21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/
Публикувано на: 22 Авг 2021 00:40
Не е същата, има поне 4 ръба повече.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Авг 2021 09:08
В какъв аспект? Иначе, тия пиксели са с размера на бобени зърна ебати, ама то с модерните високи резолюции нормално
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Абе и аз се отвратих, в смисъл - играл съм Д2 последните години с една камара хай рез пачове, модове поддържащи тва-онова и кво ли не. И особено този фенския - Project Diablo 2 - си беше стабилен ремастър.
Тия не можаха ли да бъффнат малко дроп-а, да може човек да пробва повече от играта. В смис, фармих Андариел сума ти път и пусна само 1 лажандари за всичкото това време. Чат-пат някой rare. За асасинка или некро
Ръних и ancient tunnels, ма и там файда. Накрая тряяше ползвам куеста от Чарси за да имам някакво оръжие дет да прай нещо.
Ако релийса е така ''лагав'', в смисъл тоя проблем с хит-боксове, лаг, празно замахване и ръбър-бандване - изобщо нема да играя барб, то е некъв кошмар бате да ги гониш тъпите мобове и да те връща ластЪка назад.
Респекнах го на throw и е малко по-добре. Просто меле е някво адски клънки, а нямам спомен да е било така преди.
Пробвах и дуда и сорка, само да видя по-flashy анимациите и осветлението - много е благо. Евала. Абе, ако всичко е стабилно след месец, и ако се пачва и оправя ако не е, мисля че бая ще се играе.
___________________________________ джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Авг 2021 17:11
nekoi ako mu se joinva da drasne tuka
betata e do utre ve4er; manko /pcm/ multi da popucame
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Забелязах още нещо, което ми направи впечатление. Анимацията на сорката, когато смениш посоката на движение. Не мога да го опиша, вижте го ин-гейм който може. Някак, така се завъртя грациозно и устремено, със стафф-а напред, че ебати ...
И пътуващия fireball, осветяващ щитове на скелети, камъни в пещерата, отразяващ се в локви ...
Ениуей, по темата със закачалките :
Spoiler for :
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Публикувано на: 22 Авг 2021 20:57
arta i efektite sa 4ok giuzel, a kravite v a1 mu4at bate
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Gipo
Публикувано на: 22 Авг 2021 23:33
Визуално играта е супер, технически е дърво. Мъка За щастие не говорим за WC3R дърво И да, героите правят интересни чупки като им сменяш посоката на движение. Иначе според мен легаси версията изглежда 1 към 1 със старото, с едно изключение - сега е по-ярка.
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 23 Авг 2021 00:15
Движенията си пасват идеялно с легаси графиката. С хай реса изглеждат малко сакато.
Искаше ми се инвентара да го бяха разширили. Съгласен съм, че може да окаже доста промени от към брой чармове и приемам положението, но най-елементарното е да се стакват колбите руните и камъните в сташа.
Ще се играе, игрицата става. По никакъв начин не струва 40 оиро, но носталгията продава
Публикувано на: 23 Авг 2021 15:07
napylnih stasha s u6enca 7v1 ne mogat da me smyknat
Serious Sam написа:
Цитат:
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 25 Авг 2021 08:00
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Gipo
Публикувано на: 25 Авг 2021 12:27
Единственото фейк и нелогично ми се стори това за ново MMORPG. Много малко компании биха си сложили главата в торбата за този жанр. Вероятно е най-скъпото за направа, феновете са по-зрели и взискателни. А близз вече канселираха едно MMORPG. До някъде и изоставянето на УоУ ми е нелогично. Ясно е, че хората не ги биваше в писането на история и енд-гейм, но си остава най-играното ммо в eu/na. Влачеше ги единствено арт екипа. Едно масово уволнение и нов свеж екип (в стил FF14 2010-2013) и ще е мега хайп.
Гледате ли мини-трейлърчетата за всеки герой дет пускат тия дни ?
Понеже в партито дет се заформя ще имаме сорка, ако не и 2, барб се отвратих от мелето в бетата, пала имаме, амазонка имаме, некро не знам - може би, и си виках - айде, ще се жертвам, може да съм trap sin, НЕ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ама анимациите някак и тоя jank дет видях в геймплея ... nz brat
-Stormrаge-
Публикувано на: 17 Сеп 2021 18:08
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 21 Сеп 2021 10:45
Бахти олигофрените тез, даже напрайли check дали имало нещо "offensive" в игра отпреди 20 години.
Тва е пълна ретардщина.
Не съм играл олигофренското Diablo 3, мога и тва да не играя.
Публикувано на: 21 Сеп 2021 12:01
На мен болезнено много не ми се ще да давам 80лв на актиблизард. Алтернативата е да ги дам за new world, което пък ще е в джоба на амазон, но играта има потенциал да задържа по-дълго време. Май ще е най-добре да отидат в джоба на някое инди.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения