в д3... наистина съм адски разочарован
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

dr_gilotin написа:
Dеnik написа:Activision притежават Blizzard

Може и да греша, но мисля че се сляха, като Audi-VW-Porche... или нещо от сорта, но е я притежават на 100%.
Spoiler for offtopic:
VW притежават Ауди (които от своя страна притежават Ламборгини), Сеат, Шкода, Порше, Бугати, Бентли и още разни. Идеята е, че по-голямата риба изяжда по-малката. Активижън глътнаха Близард, нищо че компанията се казва ActivisionBlizzard, която пък е собственост на Vivendi в крайна сметка.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Vivendi беше собственик на Blizzard от бая време насам и сляха 2-те компании само за да споделят trade mark. Реално Activision няма грам контрол над Blizzard, верно могат да им предлагат разни неща и да ги молят за други, но Blizz не са задължени по договор да изпълняват.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Мърджър му се вика и няма нищо общо с тва активижън да са купили близард.
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

Играта ми омръзна отдавна,но ако има някой на Nightmare,Act 2 да ми драсне едно ЛС-може пак да се зарибя :)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не знам защо говорите за 18+ като на кутийката си пише 16 :roll:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
fdasf
В момента играе: Heroes of newerth

Мнение от fdasf »

Омръзнала му била, леле на мене как ми се цъка не е истина :lol:
А к'во ще ядем беее ? Стига си пял за т'ва Бе'Мве !!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

fdasf написа:Омръзнала му била, леле на мене как ми се цъка не е истина :lol:
Нормално и мене ми омръзна, от 3 дена не съм я пускал и само ЛоЛ си цикля
renomous

Мнение от renomous »

sluchaino veche piratskata da vurvi ?
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Изображение

Гошо с едно не съм съгласен и то се вижда на картинката.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

на една картинка е 15, на друга 16, на трета 18 и някви по официалните си обясняваха как също била 18 еба ли го ДА ГО ТУРЯТ 12+ МАНАФИТЕ
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Играта е 15 :) така пишеше и на кутиите.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

на мойта пише 16+ :D
за Америка мое и да е 21+, ебем ли му майката

Репликите, диалозите и синематиките са под всякаква критика. Затова и не си правех труда много да ги чета дори на първото превъртане. Просто ми е ясно кви глупости се надъхват да говорят. Ма можеше и по-зле да е. Поне има някъв доволен gore тук-там из нивата и не са само дъги и понита.
джумерки
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Stylized Corpse написа: Репликите, диалозите и синематиките са под всякаква критика. Затова и не си правех труда много да ги чета дори на първото превъртане. Просто ми е ясно кви глупости се надъхват да говорят. Ма можеше и по-зле да е. Поне има някъв доволен gore тук-там из нивата и не са само дъги и понита.
+1 още съм на ACT III но това са нещата които ме дразнят най-много в играта далеч от нивото което очакваме от Blizz... дори мизерните опити за кът сцени и самата история всичко е ужасно семпло...:@
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

бтв, кът сцените с енджина на играта ( че и зуумнати ) ми БЪРКАТ В ЗДРАВЕТО, това е може би едно от най-фрапиращите не-диабло неща в играта :(
джумерки
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Изображение
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

В продължение на 4 дни играхме лан парти с още 3ма приятели.
Направихме 50лвл герои и превъртяхме NM. Искам да ви кажа, че ни беше тоолкова гот по време на битките (основно на NM), че ебем ти тъпите кът сцени и синематици... играта е ебаси кефа :D. Създадена е за кооператив и в това отношение е повече от страхотна!
EDIT: На моята кутийка пише 16+
EDIT2: сега имам 50лвл доктор и 50лвл демон хънтър(от лан партито) и супер много се чудя с кой от двата да продължа да играя, тъй като и двата са много яки по свой си начин :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Изображение
Изображение

Моя скромен билд с който врътнах нормала ... Доста промени ще търпи явно за NM, но се чудя дали ще се наложи да прибягвам до покупки от AH или ще избутам с това което си намеря?
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

до края на найтмер няма нужда да се занимаваш с ах-то, освен ако нямаш някви сериозни проблеми
което едва ли ще се случи

пази си парите, когато ще трябва да купуваш гиър за оцеляване, а това започва да се случва от хел нататък :D

въпреки, че напоследък падат добри далаверки и за 20-30к на тоя левел можеш да си купиш някой съдбоносен итем :lol:
джумерки
Публикувай отговор