imba soso teleporti
Diablo II Resurrected /pcm/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Diablo II Resurrected /pcm/
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6QXAExvMbSM[/youtube]
imba soso teleporti
imba soso teleporti
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Абе струва ли ми се или legacy версията на играта изобщо не е същата като оригинала? 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
В какъв аспект? Иначе, тия пиксели са с размера на бобени зърна ебати, ама то с модерните високи резолюции нормално
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе и аз се отвратих, в смисъл - играл съм Д2 последните години с една камара хай рез пачове, модове поддържащи тва-онова и кво ли не. И особено този фенския - Project Diablo 2 - си беше стабилен ремастър.
И сега кат погледнеш баш легаси ванилата ...
И сега кат погледнеш баш легаси ванилата ...
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Еми чисто визуално, сякаш ми изглежда леко по-бутафорно от оригинала и с някак по-ярки цветовеdenik написа:В какъв аспект? Иначе, тия пиксели са с размера на бобени зърна ебати, ама то с модерните високи резолюции нормално
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Тия не можаха ли да бъффнат малко дроп-а, да може човек да пробва повече от играта. В смис, фармих Андариел сума ти път и пусна само 1 лажандари за всичкото това време. Чат-пат някой rare. За асасинка или некро
Ръних и ancient tunnels, ма и там файда. Накрая тряяше ползвам куеста от Чарси за да имам някакво оръжие дет да прай нещо.
Ако релийса е така ''лагав'', в смисъл тоя проблем с хит-боксове, лаг, празно замахване и ръбър-бандване - изобщо нема да играя барб, то е некъв кошмар бате да ги гониш тъпите мобове и да те връща ластЪка назад.
Респекнах го на throw и е малко по-добре. Просто меле е някво адски клънки, а нямам спомен да е било така преди.
Пробвах и дуда и сорка, само да видя по-flashy анимациите и осветлението - много е благо. Евала. Абе, ако всичко е стабилно след месец, и ако се пачва и оправя ако не е, мисля че бая ще се играе.![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ръних и ancient tunnels, ма и там файда. Накрая тряяше ползвам куеста от Чарси за да имам някакво оръжие дет да прай нещо.
Ако релийса е така ''лагав'', в смисъл тоя проблем с хит-боксове, лаг, празно замахване и ръбър-бандване - изобщо нема да играя барб, то е некъв кошмар бате да ги гониш тъпите мобове и да те връща ластЪка назад.
Респекнах го на throw и е малко по-добре. Просто меле е някво адски клънки, а нямам спомен да е било така преди.
Пробвах и дуда и сорка, само да видя по-flashy анимациите и осветлението - много е благо. Евала. Абе, ако всичко е стабилно след месец, и ако се пачва и оправя ако не е, мисля че бая ще се играе.
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
nekoi ako mu se joinva da drasne tuka
betata e do utre ve4er; manko /pcm/ multi da popucame
betata e do utre ve4er; manko /pcm/ multi da popucame
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Забелязах още нещо, което ми направи впечатление. Анимацията на сорката, когато смениш посоката на движение. Не мога да го опиша, вижте го ин-гейм който може. Някак, така се завъртя грациозно и устремено, със стафф-а напред, че ебати ...
И пътуващия fireball, осветяващ щитове на скелети, камъни в пещерата, отразяващ се в локви ...
Ениуей, по темата със закачалките :

И пътуващия fireball, осветяващ щитове на скелети, камъни в пещерата, отразяващ се в локви ...
Ениуей, по темата със закачалките :
Spoiler for :
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
arta i efektite sa 4ok giuzel, a kravite v a1 mu4at bate 
天皇陛下万歳。。!
Визуално играта е супер, технически е дърво. Мъка
За щастие не говорим за WC3R дърво
И да, героите правят интересни чупки като им сменяш посоката на движение.
Иначе според мен легаси версията изглежда 1 към 1 със старото, с едно изключение - сега е по-ярка.
И да, героите правят интересни чупки като им сменяш посоката на движение.
Иначе според мен легаси версията изглежда 1 към 1 със старото, с едно изключение - сега е по-ярка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Движенията си пасват идеялно с легаси графиката. С хай реса изглеждат малко сакато.
Искаше ми се инвентара да го бяха разширили. Съгласен съм, че може да окаже доста промени от към брой чармове и приемам положението, но най-елементарното е да се стакват колбите руните и камъните в сташа.
Ще се играе, игрицата става. По никакъв начин не струва 40 оиро, но носталгията продава
Искаше ми се инвентара да го бяха разширили. Съгласен съм, че може да окаже доста промени от към брой чармове и приемам положението, но най-елементарното е да се стакват колбите руните и камъните в сташа.
Ще се играе, игрицата става. По никакъв начин не струва 40 оиро, но носталгията продава
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Знаех сиGipo написа:с едно изключение - сега е по-ярка.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
napylnih stasha s u6enca 7v1 ne mogat da me smyknat 
天皇陛下万歳。。!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZEKIC_CL8WE[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
Единственото фейк и нелогично ми се стори това за ново MMORPG. Много малко компании биха си сложили главата в торбата за този жанр. Вероятно е най-скъпото за направа, феновете са по-зрели и взискателни. А близз вече канселираха едно MMORPG.
До някъде и изоставянето на УоУ ми е нелогично. Ясно е, че хората не ги биваше в писането на история и енд-гейм, но си остава най-играното ммо в eu/na. Влачеше ги единствено арт екипа. Едно масово уволнение и нов свеж екип (в стил FF14 2010-2013) и ще е мега хайп.
До някъде и изоставянето на УоУ ми е нелогично. Ясно е, че хората не ги биваше в писането на история и енд-гейм, но си остава най-играното ммо в eu/na. Влачеше ги единствено арт екипа. Едно масово уволнение и нов свеж екип (в стил FF14 2010-2013) и ще е мега хайп.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Гледате ли мини-трейлърчетата за всеки герой дет пускат тия дни ?
Понеже в партито дет се заформя ще имаме сорка, ако не и 2, барб се отвратих от мелето в бетата, пала имаме, амазонка имаме, некро не знам - може би, и си виках - айде, ще се жертвам, може да съм trap sin, НЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ама анимациите някак и тоя jank дет видях в геймплея ... nz brat

Понеже в партито дет се заформя ще имаме сорка, ако не и 2, барб се отвратих от мелето в бетата, пала имаме, амазонка имаме, некро не знам - може би, и си виках - айде, ще се жертвам, може да съм trap sin, НЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ама анимациите някак и тоя jank дет видях в геймплея ... nz brat
джумерки
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAIEDm4sUxA[/youtube]

--Gort!Klaatu barada nikto!--
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a7Zsrc26wEw[/youtube]
Бахти олигофрените тез, даже напрайли check дали имало нещо "offensive" в игра отпреди 20 години.
Тва е пълна ретардщина.
Не съм играл олигофренското Diablo 3, мога и тва да не играя.
Бахти олигофрените тез, даже напрайли check дали имало нещо "offensive" в игра отпреди 20 години.
Тва е пълна ретардщина.
Не съм играл олигофренското Diablo 3, мога и тва да не играя.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
На мен болезнено много не ми се ще да давам 80лв на актиблизард. Алтернативата е да ги дам за new world, което пък ще е в джоба на амазон, но играта има потенциал да задържа по-дълго време.
Май ще е най-добре да отидат в джоба на някое инди.
Май ще е най-добре да отидат в джоба на някое инди.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )