Моридин написа:Крайно време е тази тема да се локне и ти да престанеш да бъдеш тъп.
Що бе тая тема е велика, тва че ти си ни тук ни там, не е наш проблем. А ти вземи си влезни в скайп.
ПС: Чакам отговор от кирилицата.
Не мисля, че е нужно да ти отговарям на неща, които ти знаеш. Но както и да е, да примем, че имаш шизофрения. Ти много добре знаеш, че ние мразим ГейПлей, защото те хакнаха форима и т.н. . Обаче флейм не се получи защото ГейПлей са мъртви и повечето от нас са забравили за тях. Затова реши да пуснеш тази тема и туко виж донякъде постигна целта се. Сигурно в момента си написал "Какво ви е мнението за TeenProblem" и чакаш да утихнат нещата преди да я пуснеш. Може би не съм прав и само пиша глупости, но с всеки следващ пост ти ме разубеждаваш.
То е ясно че дизайна на PCM е доста грозен, но не мога да сметна този на Forplay за кой знае колко по-добър
Беля цвят е много натоварващ и вреден за очите особенно ако кибичиш пред голям монитор. Тук много добре са преценили и са направили черно всичко и това прави кибиченето в сайта много по-приятно. Когато искаш сайта ти да се гледа от много хора дълго време не трябва да е бял защото това дразни и прецаква зрението. Това говори, че нямат идея от дизайн на сайтове.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Kirilicata2012 написа:
Не мисля, че е нужно да ти отговарям на неща, които ти знаеш. Но както и да е, да примем, че имаш шизофрения. Ти много добре знаеш, че ние мразим ГейПлей, защото те хакнаха форима и т.н. . Обаче флейм не се получи защото ГейПлей са мъртви и повечето от нас са забравили за тях. Затова реши да пуснеш тази тема и туко виж донякъде постигна целта се. Сигурно в момента си написал "Какво ви е мнението за TeenProblem" и чакаш да утихнат нещата преди да я пуснеш. Може би не съм прав и само пиша глупости, но с всеки следващ пост ти ме разубеждаваш.
Напротив, въобще незнаех, че мразите GamePlay, аз лично им бях голям фен. Не съм прекарал толкова много време тук, че да знам всичките дребни детайли. Незнам за какво хакване става въпрос. Ще се радвам ако някой ми разкаже историята, или ми даде линк към тема където се разяснява за какво става въпрос.
Абе тука е ебати свинщината, обаче във тоя forplay от това което видях, си пишат едни и същи смешковци по цял ден. Докато погледна някаква тема и я затворя, вече някой е постнал коментар, а като вляза да го прочета, пак първия е писал. Нещо като mirc за нърдове. Обстановката е на пълни задръстеняци.
Другото което е, че (поне хората от екипа на които съм чел статии и новини) постоянно го обръщат на алкохол и ебане. Еми да и на мен в 7-8 клас ми беше супер забавна и модна тема, но те са зациклили в развитието си точно там, а са на по 25-30 години сигурно. Дечковци.
То като цяло по форумите 96 процента от хората са непоправими ретарди, но този форум поне има щедростта да ми дава възможност да ги псувам като каруцар и да им гледам путкенските обяснения.
thewhitesig ти си някакво рядко тъпо лайненце, което си няма какво да прави лятото и спами навсякъде. Сигурен съм без да гледам, че си писал на всяка една страница от темата по 2-3 пъти и си лееш простотията и по други форуми. Такива глупанари са ми ясни като им видя само 2-3 поста.
DJ Cat, въобще не ме интересува мнението ти. Умри кучко. Поведението ми само в PCM е такова заради самия форум. Жалко, че си опетних името заради едната простотия. Абе ебал съм го...
ЕДИТ: Най-после, баннаха ме YES!!! Аре отивам да игра Battlefield кучки.
Никнейма. Пф замълчи просто... това което го казваш не важи. Не навякаде се пиша така, но на местата където се пиша така, не се държа така. В самите форуми атмосверата е съвсем друга. Арее... лека нощ