В момента уникалните предмети са под всякаква критика и имат нужда от сериозен бъф; не мога да кажа за положението инферно с 5 валър бъфа от 1ва ръка, но сетове и уникати май падат мн рядко; общо взето всичко е въпрос на късмет - може и син, може и жълт да е най-добрия предмет, който се падне
( но определено не е уникат )
д3 определено има повече плюсове от минуси за мен, но не мога да отрека, че има разни фейлове и разни неща, които ме дразнят; лично аз очаквах повече от репликите, клипчетата и историята като цяло; има някои мега нелепи, предвидими, детски аспекти Lore-а, който е съставен от тези неща. От към графика и звук е супер, няма спор. ест, като всяка игра ще има да доизкусуряват сума неща и след известен брой месеци определено ще е "н1", но уви няма да има как да оправят lore проблема
някой би си помислил " прекалено голям си вече " или " прекалено много си очаквал ", но не съм съгласен! Да не са го слагали това 18+ като ще ми правят детски сюжети.. постоянното "taunt"-ване на разни босове е тоооолкова смешно и "неДиабло" ... историята я разбираш акт преди да се е случила, благодарение на lore книжките, които намираш по пътя или буквални реплики на разни персонажи; клипчетата колкото и красиви да са можеха мноооооого по-яко и смислено да представят случващите се събития... за пример предпоследното клипче
в диабло 2 всяка една реплика имаше смисъл и допринасяше за света, тук на моменти имам чувството, че са сложили реплики колкото да има кво да се каже
едит : ето ви още рант.
[13:55:08] Ultra'Nippon says: д2 опънинг синематика почва в лудница, после диабло избива брутално цяла странноприемница
[13:55:42] Ultra'Nippon says: в тал раша гробницата гледаш как гнойни и кървави мехури излизат от лицето на dark wanderer-a докато крещи и губи човечността си
[13:55:50] Ultra'Nippon says: гледаш мефисто в цялата му страховита мощ
[13:55:59] Ultra'Nippon says: а тук ...... пфф ебати детската епик история
[13:56:58] Ultra'Nippon says: д2 беше много по-брутална а дори не беше 18+
[13:58:06] Ultra'Nippon says: и всичките пошли реплики в д3... наистина съм адски разочарован