Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:09
Neon Black написа: хахаха наебах я ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) как става това ? трябва ли много точки в плюс да натрупаш, или ? аз направих една свинщина и Алистър ми се ядоса много и ме намрази с -21 точки 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:17
Кире_Гръчата написа: как става това ? трябва ли много точки в плюс да натрупаш, или ? аз направих една свинщина и Алистър ми се ядоса много и ме намрази с -21 точки  Ми не помня на колко бях, но все пак си трябват. Просто единия път като бях у лагера и отидох да говоря с нея она ми заобяснява как й е самотно и студено у палатката, та викам айде, отекоха нещата... Чудя се дали мога да заформя някой любовен триъгълник с Лайняна, колкото и да ме дразни. Би било забавно. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:31
до колкото виждам - едната се дразни, ако се вреш повече на другата ..... 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:43
Моето благородно джудже, пък се отдаде на ласките на друг мъж 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 23:59
АХХАХАХАХХА - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ???????
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 01:09
Всъщност да! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Гледах по ревютата - "No one can resist a dwarf!" - нещо такова каза ....... Иначе играта е убиец на нервни клетки, време, клавиатури, монитори, училище..... Ако някой чак сега се включва - това е "RPG-то на десетилиетото" все пак! Стигнах до първото селце и ония бандити oт околността ми таковаха фамилията още с първата си атака - бях на "Normal" ! Смених на "Easy" и нещата се обърнаха моментално! :О  Направо не мога да повярвам - KOTOR я изиграх на "Hard" и почти никакви грижи нямах, а тук всяка битка ми отделя по 1 час, когато съм на "Normal", и точно няколко минути на "Easy" ! :/
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 02:34
Някой, който вече е взел урната може ли да помогне с третото изпитание  Предполагам, че това е знак да лягам... Минах го. Иначе в публичният дом ти дава да си избираш жени, мъже или от двете  Героят ни е доста отворен сексуално. едит: малко материал по горната тема 18+http://bitmob.com/images/stories/SCREEN ... _sex_8.jpghttp://bitmob.com/images/stories/SCREEN ... Sex_10.jpg
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 02:38
Трябва да го нарпавят в следващаат версия да си избираш за какъ секс плащаш. Примерно за свирка 5 жълтици, а за анален секс повече.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 09:56
хора немога да спра да я играя ужас е лягам си в 1 часа а маиками вика постояно"АИДЕ ИДВАИ ДА СИ ЛЯГАШ БОКЛУК"  на даскало не съм ходил цяла седмица само вчера изленох че на котката пясак требваше да се копува тая игра не трябва да се игра като дрога АМА НЕМОГА ДА СПРА АААААААААААААААААААААААААААА
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 12:15
Ето откъде се учат всички специализации Mage
Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line) Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line) Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp) Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts)
Rogue
Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts) Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar) Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim) Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp)
Warrior
Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market) Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line) Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair) Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp)
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 13:33
Има един куест в Денерим да хвърлиш 3 трупа в един кладенец, обаче последния не мога да го намеря пише че е в warehouse, ама не го намирам никъде, някой да знае къде е?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 14:10
Абе стигнах до оня куеста с урната обаче запецнах на един пъзел дето трябва да мърдам геройте на някви плочи...само че не мога да схвана как да премина... ту ми се появяват, ту изчезват 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 15:07
Гиро мекицата написа: Има един куест в Денерим да хвърлиш 3 трупа в един кладенец, обаче последния не мога да го намеря пише че е в warehouse, ама не го намирам никъде, някой да знае къде е? Warehouse-a не е отбелязан на картата. Намира се близо до таверната. Задръж Tab и ще видиш входа. Събрах Juggernout сета и най-сетне успях да го екипирам на PC-то. Pretty cool stuff!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 19:50
5 левел съм след днешното цъкане и таман се сбрахме с оная садо мазо кучка и оня брад пит и да ходим да обикаляме да събираме армия Дано има лесбо секс 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 20:06
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 21:34
Тъпия дракон в Haven е неубиваем  Смъкнах на easy И пак не мога, заради липсата на хелт поушънс. бтв всички работещи и неработещи (пиратските версии) dlc-ta и промота и как се поставят: http://www.nfohump.com/forum/viewtopic. ... 98#1084098Blood dragon armor-a е мега як. А който го отключи тук получава такава броня и в Mass effect 2.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 21:40
добре, не разбирам - тези, дето изискват ауторизация има ли смисъл да се слагат ? нали не работят ?
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 21:42
Не и в момента, само другите.
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 21:42
Аз убих дракона, подсказка : Магьосницата е ключа към тая битка. Правиш хекс за минус резистанси и после нюкваш с frost/lightning/drain life и през цялото време хийлваш танка (без хийлинг магия не знам как може да се мине тоя дракон). Сега обаче чета във форумите че имало бъг с dexterity - че не увеличавало дмг на дагерите и ме е яд за роуга ми 11 левъл досега както нямам почти никви точки в strength дали не съм се прецакал яко въпреки че мачкам противниците все пак ми се струва че верно демиджа ми не се увеличава с декстиритито.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Ное 2009 21:54
Цитат: Open AddIns.xml in Notepad and search for "auth" -- change all occurrences of 1 to 0. добре де, а защо в тоя файл не виждам нищо такова като го отворя с ноутпад. Нема auth ... 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|