Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
Алми

Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft

Мнение от Алми »

Баланса в старкрафт .. ах ... как да ви го кажа...
Перфектния баланс и такива шитове ... просто играта толкова са я разучили разни запалени изруди , че е трудно да се каже кое е балансирано - това еп ървата игра с унилални като характеристики раси и за това са измислили вскякави тактики с тях ! Просто всички умове се втурват към нея ! И това е - и аз ей сега да направя една игра ако половината свят се втурне да я играе и има що годе някакъв баланс - ето че изведнъж тя става най - балансираната и перфектна - това което говорите не е сериозно! (ако някой не се съгласи бих го нарекъл идиот)
Историята на уоркрафта беше предвидима и посредствена ! Нека не си кривим душата ! Само начина на поднасяне беше качествен , но самата история беше глупава !
Старкрафта и той - нима създава кой знае колко голяма вселена - не ! Запомнящи се персонажи - не ! Ще им помните ли великите дела след 10 години - не ! Значат ли те нещо за вас - не ! Ще разказвате ли на децата си как Рейнър е загубил любовта си като я нападнали зергите и после пак ка се срешнали и такива простотии - не ! Следователно персонажите са незапомнящи се ! (ако някой ми каже че ще ги помни след 10 г и ще разказва на децата си за тях ще го нарека идиот) Освен това игрите не са нещо велико като цяло - просто забавляват ! Ей такива култуве са излишни ! Ей това е ! (ако някой го отрече ще го нарека идиот) !
Draksis

Мнение от Draksis »

Просто не можеш да разбереш колко си глупав, нали (ако отречеш, ще те накера идиот)?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Emanuil написа:Баланса в старкрафт .. ах ... как да ви го кажа...
Перфектния баланс и такива шитове ... просто играта толкова са я разучили разни запалени изруди , че е трудно да се каже кое е балансирано - това еп ървата игра с унилални като характеристики раси и за това са измислили вскякави тактики с тях ! Просто всички умове се втурват към нея ! И това е - и аз ей сега да направя една игра ако половината свят се втурне да я играе и има що годе някакъв баланс - ето че изведнъж тя става най - балансираната и перфектна - това което говорите не е сериозно! (ако някой не се съгласи бих го нарекъл идиот)
Историята на уоркрафта беше предвидима и посредствена ! Нека не си кривим душата ! Само начина на поднасяне беше качествен , но самата история беше глупава !
Старкрафта и той - нима създава кой знае колко голяма вселена - не ! Запомнящи се персонажи - не ! Ще им помните ли великите дела след 10 години - не ! Значат ли те нещо за вас - не ! Ще разказвате ли на децата си как Рейнър е загубил любовта си като я нападнали зергите и после пак ка се срешнали и такива простотии - не ! Следователно персонажите са незапомнящи се ! (ако някой ми каже че ще ги помни след 10 г и ще разказва на децата си за тях ще го нарека идиот) Освен това игрите не са нещо велико като цяло - просто забавляват ! Ей такива култуве са излишни ! Ей това е ! (ако някой го отрече ще го нарека идиот) !
Ахаха сцепващо :lol:

П.П.
Joo Phail написа:Барайте са,аз съм играл в Близард ( имам и свидетели ) и мога да ви кажа че ми беше яко тъпо сравнено с WoWScape(който между другото не затвориха).

WoWScape ftw,близард да се барат.
:doh:
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Гаспод написа:Я ми обясни КАК ТОЧНО се различава едно Tech Tree от едно Skill Tree
Може и с картинки
Докато не успееш да докажеш съществена разлика или пък да обясниш новаторството в това да вкараш едно такова дърво в играта си и да му смениш името просто говориш глупости
А след това можем и да си поговорим за D&D, S.P.E.C.I.A.L и т.н. където от време оно си е имало скилове, перкове, трейтове, спелове, умения и пр. и да уточним какво му е гениалното на това да вземеш тези неща и да ги подредиш във формата на дърво

Съществената разлика, идиот такъв, е използването на дадената структура по различен начин. Докато при цивилизацията дървото на технологиите дава възможност да планираш обширно по какъв ред искаш да добиеш дадени технологии, единици и ъпгрейди, то при Diablo 2 skill tree-то се използва за бързо и ограничено избиране на някакви умения на героя. Развитието на tech tree-то продължава два или три, или осем часа, тоест докато трае една игра, докато уменията на героя ти се пренасят от игра в игра и развитието му може да продължи месеци. АКо играеш достатъчно дълги нямаш никакъв проблем да научиш всички технологии, но имаш ограничени точки за разпределение в умения. И накрая най-важната разлика - Civilization - стратегия, Diablo 2 - action RPG.

Така, сега да си поговорим за D&D, feat-ове и умения и магии. Така, защо използването на дърво от Blizzard е гениално - защото е просто. Всеки идиот може да разбере как да го използва и това става бързо и лесно, докато при D&D ти трябват най-малко два часа за да можеш да започнеш да разбираш как работи системата и след това пак ще прекарваш повечето си време в менюта, отколкото в бой. В Diablo това просто не се случва.

Гаспод написа:Всички които изброих съдържат поне едно от нещата които бяха посочени като измислени от Близард
И са съдържали тези неща преди Близард да ги въведат в игрите си

Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати:
Random Item Generator - Diablo 1 - January 2, 1997
Unit Micromanagement - Warcraft: Orcs & Humans - January 15, 1994
Advanced Function Map Editor - StarCraft - 31 March 1998
Advanced Function Map Editor + Unit Editor + Hero Editor + Skill Editor + Cut Scene editor - Warcraft III: Reign of Chaos - July 3, 2002

Естествено много се съмнявам въобще да възприемеш това, което ти казвам, защото колкото и пъти да споря с теб ти все се показваш като някой с банани в ушите.

