Тъп си брат. Тая купа не значи нищо. Знаеш ли колко пари налива това първенство в Бразилия.Buttersa написа:Голям панаир ще е на това първенство. Ще има яка патерица за бразилците, защото всичко друго освен купа ще докара страната до масова анархия заради мизерията, в която живеят и 100 про ще има запалени стадиони. И освен това са набити едни милиарди, които трябва да се избиват някак си. А спортменството отдавна е мръсна дума там, където има много пари.
Световно по футбол 2014
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: Световно по футбол 2014
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Till.Lindemann
wutKirilicata написа:
Тая купа не значи нищо.
Spoiler for :
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Нищо няма да отиде при обикновения бразилец в гетото, всичко ще напълни джобовете на индустриалците милиардери, сеш се... Колкото обикновения руснак Иван забогатя от Сочи толкоз и обикновения бачкатор Жоао ще забогатее от световното. Замазва се положението с лъскави карнавали един месец и след това камерите ще си тръгнат и говната и мизерията ще си останат същите. Всичко е едно гнусно лицемерие за PR, влияние и милиарди долари, нищо повече.Kirilicata написа:Тъп си брат. Тая купа не значи нищо. Знаеш ли колко пари налива това първенство в Бразилия.Buttersa написа:Голям панаир ще е на това първенство. Ще има яка патерица за бразилците, защото всичко друго освен купа ще докара страната до масова анархия заради мизерията, в която живеят и 100 про ще има запалени стадиони. И освен това са набити едни милиарди, които трябва да се избиват някак си. А спортменството отдавна е мръсна дума там, където има много пари.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Толкова ми е гот, че фабрегас се махна от Барса, че и пари успяха да му вземат...

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Пълен боклукGipo написа:Толкова ми е гот, че фабрегас се махна от Барса, че и пари успяха да му вземат...![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Розов селянин написа:
Абе аре бе свирил за Бразили кура ми янко. 328478247 колажа направиха интернет тъпанарите дет са гледали 3 мача в живота си. Цял мач свири добре, тва че се обърка за едно падане (доста изипано и артистично), не значи че е свирил за Бразилия. То е лесно пред телевизора кат видиш повторението 10 пъти. Съдийството си беше на ниво.Agent написа:Spoiler for :
mi hodi puskai evrofutbol kat tolko gi razbirash we
za koito i da e 1 na 0,
vijdal nuli s ispaniq,
kamerun mega macha
pak aftoritet
za koito i da e 1 na 0,
vijdal nuli s ispaniq,
kamerun mega macha
pak aftoritet
Камерун и Мексико правят страхотно шоу!Такъв смях няма.Камерунската защита не прави нищо.То и няма нужда,мексиканците сами се осират.Тез не могат да се разберат кой да удари.А тез засади просто....

- Till.Lindemann
съдиите на мексико камерун е ебахти ръба, тия е за бг първенството не стават, два отменени чисти гола, ще еба нерезите
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Тез' маймунките хич не са ми интересни. Ще си надувам бирата докато не почне Испания - Холандия. Не че тогава ще спра да надувам бирата, ама Камерун и Мексико са доста скучни и мудни.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Мале мале....сякаш гледам ЦСКА и Левски.
- Till.Lindemann
аз съм сложил мексико да бият и испания гол/гол
ама тез съдии
ама тез съдии
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Естествено, че не значи нищо купата.
Едни ритнитопковци ритали топката по-добре от други.
И вече световно събитие.
Ще падна.
Олимпийските игри също дразнят, ама поне там традицията е по-силна, и спортове много. А тука някакви ритали топка.
Едни ритнитопковци ритали топката по-добре от други.
И вече световно събитие.
Ще падна.
Олимпийските игри също дразнят, ама поне там традицията е по-силна, и спортове много. А тука някакви ритали топка.
Toxic has left the building.
Тези камуренци да спират футбола и да почнат борба,бокс или смесени бойни изкуства.Иначе аз заложих за Испания и се радвам,че пропуснах тоя мач.
Ся това не беше ли дуспа?
Ся това не беше ли дуспа?
Спокойно самоwannabe написа:...
Пък за Мекс - Кам - няма да коментирам...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Тоя оризарник Тачимахуйо ... ако дойде да свири по този начин Локо /Мездра/ срещу Миньор /Перник/ не може да излезне по никакъв начин жив от стадиона.
А в момента бих предпочел да гледам Локо срещу Миньор , пред този мач дето дават по БНТ-ту ... Бай мангал бяга мокър под дъжда.
А в момента бих предпочел да гледам Локо срещу Миньор , пред този мач дето дават по БНТ-ту ... Бай мангал бяга мокър под дъжда.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Като по чудо нямаше засада при гола 
Няма смисъл от коментари...

#нимоа
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.