как става това ? трябва ли много точки в плюс да натрупаш, или ?Neon Black написа:хахаха наебах я
аз направих една свинщина и Алистър ми се ядоса много и ме намрази с -21 точки
как става това ? трябва ли много точки в плюс да натрупаш, или ?Neon Black написа:хахаха наебах я
Ми не помня на колко бях, но все пак си трябват. Просто единия път като бях у лагера и отидох да говоря с нея она ми заобяснява как й е самотно и студено у палатката, та викам айде, отекоха нещата...Кире_Гръчата написа: как става това ? трябва ли много точки в плюс да натрупаш, или ?
аз направих една свинщина и Алистър ми се ядоса много и ме намрази с -21 точки![]()
Warehouse-a не е отбелязан на картата. Намира се близо до таверната. Задръж Tab и ще видиш входа.Гиро мекицата написа:Има един куест в Денерим да хвърлиш 3 трупа в един кладенец, обаче последния не мога да го намеря пише че е в warehouse, ама не го намирам никъде, някой да знае къде е?
добре де, а защо в тоя файл не виждам нищо такова като го отворя с ноутпад. Нема auth ...Open AddIns.xml in Notepad and search for "auth" -- change all occurrences of 1 to 0.