Dumbaldor, Heroes 3 е страхотна игра, просто не беше използвана като име на правилното място.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Алми

Мнение от Алми »

Draksis написа:Просто не можеш да разбереш колко си глупав, нали (ако отречеш, ще те накера идиот)?

Мълчи бе идиот ! :rockon:
ПП Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам ! ( ех , не мислех че ще стигна до тука - да хейтя по адрес на близард хихи,върнете ме в правия път )
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Aми направи игра дето ще я играе половинат свят и тогава ми говори ;)
Иначе играта очевидно се помни и се играе 10 години след създаването и, така че какво повече да говорим. Очевидно ще има милиони, които ще я играят и след още 10, 20 и повече години, а геройте, да характерни са и ще се помнят и не няма да разказвам на децата си за тях, понеже вероятно те от първо лице ще имат възможността да се запознаят с тях ;) Поздрави.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Cu Sith написа:Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати:
Advanced Function Map Editor + Unit Editor + Hero Editor + Skill Editor + Cut Scene editor - Warcraft III: Reign of Chaos - July 3, 2002

Освен това...

WarCraft Orcs & Humans - за първи път в RTS има:
1.RPG-style мисии, в които играеш само с герой и няколко войника
2.лимит на популация и сгради, с които го увеличаваш
3.възможност за едновременно трениране на 2 grunt-a от 2 отделни казарми ;]

StarCraft - за първи път има 3 напълно уникални раси в RTS
Diablo - поставя начало на нов жанр - Hack&Slash RPG
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

MARiNZ0 написа:
Cu Sith написа:Това е напълно невярно. Провери ако искаш. Ето ти малко дати:

Освен това...

WarCraft Orcs & Humans - за първи път в RTS има:
1.RPG-style мисии, в които играеш само с герой и няколко войника
2.лимит на популация и сгради, с които го увеличаваш
3.възможност за едновременно трениране на 2 grunt-a от 2 отделни казарми ;]

StarCraft - за първи път има 3 напълно уникални раси в RTS
Diablo - поставя начало на нов жанр - Hack&Slash RPG
Гаспод сигурно си умира от смех в момента
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Много сте зле честно.
Аватар
Хърф
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]

Мнение от Хърф »

Да го духате всички. Отивам да играя Knight Online.
If it's not a signature, shoot it.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Все едно седя пред телевизора и споря с Бареков ебати... заеби :roll:
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Ебати и интерактивния телевизор имаш :)
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Гаспод написа:Все едно седя пред телевизора и споря с Бареков ебати... заеби :roll:

Ма поне не се спукваш от смях, а? :lol: :lol: :lol:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Santa~ClawZ

Мнение от Santa~ClawZ »

Jorix написа:
Joo Phail написа:Барайте са,аз съм играл в Близард ( имам и свидетели ) и мога да ви кажа че ми беше яко тъпо сравнено с WoWScape(който между другото не затвориха).

WoWScape ftw,близард да се барат.
:doh:

Ахаха :lol: :lol: :lol:
п.п пише се world,а не wolrd ;)
Draksis

Мнение от Draksis »

Emanuil написа:Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам!

Как, когато си затънал до такава степен в блатото на собственото си слабоумие, че няма да прочетеш и два реда на аргументите на човека, решил да ти обясни с прости думи шибаното положение? Дори само безхарактерното ти мислене, че си прав и никой не може дума да ти каже, щото ти си Пича, е показателно само за себе си.

BTW, ти да не си Алми под прикритие?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Алми

Мнение от Алми »

Draksis написа:
Emanuil написа:Някой да докаже невярността изказаните ми идеи и го признавам!

Как, когато си затънал до такава степен в блатото на собственото си слабоумие, че няма да прочетеш и два реда на аргументите на човека, решил да ти обясни с прости думи шибаното положение? Дори само безхарактерното ти мислене, че си прав и никой не може дума да ти каже, щото ти си Пича, е показателно само за себе си.

BTW, ти да не си Алми под прикритие?

BTW ти си педераст . Заеби ! Не спори с идиот , може и дан усетиш разлика !
Не е работа тва вашето , просто безхарактерните сте вие - използвате клишате от които не искате да излезете , защото 3/4 от геймърите твърдят , че близард са богове ! Когато някой реалист се появи , то шпедерастчетата почват да спамят и вместо да изтъкнат аргумент , те го обръщат на ругатни ! Да , аз съм БОГ ! Да , винаги съм прав ! Да , вие сте идиоти !
П.С. Ебете си майките !
Draksis

Мнение от Draksis »

Ама наистина ме постави на място, да знаеш... :roll:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

близард освен маркетингов отдел друго нямат игрите им са тъпи просто са търговци, а мен неме интересува кой търгува по добре
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

iddqd написа:близард освен маркетингов отдел друго нямат игрите им са тъпи просто са търговци, а мен неме интересува кой търгува по добре

плачи
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Алми

Мнение от Алми »

Е , игрите им си имат свойте качества и достойнста ! iddqd често говори мсислени неща , просто не ги изказва раволно и затова вие му се подигравате и не му четете постовете , а трябва ! Имат много грешки защото пише разпалено ! Той си е свестен човек , просто го подценявате и си избивате комплексите в/у него , което си е гадничко ...
Публикувай отговор