Какво ви е мнението за ForPlay?

Спорът ражда истината. Понякога.
Заключено

ForPlay

Те са гей
18
40%
Най-гоуемите
3
7%
2012
2
4%
Барай меча
8
18%
Всички сте гей
5
11%
Декстъра е тъп
9
20%

Общо гласове: 45

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Какво ви е мнението за ForPlay?

Мнение от The Chameleon »

Моридине, майка ти е МЪЖ :!: :lol:

--

дидко, за кое си знаел бе :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Моридин написа:Крайно време е тази тема да се локне и ти да престанеш да бъдеш тъп.
Що бе тая тема е велика, тва че ти си ни тук ни там, не е наш проблем. А ти вземи си влезни в скайп.

ПС: Чакам отговор от кирилицата.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

То е ясно че дизайна на PCM е доста грозен, но не мога да сметна този на Forplay за кой знае колко по-добър :lol:

thewhitestig - не си мисли че след половин година ще си казваме "еееей спомняте ли си на thewhitestig великата тема?? той е велик!!!!"
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

абе доста се похилих и на тази и на другата тема, ама ще ставам в 5 да хващам влак, неделя ще преглеждам пак :(
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

накъде бре
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

ше пием конфуцианска ракийка из пловдив и после към асеновград :D сириус сам ще ме въведе в SS 3 секатата :oops:
天皇陛下万歳。。!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Ма ти наистина ше ходиш при Брейн да гледате повърня и лайна от/на/с/в японки!!! :lol:
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

The Chameleon написа:Моридине, майка ти е МЪЖ :!: :lol:
Какъв е проблемът?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Kirilicata2012
В момента играе: 4chan

Мнение от Kirilicata2012 »

thewhitestig написа:
Моридин написа:Крайно време е тази тема да се локне и ти да престанеш да бъдеш тъп.
Що бе тая тема е велика, тва че ти си ни тук ни там, не е наш проблем. А ти вземи си влезни в скайп.

ПС: Чакам отговор от кирилицата.
Не мисля, че е нужно да ти отговарям на неща, които ти знаеш. Но както и да е, да примем, че имаш шизофрения. Ти много добре знаеш, че ние мразим ГейПлей, защото те хакнаха форима и т.н. . Обаче флейм не се получи защото ГейПлей са мъртви и повечето от нас са забравили за тях. Затова реши да пуснеш тази тема и туко виж донякъде постигна целта се. Сигурно в момента си написал "Какво ви е мнението за TeenProblem" и чакаш да утихнат нещата преди да я пуснеш. Може би не съм прав и само пиша глупости, но с всеки следващ пост ти ме разубеждаваш.
Im back 8)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

То е ясно че дизайна на PCM е доста грозен, но не мога да сметна този на Forplay за кой знае колко по-добър
Беля цвят е много натоварващ и вреден за очите особенно ако кибичиш пред голям монитор. Тук много добре са преценили и са направили черно всичко и това прави кибиченето в сайта много по-приятно. Когато искаш сайта ти да се гледа от много хора дълго време не трябва да е бял защото това дразни и прецаква зрението. Това говори, че нямат идея от дизайн на сайтове.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Моридин написа:
The Chameleon написа:Моридине, майка ти е МЪЖ :!: :lol:
Какъв е проблемът?
Че не знаем откъде си излязъл.
LA COKA
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Kirilicata2012 написа: Не мисля, че е нужно да ти отговарям на неща, които ти знаеш. Но както и да е, да примем, че имаш шизофрения. Ти много добре знаеш, че ние мразим ГейПлей, защото те хакнаха форима и т.н. . Обаче флейм не се получи защото ГейПлей са мъртви и повечето от нас са забравили за тях. Затова реши да пуснеш тази тема и туко виж донякъде постигна целта се. Сигурно в момента си написал "Какво ви е мнението за TeenProblem" и чакаш да утихнат нещата преди да я пуснеш. Може би не съм прав и само пиша глупости, но с всеки следващ пост ти ме разубеждаваш.
Напротив, въобще незнаех, че мразите GamePlay, аз лично им бях голям фен. Не съм прекарал толкова много време тук, че да знам всичките дребни детайли. Незнам за какво хакване става въпрос. Ще се радвам ако някой ми разкаже историята, или ми даде линк към тема където се разяснява за какво става въпрос.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Абе тука е ебати свинщината, обаче във тоя forplay от това което видях, си пишат едни и същи смешковци по цял ден. Докато погледна някаква тема и я затворя, вече някой е постнал коментар, а като вляза да го прочета, пак първия е писал. Нещо като mirc за нърдове. Обстановката е на пълни задръстеняци.

Другото което е, че (поне хората от екипа на които съм чел статии и новини) постоянно го обръщат на алкохол и ебане. Еми да и на мен в 7-8 клас ми беше супер забавна и модна тема, но те са зациклили в развитието си точно там, а са на по 25-30 години сигурно. Дечковци.

То като цяло по форумите 96 процента от хората са непоправими ретарди, но този форум поне има щедростта да ми дава възможност да ги псувам като каруцар и да им гледам путкенските обяснения.

thewhitesig ти си някакво рядко тъпо лайненце, което си няма какво да прави лятото и спами навсякъде. Сигурен съм без да гледам, че си писал на всяка една страница от темата по 2-3 пъти и си лееш простотията и по други форуми. Такива глупанари са ми ясни като им видя само 2-3 поста.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

DJ Cat, въобще не ме интересува мнението ти. Умри кучко. Поведението ми само в PCM е такова заради самия форум. Жалко, че си опетних името заради едната простотия. Абе ебал съм го...

ЕДИТ: Най-после, баннаха ме YES!!! Аре отивам да игра Battlefield кучки.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Името ? Ти кой беше ?
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Никнейма. Пф замълчи просто... това което го казваш не важи. Не навякаде се пиша така, но на местата където се пиша така, не се държа така. В самите форуми атмосверата е съвсем друга. Арее... лека нощ
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Атмосферата е друга, но ти си същия дебил. Усещаш ли тъжното в цялата картинка. Там явно просто прикриваш добре същността си на абсолютен бастун. ГГ.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Thank you for your kind words sir.
copy_fake

Мнение от copy_fake »

ffs, лято е, какво сте се забили пред форумите и се драчите като малки момиченца :lol:
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Тука цял ден вали, не мога да отида нито на плаж, нито на кафе.. Цял ден саднес! Затва кисна тука и бивам забавляван от писалите в тази тема.
LA COKA
Заключено